Nisan atıldı :( çok kötüyüm

Arkadaşlar bunalimdayim sinir krizi geçirdim ailesi yüzünden bitti herşey mahfoldu :KK43: nasıl başka insanlara bakarım bir daha ? Kime güvenir yuva kurarm anılar gecmisi hatirlamak icin verilmis cezalarmis çok kötüyüm nişanı atan ve sonradan neler yasadiniz bilgi verin lütfen berbat bi durumdayım
Üzülme, kırılma ama bence isabet olmuş. zamanında senin atman lazımdı bu nişanı ki verilmiş sadakan varmış, sen atamadın ama atılmış. Daha bugün senin nişanlı bırakmam namusumu demiyor muydu, ailesine hani tavır koyuyordu? Evlenince bin beteri yaşanacaktı kuzum, hadi silkelen kendine gel. Elbette üzüleceksin, ama ileride cehennem hayatı yaşayacağına şimdi bir kere üzül derim. Senin nişanlı aile etkisinde kalmak konusunda çok tehlkeliydi bence, üzgünüm :işsiz:

Konuyu hatirladim.
Bu nişan asıl onun ailesi tarafindan degil senin tarafindan atılmalıydı hemde o gün.
Teyzesi yüzünden annen hastanelik olmuştu demi?
Sevin sevin.

Üzülme canım vardır bi hayır... ben nişanlandım ve düğünüme 2.5 ay kala adamın 7 yıllık evli olduğunu 5 yaşında oğlu ve doğmak üzere bi bebeği olduğunu ayrıca görevinden atıldığını akrabam diye getirdiği insanların abuk sabuk kan bağı bile olmayan insanlar olduğunu öğrendim.. annem babam öldü demişti meğerse sağmış.. kimliği bile sahteymiş ya.. sen bendeki psikolojiyi bi düşünsene.. ona benzeyen birini gördüğümde midem bulanırdı afedersin ama kusardım o kadar tiksinmiştim yani..
3 sene sonra eşim girdi hayatıma ve 1 yıl sonrası evlendik..
Arada aklıma geliyo ve ben nerelerden dönmüşüm diyorum.. beni atıcak mıydı satıcak mıydı napıcaktı kimbilir... çok şükür diyorum halime... o yüzden hiiiççç pişman olma Allah hayırlılarla karşılaştırsın öyle dua et.. Rabbim elbet verir gönlüne göre

:oha:
Nasıl ortaya çıktı yalanı?
Verilmiş sadakanız varmış

Üzülme canım vardır bi hayır... ben nişanlandım ve düğünüme 2.5 ay kala adamın 7 yıllık evli olduğunu 5 yaşında oğlu ve doğmak üzere bi bebeği olduğunu ayrıca görevinden atıldığını akrabam diye getirdiği insanların abuk sabuk kan bağı bile olmayan insanlar olduğunu öğrendim.. annem babam öldü demişti meğerse sağmış.. kimliği bile sahteymiş ya.. sen bendeki psikolojiyi bi düşünsene.. ona benzeyen birini gördüğümde midem bulanırdı afedersin ama kusardım o kadar tiksinmiştim yani..
Arada aklıma geliyo ve ben nerelerden dönmüşüm diyorum.. beni atıcak mıydı satıcak mıydı napıcaktı kimbilir... çok şükür diyorum halime... o yüzden hiiiççç pişman olma Allah hayırlılarla karşılaştırsın öyle dua et.. Rabbim elbet verir gönlüne göre
:KK57::skandal::skandal::KK57: Yok artık :oha:

Ah ah bende ayrıldım 2.5 ay oldu. Hep yazıyorum buraya da. Nedense fazla üzülmedim çok sevdiğim halde. Geçti gitti bi 10 gün önce falan aradı eski nişanlı hatasını anlamış evlenmek istedi tekrar. Bi daha aramasın diye ramazandan sonra nişanım var Evlenicem dedim yıkıldı resmen ama tamamen kurtuldum. Koskoca adam kendinden haberi yok istiyo, ayrılıyor nasıl iş anlamadım. Tabi hayal kırıklığı...
neden ayrildiniz

