- 5 Temmuz 2023
- 182
- 354
- 23
- 31
- Konu Sahibi bursakesta
-
hiç bi cacık olmaz ana kuzusundan herseye annesi karar verirAyrılırken evlenmem daha diyordu da evlenir annesi o kadar tatlı dilliydi ki ..Ahım var yaktılar ilişkimizi gerçi erkek denge kuracaktı ama o da anneciymiş
Kendimizi sakın suçlamayın.Olabilir hepimiz hata yapabiliriz ama sonuç ayrılmak gibi büyük bir şey olmamalı.O zaman evlenince nasıl onca yıl birlikte olacaksınız evlilikte illaki kavga olacak.Annesi bizimkinde dolduruşa getirmişti biz sorunlarımızı halletmiştik sözde ne olduysa annesi doldurmuş mutlu olmayız dedi durdu bitirirken.Hayırlısı olsun üzülün ama bir yerde de ayağa kalkın daha gencizBen de çok mutsuzum ben çok mutlu bir insandım benimde ilişkim 8,5 senelikti ve benim hatam çok annesini karıstırdım çocugu kırdım ama benden bu kadar kolay vazgececeğini asla düşünmezdim çcocuk annesiyle aramı bulmaya çalıstı aslında ertlenmesini istemediğimde üzülme 2-3 aay sadece dedi ama ben düğün yerimizi ertelemek istemedim kaçacağını nasıl düşünemedim bilmiyorum kapris yapmamalıydım ertleyelim diyip durdular ben nesnel kızsal heveslerime yenik düşüp onu kaybettim ama annesine gittim lütfen dedim karusmayın bize ne olur dedim dsha da sinirlendi
Annesi var ya ah o annesi.Oğlu görmedi annesini hep çile çekmiş biri olarak anlatıyordu orda anlamalıydım annesinin nasıl manipüle edeceğini.İyi ki evlenmeden anlamışım iyi kiAY İYİ Kİ AYRILDINIZ. Allah kurtarmış seni kız kardeşim yaptığın iyiliklerin yüzü suyu hürmetine belki bilemezsin. Aşkından gebersem de bir ömür boyu kv terörü ile yaşamaktansa aşkımdan gebermeyi tercih ederim. Çok net.
İdare etmen gerekirdi diyordu o da bunu bizim ilişkimize yansıtmamalıydın diyordu hep.Benim ondan yana dolduruşa gelmesi dışında sorunum yoktu.Annesi ortalığı karıştırdı maalesefEski nisanlinizin bu soyledigine biraz hak verdim. Kaynanam benim annem gibidir diyenlere pek itibar etmemek lazim bence de kimse kaynanasini canı gönülden sevmiyor. Lafta ben de cok severim annem gibidir derim millete ama icten ice sevemiyorum pek
Her nişan düğün vb.de aileler arasi sorunlar, ciftler arasinda tartismalar çıkar. Ama bunlar yuzunden herkes ayrilmaz. Farkliliklara ragmen ilişkiler devam edebilir. Sizinki edemeyecekmis işte. yolun neresinden dönülürse kârdır. Uzmeyin kendinizi.
Öyle de olduhiç bi cacık olmaz ana kuzusundan herseye annesi karar verir
bırak salla 6 ay veriyorum bak 6 ay dönecek ama sen unutmuş olacaksın hayatına bakÖyle de olduAnnesi ayrılmamıza karar verdi
Şimdiden içimden bir şeyler bitmiş maalesef dönse de eskisi gibi olmazbırak salla 6 ay veriyorum bak 6 ay dönecek ama sen unutmuş olacaksın hayatına bak
olmasın zaten gururun olsunŞimdiden içimden bir şeyler bitmiş maalesef dönse de eskisi gibi olmaz
Sessiz kalıyorum artık gitmiş ayrılmışız bunu kabul edip yoluma devam ediyorum ama karşı taraf hayatına devam ediyorAyrılalım dediğinde hiç yorum yapmasaydınız yalvarmasaydınız eşyalarını gönderseydiniz keşke.
Çünkü onlar bundan anlıyor.
Hiçbir erkeğe yalvarmadım eşimde dahil.
İki çocuğumuza rağmen o da bilir ki gitmek isterse kapı orda ayrılmak isteyeni tutmam kendi bilir.
İnanın siz güçlü durdukça onlar komplekse giriyor.
Çalışıyor musunuz?
Çıkın gezin eğlenin mümkünse tatil yapın.
Ailenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirin size iyi gelecek şeyleri yapın.
O da etsin sizde edin boşverin gerçekten.Sessiz kalıyorum artık gitmiş ayrılmışız bunu kabul edip yoluma devam ediyorum ama karşı taraf hayatına devam ediyor
İnşallahO da etsin sizde edin boşverin gerçekten.
Öyle beklemediğiniz bir anda değişir ki bazı şeyler siz bile inanamazsınız.
Önemli olan şu aşamada hayatınıza yanlış birini almamanız.
Yanlış adımlar atmayın.
Bekleyin en iyisi olur inşallah
Bir de kimsenin yanında ayrılmanızla ilgili yorum yapma olur mu?İnşallah
Ortak hiç kimsemiz kalmadı ki yollar ayrıldı zatenBir de kimsenin yanında ayrılmanızla ilgili yorum yapma olur mu?
Kulağına gitmesin.
Hiç yorum yapma konuyu kapat yani onun kulağına gidecek yorumlarda bulunma.
Ölü gibi davran
Anne ile aradaki denge mi siz de ne olmustu nisanlıyken ben de nisan attım daValla inan ki evlenip boşanmak daha zor.
Hele ki aile problem, erkek şahıs dengeyi baştan kuramıyorsa o evlilikten hayır gelmiyor. Nişan atıp barışıp boşanmış biri olarak yazıyorum. Nişan atma acısı neymiş güler geçerim.
Bu ülkede aileler de evleniyor ve nişan birbirini tanımak için var.
Bugün olmasa yarın evlenince de ayrilicaktiniz. Üzüleceksin ağlayacaksın kolay değil ama geçecek . Seni haketmeyen biriymiş demek ki ve hayırlısı değilmiş olması.Merhaba hanımlar, içimi dökmek için foruma kaydoldum.
Ocak ayında 2 yıllık erkek arkadaşımla nişanlandık.İlk görüşte evleneceğim insan bu dedim ama o dönem istemedim evlenmek.(2 yıllık ilişkimizden 7 yıl öncesinde bir tanışıklığımız vardı ama yaşımız küçüktü diye istemedim.)O bekledi bekledi beni evliliğe ikna etmek için çok çabaladı.Şuan 26 yaşındayız.Her şey çok güzeldi çok uyumluyduk hiç kavga etmezdik,taki aileler tanışana kadar hiçbir problemimiz yoktu.Aileler tanışınca aradaki kültür farkı,yanlış anlaşılmalar ve en büyük sebep annesinin hevessizliği ve (ona başka birini uygun görüyormuş sonradan duydum) nişanlımı doldurması derken nişan attık.Annesi o kadar üstüme geliyordu ki ne eşya istedim ne başka bir şey buna rağmen yaptıklarını beğenmiyormuşum ben de (maalesef ki )bu durumu nişanlımla paylaştım meğer onu şikayetlerimle hep yemişim öyle dedi ayrılırken.Halbuki amacım sadece düzeltmesini sağlamaktı ama nafile kadın istemiyormuş ki.En son ayrılırken bu şikayetlerim bana annem ne yapsa beğenmediniz seninle evlenirsek mutsuz oluruz diye geri döndü ve seni çok sevsem de seninle asla evlenmeyeceğim dedi gitti.Ailesi beni kötüleyemeyince ailesi karışıyor onlar sizin evlenmenizi istemiyor dediler.Ailemi çok seven adam kalktı ailen her şeye karışıyor böyle evlilik olmaz dedi.Aileler de sustular sadece hiç kimse nişan atılmasın diye uğraşmadı bile.Gelip konuşmadı ailesi olur da ikna olup devam ederiz diye.Çok yalvardım bitmesin diye ama bitti.Çok üzgünüm bu acı nasıl geçer bilmiyorum.
Edit;Benim de hatalarım var annesini sevmediğimi söyledim yaptıklarını kaldıramıyordum çünkü
Kalmasın boşver umursama senden daha mı çok önemli. Yarın bı gün çocuk olduğunda ayrilsaniz daha kotu . Kardeşimde boşandı arada çocuk var olan çocuğa oluyor inan çok zor.Ortak hiç kimsemiz kalmadı ki yollar ayrıldı zaten
Artık kimseye güvenim kalmadı çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsunKalmasın boşver umursama senden daha mı çok önemli. Yarın bı gün çocuk olduğunda ayrilsaniz daha kotu . Kardeşimde boşandı arada çocuk var olan çocuğa oluyor inan çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?