Nisan atıldı :( çok kötüyüm

:oha:
Nasıl ortaya çıktı yalanı?
Verilmiş sadakanız varmış
Bi dönem memurluk yapmıştım bi abim vardı nüfusta evleniceğin zaman kimlik nosunu getir soyunu sopunu dökücem sana diyodu.. bigün cüzdanından başka bi kimlik çıktı ve ben bu ne böyle demiştim.. işte görevdeyim onun için o kimlik falan dedi. Tabi benim içime kurt düştü ve kimlik nolarını alıp o abiye götürdüm ve anası babası sağ ve de evli olduğu çıktı ortaya.. üstüne kayıtlı çocuğu da çıktı tabi be şoklardaydım.. hemen üstüne kriminalde çalışan bi akrabamız vardı ona da bi araştırsan dedim.. sivil halkı yaralamaktan açığa alınıp sonra görevden atılmış.. hemen onun üstüne o hafta içinde annesi aradı beni.. oğullarının bi halt yediğini anlamışlar.. ne yapsak dinletemedik girme gelinimle torunlarımın günahına dedi.. sen iyi bi kıza benziyosun kandırmış seni anlaşılan dedi.. ve ben daha o an Allah belanı versin yüzüğü almaya bile gelme bitti bu iş dedim.. intihar edicem dedi.. geber hepimiz kurtulalım dedimm ve birdaha hiç muhattap olmadım.. öyle böyle düştü yakamdan.
Bu arada ailem hala bilmez olan biteni.. duysalar hasta olurlardı.. sadece yalanını yakaladım istemiyorum dedim babam at nişanı bitsin gelmesin bile bidaha dedi.. bitti gitti çok şükür...

:oha::oha::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim geçti çok şükür...
O yüzden her ne olursa olsun kızlarının yanında olmalı aileler.. araya mesafe koymamalı ki başları sıkıştığında ailelerinden güç alabilsinler.. bu yaşadıklarım hep ufkumu genişletti.. belki de bu yüzden evladımla çok çok başka bi bağım var..

Arkadaşlar bunalimdayim sinir krizi geçirdim ailesi yüzünden bitti herşey mahfoldu :KK43: nasıl başka insanlara bakarım bir daha ? Kime güvenir yuva kurarm anılar gecmisi hatirlamak icin verilmis cezalarmis çok kötüyüm nişanı atan ve sonradan neler yasadiniz bilgi verin lütfen berbat bi durumdayım
Nisan ne ki? Millet evlenip 3 çocuklu ayrılıyor...hepsi geçer yeter ki bir daha kapıma gelirse koyabilecek misin onu düşün (ki bence kovmalisin)

Çok teşekkür ederim geçti çok şükür...
O yüzden her ne olursa olsun kızlarının yanında olmalı aileler.. araya mesafe koymamalı ki başları sıkıştığında ailelerinden güç alabilsinler.. bu yaşadıklarım hep ufkumu genişletti.. belki de bu yüzden evladımla çok çok başka bi bağım var..

Haklısın aileler kesinlikle çocuklarının yanında olmalı.
İnsanız sonuçta kaç yaşında olursak olalım hata yapabiliriz.
Bana da başka bir psikopat denk gelmişti ama ailem kale gibi arkamdaydı.
Sağolsunlar haklarını ödeyemem.
Şimdi yine hatırladım ve gerildim.:KK42:

Annenizin rahatsizlanmasina neden olan size agir ithamlarda bulunan bir aileye karsi sizi korumayan bi adamdan ayrilmis olmanin hayrini ileride anlayacaksin..
Kendi kaybetti de gec.. kendi gelecegini ailenin huzurunu dusunuyosan bir daha asla gorusme..
Simdi yasadiklarin o adamla olacak evliligin fragmaniydi.. Allah korumus.

