Nisan atıldı :( çok kötüyüm

Üzülme, kırılma ama bence isabet olmuş. zamanında senin atman lazımdı bu nişanı ki verilmiş sadakan varmış, sen atamadın ama atılmış. Daha bugün senin nişanlı bırakmam namusumu demiyor muydu, ailesine hani tavır koyuyordu? Evlenince bin beteri yaşanacaktı kuzum, hadi silkelen kendine gel. Elbette üzüleceksin, ama ileride cehennem hayatı yaşayacağına şimdi bir kere üzül derim. Senin nişanlı aile etkisinde kalmak konusunda çok tehlkeliydi bence, üzgünüm

Konuyu hatirladim.
Bu nişan asıl onun ailesi tarafindan degil senin tarafindan atılmalıydı hemde o gün.
Teyzesi yüzünden annen hastanelik olmuştu demi?
Sevin sevin.

Nasıl ortaya çıktı yalanı?
Verilmiş sadakanız varmış

Yok artık

neden ayrildiniz

Niye banlandın olgun ablam

Bence şükredin kurtulmussunuz namusu laf söylenir mi ya demekki kendiler Öyle ki herkesı de namussuz sanıyor Annene çok uzuldum Allah acil sifa versin ama senin yerinde olsam kurtuldugum icin zil takar oynardim

Vay be
Nasıl geçti o dönemler anlatılamaz heralde.. Ama şimdi mutlu olmanıza o kadar mutlu oldum ki. Hayattan rövanş almış gibi hissettim :) Çünkü hep filmlerde görüyoruz o mutlu sonu. Allah mutluluğunuzu daim eylesin.

Yakında yeni konu açıp gelişmeleri ordan paylaşır, arkadaş bir konuya ancak bir mesaj yazarım prensibine sahip
Arkadaş başka birine sormuş soruyu cevabını da almış final haftasının etkileri hep bunlar gerçi bu yine de konu sahibinin cevap vermediği gerçeğini değiştirmez

Ben senin konunu hatirladim.hic üzülmeye deymez.kendini kurtardına sevin.bunlar gelip geçici üzüntüler.

çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…