Nisan atıldı :( çok kötüyüm

Adına sevindim inanki.. Allah razisi icin şükür orucu filan tut namaz kil sadaka ver..

Evlenseydin daha mi kolay olacakti sanki, birden bire herkes huyunu degistirip iyi mi olacakti? Erkenden bitmesi isabet olmus

Zamanında ben de nişan attım akrabaydı hem de.. Severek değil mantık çerçevesi içerisinde nişanlandım, nasıl olsa tanıyorum ya, bir de seversem çok iyi olur dedim..
Tam sevmeye başlamıştım ki, çocukluk aşkıyla beni aldattığını öğrendim. Yüzüğünü verdim, kızgın olduğum için canını acıtmak için ' ben de zaten eski sevgilimi unutmak için seninle nişanlandım' dedim yol verdim ve 2 ay sonra o kızla nişanlandı ..
Hâlâ aklıma takılır, aldattığını anlamasam ikimizi de idare edecekti heralde..

anılar vs gelmez canim aklina uzulme.
ileride olumsuz ani biriktirecegine simdiden bitmesi iyi olmis boyle durumlarda hayırlısı buymus demek lazim . baskasi imis demek ki senin nasiibin ve seni hak edennnnnn.

Olayı anlatırsan daha net cevaplar alırsın. Kimse net yorum yapamaz şu konuya.

Verilmis sadakan var ki simdi ayrildiniz.anladigim kadariyla diger taraf atti nisani.annenin yasadiklarindan sonra cidden evlenmeyi dusunuyormuydun?

Saglikli bir iliskiniz yoktu. Ne iliskiniz ne de ailesi saglikliydi. Teyzesi oyun yaoatken sesini cikartmayan pisirik adam icin uzuluyorsunuz. Bi kendinize gelin artik ya mutlu degildiniz iste ne anlami vardi uzatmanin? Ayrica yeni bitmis iliski baskasini sevme ihtimalini de sonraya birakin. Kivanc tatlitugla falan mi nisanliydinda vaskasini sevemiceksin? Birakinbu onsuz yasayamam triplerini ya kim ölmüs asktanda siz oluceksiniz ya

Nisani atali tam bir yil oldu valaha iyiki atmisim veb ilk attigimda nefes alamiyodum ilelerr yen zamanlarda ne demek istedigimi anlarsin evim alinmisti esyalarim nisan atildi hemde iki uc yil olmustu nisan yapali suan cok rahatim babanemin yanina geldim baska sehire caliyorum ve kafam rahat

O çirkeflerin içine girseydin daha kötü olacaktı her şey. Yat kalk dua et erken döndün. Evlenince öyle ha deyince çekip gidilmiyor da. Eski nişanlın kişiliği oturmamış biriydi. Yeri geldiğinde seni hiç savunmayacaktı. Evlenince bunları yaşasan daha mı iyiydi? Bence sadaka vermelisin.
Ama o teyzeyi bir temiz dövseydin iyiydi.

1mayısta actıgı konusu buda
hangi ara sevdiniz acaba nişanlınızı.

Çok şükür ki şanslıyız böyle ailelerimiz olduğu için.. Rabbim evlatlarımızı korusun böylelerinden... eğer anlatmak istersen sen ne yaşadın?

Ruh hastasının birine denk gelmiştim.Bu konuyu hatırlamak istemiyorum.
Teşekkür ederim yine de

Konu sahibi bir yazıp çekip gitmiş sayfa sayısı 10 olmuş
Ben konu açtığımda bana da bu kadar yorum gelmezse

az önce konu açtım 22 yaşındayım 8 aylık evliyim boşanıyorum diye. ve bugün bu durumda olma sebebim nişanlılıktaki meseleleri düzelir sanıp üstünü örtmemdi. nişanlılıktan sönra düzelmeyi bırak sorunlar daha da büyüyo. ben nişan atma cesaretini gösteremedim ve bu haldeyim. belki de allah seni benim halime düşmekten koruyordur. öyle düşün

Oncelikle sukur et, suan canin yansa dahi iyi yanini gormeye calis. Nisanlin bir birey olsaymis seni birakmaz o nisani atmazdi.
Ama ailesine inandi ana kuzusu oldu.
Dua et evlendikten sonra boyle birsey ortaya cikma durumun olmadi.

Çok yakın bir arkadaşımın başına gelmişti.6 sene birliktelikleri vardı çok aşıklardı ama araya ciddiyet girince çıkmaza girdiler.Daha önce üstünü örttükleri tartışmalar ailelere yansımaya başladı ve 2 ay nişanın ardından ayrıldılar sonra büyük boşluklar yaşadılar tabi.O boşlukla yeniden barıştılar ama yine olmadı.Bunu bu sefer kendileri daha net gördü. Şimdi hayatlarına ayrı devam ediyorlar arkalarına bakmıyorlar artık. İki tarafda benim arkadaşım ama kız olan daha yakındı şimdi onla konuştuğumda iyiki bitmiş yoksa evlendikten sonra biterdi çok daha yıpratıcı olurdu diyor. Seninde bu şekikde düşünmen lazım evlenmeden önce böyle bir durumla karşılaşman belkide daha iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…