Nişan falan atmadım ama o zamanlar daha çok gençtim nişanlıma beni aramadığı için darılmıştım başka şehirde yaşıyordu kendisine küstüğüm için benim gönlümü almak için yola çıkmış bana süpriz yapmak istemiş haberim yoktu açıkcası.
O zaman staj gördüğüm işyerime telefon geldi telefonda ki görümcemdi.Bana "N... sana bişey diyeceğim ama güçlü ol" falan dedi.Bende "Ne oldu abla söylesene" dedim. "Canım Murat sizlere ömür" dedi.Ben o şokla bişey anlamadım birdaha sordum "ne oldu abla anlamadım" dedim."Murat seni görmek için yola çıkmıştı önünde ki kamyonu sollamış karşısındaki öteki kamyonu fark edememiş ve aracı kamyonun altında kalmış.Murat orada hakkın rahmetine kavuşmuş yani fazla acı çekmemiş kardeşim ama seni çok sevdiğini biliyorsun değilmi" dedi.Bunlar 1 dakika içinde olup bitti zaten. Ben bayılmışım gözümü ambulansta açtım serumlar vs. 1 gün müşahede de tutuldum ailem bana cenazeye gidecekmisin diye sordu bende hayır onun beni terk edip başka bir ülkeye gittiğini düşünerek yaşayacağım cenazesini görüp öldüğünü kabul etmek istemiyorum deyip cenazeye gitmedim.
(Bu arada ben ist cenazesi Antlyada oldu)
Nişanlım vefat ettikten sonra bir daha kimseyi sevemem diye 4 ay sonra görücü usulü nişanlandım 6 ay sonra da evlendim. Peki ne oldu? Evlendim ve hiç mutlu olmadım.Bir kızım oldu 4 yaşında yoktu boşandım ve boşandıktan tam 10 yıl sonra nişanlımdan sonra ilk defa Aşık oldum ve evlendim çok şükür şimdi çok mutluyum.Herşey geride kaldı.
Allah teâlânın hikmetinden sual olmaz canım.
Kur-an da "Sizin için hayr olan da şer, şer olanda hayr vardır.Sen bilemezsin yanlız o (Allah) bilir" diye buyurulur.
Uff çok üzücü allah rahmet eylesin, şimdiki eşinizle mutluluklar diliyorum

Arkadaşlar bunalimdayim sinir krizi geçirdim ailesi yüzünden bitti herşey mahfoldu :KK43: nasıl başka insanlara bakarım bir daha ? Kime güvenir yuva kurarm anılar gecmisi hatirlamak icin verilmis cezalarmis çok kötüyüm nişanı atan ve sonradan neler yasadiniz bilgi verin lütfen berbat bi durumdayım

Canım ,moral olsun diye yazıyorum..
En yakın arkadaşım o çok sevdiği erkek arkadaşıyla kına gecesi sabahı ayrıldı,hem de kayınvalide adayının etkisi ile(haklı mı haksız mı bilemem,yorum yapmıyorum bu konuda).

Pazar günü,düğünündeydim. Her şey istediği gibiydi,daha önceki ilişkisinde gelinliğini bile kendi seçememişti düşün.
Eşine bakışını ve eşinin ona bakışını gördüğümden beri,her şeyde bir hayır varmış diyorum.

Eşi iyi,ailesi çok iyi anlayışlı insanlar.Arkadaşımın gözünün içine bakıyor resmen(inşallah hep böyle olur)

Diğerinde böyle mi olacak mıydı? Hayır..Kendi gelinliğini bile seçme hakkına sahip olmayan bir kıza ne vaad ediyor ki bu evlilik.

Kısaca,belki Allah seni korumuştur,
Belki senin için çok daha iyi birilerini karşına çıkaracak ,bilemezsin..
Bak bu işler kısmet,ne olmuş ne olmamış anlamazsın bile..
Sevemem deme,ne aşklar bitiyor da yeniden aşklar yaşanıyor.
Zamana bırak,acını yaşa ve hayata geri dön.

Her şey gönlünce olsun.