Nişan falan atmadım ama o zamanlar daha çok gençtim nişanlıma beni aramadığı için darılmıştım başka şehirde yaşıyordu kendisine küstüğüm için benim gönlümü almak için yola çıkmış bana süpriz yapmak istemiş haberim yoktu açıkcası.
O zaman staj gördüğüm işyerime telefon geldi telefonda ki görümcemdi.Bana "N... sana bişey diyeceğim ama güçlü ol" falan dedi.Bende "Ne oldu abla söylesene" dedim. "Canım Murat sizlere ömür" dedi.Ben o şokla bişey anlamadım birdaha sordum "ne oldu abla anlamadım" dedim."Murat seni görmek için yola çıkmıştı önünde ki kamyonu sollamış karşısındaki öteki kamyonu fark edememiş ve aracı kamyonun altında kalmış.Murat orada hakkın rahmetine kavuşmuş yani fazla acı çekmemiş kardeşim ama seni çok sevdiğini biliyorsun değilmi" dedi.Bunlar 1 dakika içinde olup bitti zaten. Ben bayılmışım gözümü ambulansta açtım serumlar vs. 1 gün müşahede de tutuldum ailem bana cenazeye gidecekmisin diye sordu bende hayır onun beni terk edip başka bir ülkeye gittiğini düşünerek yaşayacağım cenazesini görüp öldüğünü kabul etmek istemiyorum deyip cenazeye gitmedim.
(Bu arada ben ist cenazesi Antlyada oldu)
Nişanlım vefat ettikten sonra bir daha kimseyi sevemem diye 4 ay sonra görücü usulü nişanlandım 6 ay sonra da evlendim. Peki ne oldu? Evlendim ve hiç mutlu olmadım.Bir kızım oldu 4 yaşında yoktu boşandım ve boşandıktan tam 10 yıl sonra nişanlımdan sonra ilk defa Aşık oldum ve evlendim çok şükür şimdi çok mutluyum.Herşey geride kaldı.
Allah teâlânın hikmetinden sual olmaz canım.
Kur-an da "Sizin için hayr olan da şer, şer olanda hayr vardır.Sen bilemezsin yanlız o (Allah) bilir" diye buyurulur.
Niye banlandın olgun ablam:oops:

Bence şükredin kurtulmussunuz namusu laf söylenir mi ya demekki kendiler Öyle ki herkesı de namussuz sanıyor Annene çok uzuldum Allah acil sifa versin ama senin yerinde olsam kurtuldugum icin zil takar oynardim

Nişan falan atmadım ama o zamanlar daha çok gençtim nişanlıma beni aramadığı için darılmıştım başka şehirde yaşıyordu kendisine küstüğüm için benim gönlümü almak için yola çıkmış bana süpriz yapmak istemiş haberim yoktu açıkcası.
O zaman staj gördüğüm işyerime telefon geldi telefonda ki görümcemdi.Bana "N... sana bişey diyeceğim ama güçlü ol" falan dedi.Bende "Ne oldu abla söylesene" dedim. "Canım Murat sizlere ömür" dedi.Ben o şokla bişey anlamadım birdaha sordum "ne oldu abla anlamadım" dedim."Murat seni görmek için yola çıkmıştı önünde ki kamyonu sollamış karşısındaki öteki kamyonu fark edememiş ve aracı kamyonun altında kalmış.Murat orada hakkın rahmetine kavuşmuş yani fazla acı çekmemiş kardeşim ama seni çok sevdiğini biliyorsun değilmi" dedi.Bunlar 1 dakika içinde olup bitti zaten. Ben bayılmışım gözümü ambulansta açtım serumlar vs. 1 gün müşahede de tutuldum ailem bana cenazeye gidecekmisin diye sordu bende hayır onun beni terk edip başka bir ülkeye gittiğini düşünerek yaşayacağım cenazesini görüp öldüğünü kabul etmek istemiyorum deyip cenazeye gitmedim.
(Bu arada ben ist cenazesi Antlyada oldu)
Nişanlım vefat ettikten sonra bir daha kimseyi sevemem diye 4 ay sonra görücü usulü nişanlandım 6 ay sonra da evlendim. Peki ne oldu? Evlendim ve hiç mutlu olmadım.Bir kızım oldu 4 yaşında yoktu boşandım ve boşandıktan tam 10 yıl sonra nişanlımdan sonra ilk defa Aşık oldum ve evlendim çok şükür şimdi çok mutluyum.Herşey geride kaldı.
Allah teâlânın hikmetinden sual olmaz canım.
Kur-an da "Sizin için hayr olan da şer, şer olanda hayr vardır.Sen bilemezsin yanlız o (Allah) bilir" diye buyurulur.
:KK57: Vay be
Nasıl geçti o dönemler anlatılamaz heralde.. Ama şimdi mutlu olmanıza o kadar mutlu oldum ki. Hayattan rövanş almış gibi hissettim :) Çünkü hep filmlerde görüyoruz o mutlu sonu. Allah mutluluğunuzu daim eylesin.

Yakında yeni konu açıp gelişmeleri ordan paylaşır, arkadaş bir konuya ancak bir mesaj yazarım prensibine sahip :lülülü:
Arkadaş başka birine sormuş soruyu cevabını da almış final haftasının etkileri hep bunlar gerçi bu yine de konu sahibinin cevap vermediği gerçeğini değiştirmez :deli:

Ben senin konunu hatirladim.hic üzülmeye deymez.kendini kurtardına sevin.bunlar gelip geçici üzüntüler.

:oha::oha::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: çok geçmiş olsun.

Back
X