- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.078
- 1.123
- Konu Sahibi bursakesta
-
Benim eşimde doğma büyüme İzmir Aslen anne baba Afyonlu ve Denizlili Denizli'ye defalarca kez gittim.İnsanlar kendi halinde dogal insanlar.Ama eşimin ailesi değişik geldi.Kotu diyemiyorum çünkü ailesinin çoğu ya umursamaz ya iyi yada kötü her çeşit var ailede eşimin.Bizde erzurumlu damat mevcut, aman diyim uzak durun. Biz yandık sizler yanmayın
Konyalilar da mı kötü.Ben mesela Ankara olduğum için Çorum Yozgat Kırıkkale Bolu çoğunu sevmem.O yüzden dedim ki ben İç Anadolu'dan evlenmicem.Gittim Egeli adam buldum.Erzurumlu ve konyalıların nâmı var bu forumda
Lafa bak.Bende de aynı.Kendi adetleri olunca önemli oluyor.Ailesi sizi ne kadar kabul ediyordu? Benimkiler beni hiç kabul etmiyorlardı mesela. Edirneliyiz diye Bulgar adetlerini bize dayamayın dediler dndsdşd
O da çok çabalamış ama ben hep şikayet etmişim bu yüzden mutsuzmuşuz.O kadar tolere ettim ki hiçbiriey istemedim sadece düğün ortamı olsun istedim ailesi arasın sorsun en azından hazırlıklar nasıl desin ama nafile en kötü ben oldumSeven insan böyle yapmaz. Boşuna dramaya bağlamasın. Koşsun da annesinin uygun gördüyü ile evlensin. Ben eşimi söyleyince herkes karşı çıktı. Uzak olduğu için. Aylarca dediğimden dönmedim, seviyorum vazgeçmem dedim. Sizin nişanlınız da seviyorsa vazgeçmezdi. İyi ki bitmiş yoksa boşanırdınız.
Yalvardıkça daha kötü oldu her şey.O an anlayamadım ama zaman geçtikçe çok pişman oldumBen bu konulara üzülmüyorum, seviniyorum. Evlenmeden ne olduğunu göstermiş ne güzel.
Yalvarmaniz hata olmuş, iyice bir sey sanmıştir kendisini.
olan olmus bosverr.Yalvardıkça daha kötü oldu her şey.O an anlayamadım ama zaman geçtikçe çok pişman oldum
İşin tuhafı ailesinde o kadar çok boşanan vardı ki şaşırdığımda bana ben boşanmak için evlenen biri olmak istemiyorum derdi hep.Kınamak istemem ama o kadar kolay bitirdiler ki her şeyiKendine üzülme, onunla evlenip hayatini annesinin üzerine kurmak zorunda olacak, sonra da bosanmak zorunda kalacak yeni kiza üzül.
Kendin icin sadaka ver vallahi.
Kimse boşanmak icin evlenmez, gereksiz bi laf etmiş zaten.İşin tuhafı ailesinde o kadar çok boşanan vardı ki şaşırdığımda bana ben boşanmak için evlenen biri olmak istemiyorum derdi hep.Kınamak istemem ama o kadar kolay bitirdiler ki her şeyi
İlk andaki o hisse çok inanmıştım o da öyle hissetmiş çünkü.Bilmiyorum çook yanlış yaptığımı sonradan farkettimNiye yalvardınız? Aha kapı daha da sapı. Gençsiniz daha. Ne olursa olsun kimseye yalvarmayın.
Ahahaa bu cahillerden kurtulmuşsun işte. Bulgar adetinden kasıt göçmen adeti herhalde.Ailesi sizi ne kadar kabul ediyordu? Benimkiler beni hiç kabul etmiyorlardı mesela. Edirneliyiz diye Bulgar adetlerini bize dayamayın dediler dndsdşd
Kirikkalelileri yedirmem kimseyeKonyalilar da mı kötü.Ben mesela Ankara olduğum için Çorum Yozgat Kırıkkale Bolu çoğunu sevmem.O yüzden dedim ki ben İç Anadolu'dan evlenmicem.Gittim Egeli adam buldum.
Genelleme yaptım iyileri de var.Yarin bulusacagim arkadaşım Kırıkkaleli.Kirikkalelileri yedirmem kimseyekütüğüm orda
Evet diğer konuna da yazdım görmemiştin sjjsCiddi misinallahım nefret ediyorum Erzurumlulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?