Ben nişan attım çok oldu. İlk başta ayrılık acısı ve enayilik acını aynı anda yaşıyorsun.Sonra küllerinden doğup daha güçlü ve tavizsiz dik bir duruş sergiliyorsun hayatına girmek isteyenlere. Çokta güzel sever ve sevilirsin hiç merak etme.
Evlenip hergün ağlayacağına böyle üç gün ağla sakın affetme.

Haklısın aileler kesinlikle çocuklarının yanında olmalı.
İnsanız sonuçta kaç yaşında olursak olalım hata yapabiliriz.
Bana da başka bir psikopat denk gelmişti ama ailem kale gibi arkamdaydı.
Sağolsunlar haklarını ödeyemem.
Şimdi yine hatırladım ve gerildim.:KK42:
Çok şükür ki şanslıyız böyle ailelerimiz olduğu için.. Rabbim evlatlarımızı korusun böylelerinden... eğer anlatmak istersen sen ne yaşadın?

Boşver insanoğlu neler atlattı sende atlatırsın musmutlu olursun inşallah canım, demekki seni hak etmemiş sen daha iyilerine layıksın

Nişan tanışma dönemidir , test'tir
uyumlu değilmişiniz demek ki ,
nişana illa evleneceğim gözüyle bakmamak gerek ailelerin uyumu çok önemli evleneceğim adamın sana karşı tavırları hayati önemli ve evlilik zor bir müesise ,
boşanmaktan iyidir ,abartmaya gerek yok , herşey unutulur acısıda zamanla hafifler

nişana illa evleneceğim gözüyle bakmamak gerek ailelerin uyumu çok önemli evleneceğim adamın sana karşı tavırları hayati önemli ve evlilik zor bir müesise ,
boşanmaktan iyidir ,abartmaya gerek yok , herşey unutulur acısıda zamanla hafifler

Ailenden kaçmak için 5-6 aydır tanıdığın adamla evlenecektin neden kötüsün ki, ne hissediyordun ona karşı? Konularını okudum nişanlından nefret ettiğini yazmışsın severek evlenmiyormuşsun zaten

Zamanla alışırsın bu dünyanın sonu değil suan böyle düşünmen normal ama geçeceğini unutma , şer olarak gördüğün herşey de bi Hayır vardır bunu hiç unutma ve yoluna bak bence..

Her hayırda bir şer olduğu gibi her şerde de bir hayır vardır. Demek ki hayır gibi görünüp şer olan bi durumdan kurtuldun. Nefes aldığın sürece yaşarsınız. Daha tanışacağnz insanlar olacak ve temiz bi hava çekin

Konu sahibinin yerinde olsam o adamın yüzüne tükürür arkama bile bakmadan giderdim :KK67:

Ben nasıl onun ailesine saygı duyuyorsam oda benim aileme saygı duymak zorunda.. Ailemin yanında beni küçük düşüremez ve kendi ailesinin yanında da beni yalnız bırakamaz... Oyuncak mı bu sürekli ayrılıp geri barışmakta neyin nesi ?

Bak güzelim annen hastanelik olmuş bu durum yüzünden sen hala nişanlı derdindesin yere batsın nişanı ! Koca heryerde bulunur ama aile bulunmaz.. Ailen seni bu yaşa getirmiş iyi günde kötü günde yanında olmuş elin iki günlük oğlu için aileni asla üzme.. Gerekirse sen bağrına taş bas üzül kahrol ama aileni üzme çünkü ana babanı bu sebepten üzersen ileride bunlar Allah korusun karşına çıkar günah !

Önce kendine saygın olsun sonra ailene... Ne kendine laf getir nede ailene... Sürekli sorun çıkaran erkek tarafı emin ol evlendiğinde de bunu devam ettirecek sen dünyaya evlenip mutlu olmaya mı geldin yoksa böyle mutsuz bi evlilik yapmaya mı ?
Biraz vicdanlı olun ailenizi üzen insanları affetmeyin ana baba hakkını ödeyemesiniz yazık kadın üzüntüden hastanelik olmuş kimbilir içi nasıl yanıyordu ki dışa vurdu :KK14:

Back
X