Nişan atma sonrası çöküş

AY İYİ Kİ AYRILDINIZ. Allah kurtarmış seni kız kardeşim yaptığın iyiliklerin yüzü suyu hürmetine belki bilemezsin. Aşkından gebersem de bir ömür boyu kv terörü ile yaşamaktansa aşkımdan gebermeyi tercih ederim. Çok net.

Kendimizi sakın suçlamayın.Olabilir hepimiz hata yapabiliriz ama sonuç ayrılmak gibi büyük bir şey olmamalı.O zaman evlenince nasıl onca yıl birlikte olacaksınız evlilikte illaki kavga olacak.Annesi bizimkinde dolduruşa getirmişti biz sorunlarımızı halletmiştik sözde ne olduysa annesi doldurmuş mutlu olmayız dedi durdu bitirirken.Hayırlısı olsun üzülün ama bir yerde de ayağa kalkın daha genciz

Annesi var ya ah o annesi.Oğlu görmedi annesini hep çile çekmiş biri olarak anlatıyordu orda anlamalıydım annesinin nasıl manipüle edeceğini.İyi ki evlenmeden anlamışım iyi ki

İdare etmen gerekirdi diyordu o da bunu bizim ilişkimize yansıtmamalıydın diyordu hep.Benim ondan yana dolduruşa gelmesi dışında sorunum yoktu.Annesi ortalığı karıştırdı maalesef

Ayrılalım dediğinde hiç yorum yapmasaydınız yalvarmasaydınız eşyalarını gönderseydiniz keşke.
Çünkü onlar bundan anlıyor.
Hiçbir erkeğe yalvarmadım eşimde dahil.
İki çocuğumuza rağmen o da bilir ki gitmek isterse kapı orda ayrılmak isteyeni tutmam kendi bilir.
İnanın siz güçlü durdukça onlar komplekse giriyor.
Çalışıyor musunuz?
Çıkın gezin eğlenin mümkünse tatil yapın.
Ailenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirin size iyi gelecek şeyleri yapın.

Sessiz kalıyorum artık gitmiş ayrılmışız bunu kabul edip yoluma devam ediyorum ama karşı taraf hayatına devam ediyor

Sessiz kalıyorum artık gitmiş ayrılmışız bunu kabul edip yoluma devam ediyorum ama karşı taraf hayatına devam ediyor
O da etsin sizde edin boşverin gerçekten.
Öyle beklemediğiniz bir anda değişir ki bazı şeyler siz bile inanamazsınız.
Önemli olan şu aşamada hayatınıza yanlış birini almamanız.
Yanlış adımlar atmayın.
Bekleyin en iyisi olur inşallah

İnşallah

Bir de kimsenin yanında ayrılmanızla ilgili yorum yapma olur mu?
Kulağına gitmesin.
Hiç yorum yapma konuyu kapat yani onun kulağına gidecek yorumlarda bulunma.
Ölü gibi davran
Ortak hiç kimsemiz kalmadı ki yollar ayrıldı zaten

Anne ile aradaki denge mi siz de ne olmustu nisanlıyken ben de nisan attım da

Bugün olmasa yarın evlenince de ayrilicaktiniz. Üzüleceksin ağlayacaksın kolay değil ama geçecek . Seni haketmeyen biriymiş demek ki ve hayırlısı değilmiş olması.

Kalmasın boşver umursama senden daha mı çok önemli. Yarın bı gün çocuk olduğunda ayrilsaniz daha kotu . Kardeşimde boşandı arada çocuk var olan çocuğa oluyor inan çok zor.
Artık kimseye güvenim kalmadı çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…