Nisan atıldı :( çok kötüyüm

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Arkadaşlar bunalimdayim sinir krizi geçirdim ailesi yüzünden bitti herşey mahfoldu nasıl başka insanlara bakarım bir daha ? Kime güvenir yuva kurarm anılar gecmisi hatirlamak icin verilmis cezalarmis çok kötüyüm nişanı atan ve sonradan neler yasadiniz bilgi verin lütfen berbat bi durumdayım

Kurtulduğuna sevin sadaka ver.şimdiden ailesi yüzünden nişanın atıldı demek evlenseydin yuvanıda yıkarlardı bi de çocuğun olsaydı bi düşünsene ? Neler var şu hayatta bak YavruPancar ın konusunu oku derim , o bile neler yaşıyor ama evladıyla dimdik ayakta.. silkelen kendine gel hayatın sonu bu değil,şimdi bi yaş daha büyüdün farzet daha nice güzellikler çıkacak karşına sabret tevekkülle Allah a sığın

Mutlu değilmişsiniz ki zaten.
Malesef ki istisnalar vardır elbet ama evlenince ailesiyle de evleniyorsun ve eski nişanlınız çok pasif ve sizi savunabilecek karakterde birisi değil. Evlenince boşansan daha mı iyiydi

sakin ol şuan sana büyük geliyor yaşadığın şey biraz zaman ver kendine. herşey yoluna girecek seneye bu zamnalar güleceksin bu düşündüklerine insanlar ölümleri unutuyorlar

Ah ah bende ayrıldım 2.5 ay oldu. Hep yazıyorum buraya da. Nedense fazla üzülmedim çok sevdiğim halde. Geçti gitti bi 10 gün önce falan aradı eski nişanlı hatasını anlamış evlenmek istedi tekrar. Bi daha aramasın diye ramazandan sonra nişanım var Evlenicem dedim yıkıldı resmen ama tamamen kurtuldum. Koskoca adam kendinden haberi yok istiyo, ayrılıyor nasıl iş anlamadım. Tabi hayal kırıklığı...

Siz şu teyzenin laf taşıması konusunu açan kişi misiniz?
Evet oymus.Baktim konularina.Nisanlisiyla sorunluymus zaten.Nisanlisi ailesiin sozune cok bakan biriymis.
Kaybedildigine yanilacak biri degilmis konu sahibi.Zamanla gecer bu da.Yasin kac?Gencsindir.Elini sallasan ellisi.Calisiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…