Nişan atma sonrası çöküş

Bende nişanlıyken bu sorunlardan nişan attık sonra dayanamayıp konuştuk barıştık evlendik ama aile olayları hiç bitmedi ve 3.5 yıl sonra severek boşandık emin ol nişanlıyken daha kolay atlatırsın evlendikten sonra daha da zor oluyor

Annesinin istemediği kızla evlenmeyip, annesinin istediğiyle evleniyorlar sonra da aldatıyorlar. Ailemin zoruyla evlendim, çocuk için aynı evdeyim palavrası sıkıyorlar. Konunuzu okuyup, tam da bu anda nişan atmayıp evlenmiş üyeler var. Açın okuyun ne kadar pişman olduklarını. Bu adamlar bırak nişanlısını, çocuklarının annelerini harcıyorlar kendi anneleri için.

Sanki kendi valide sultan ve oğlu da baş şehzade. Cahil cühela takımı hepsi. Haysiyeti olan erkek kimsenin boyunduruğu altına girmez. Annesinin ve eşinin yeri ayrıdır. İkisini de birbirine ezdirmez.

Ben 20 sene önce nişanlıydım böyle bir tiple. Hayatımın en doğru kararıymış ayrılmak. Yıllar sonra sokakta yanyana geçtik dönüp bakmadım bile.

Seninle benzer durum yasamıs biri olarak öyle mutsuzum ki yapayalnızım

Anneci değilim diyordu hep ama son konuşmaları hep annesinin cümleleriydi.Annemin söylemediği şeyleri bile söyledi demiş annesi
O kadar aynı ki durumumuz bir de bizimki arkamdan alıskanlıktı zaten hala bitirememiş ni kafasında beni demiş ama benim ağzımın gözümün içine bakardı son tartısmamızdan önce

Seninle benzer durum yasamıs biri olarak öyle mutsuzum ki yapayalnızım
Hiç öyle düşünmeyin ,zaman her şeyin ilacı.O dönem yemeden içmeden kesilmiştim sürekli bizim ilişkimiz mükemmeldi diyordum meğer değilmiş.Benim de biteli 2 ay olacak ama geçiyor.Manipüle edildiğinizi zamanla anlıyorsunuz.Evlilikte anneci erkekle maalesef olmuyor sevginin dışında bir şey çünkü evlilik.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ama hep benim hatam bir anda korkularımı şüphelerimi kötü bir dille anlatıp bir de annesini karıstırdım işin içine sonra çıkamadık işin içinden ben de düğünü ertelenmesine izin vermedim onlar ise erteleyelim bak çok daha güzel olacak dediler ben ısrar ettim adam da kaçtı mesajla hemde arkamdan da alıskanlkktı zatenndemiş

O kadar aynı ki durumumuz bir de bizimki arkamdan alıskanlıktı zaten hala bitirememiş ni kafasında beni demiş ama benim ağzımın gözümün içine bakardı son tartısmamızdan önce
Size tavsiyem sakın yazmayın,arkadaşlarınızla haber gçnderöeyin gerçekten değmez

yahu siz niye yalvarıyorsunuz ,suçunuz ne?bakıyorum da bu forumda hep kadınlar yalvarıyor,affediyor,valla içim sıkıldı .
aklıma geldi geçen oğlum bana diyorki anne babamla tartışınca sen hiç özür dilemiyorsun,hep o diliyor. kızım da diyorki yahu görmüyo musn annemle babam tartışınca hep annem haklı niye özür dilesin.
yani lütfen siz de biraz diretken olun yaa, üzülen siz ,hatayı yapan onlar ama affeden özür dileyen yine siz.
değer vermeyeni silip süpürüp atın, gözünün yaşına bakmayın

Erkekler şikayeti kaldıramıyorlar ve düğün telaşından dolayı ekstra stres oluyorlar.Bir ip çok acıtınca da çok sevseler bile bırakırlar o ipi çünkü bizim gibi değiller.Konunuzu gördüm annesini çocukluktan beri tanırsınız keşke ona yazmasaydınız ama.Ben de annesi düzeltir diye ona sığınmıştım ama bana pişkin pişkin cevap vermişti istemiyoruz diyeÇok sevsem de aklıma bu cümleler gelince soğuyorum iyi ki olmamış diyorum

Kadınlar sevince yapıcı olmak istiyorlar düzelir diyorlar ben de öyle oldu.Şimdiki aklımla asla yalvaröazdım ama sıcağı sıcağına hissedilmiyor

Kadınlar sevince yapıcı olmak istiyorlar düzelir diyorlar ben de öyle oldu.Şimdiki aklımla asla yalvaröazdım ama sıcağı sıcağına hissedilmiyor
güzel kardeşim malesef öyle ama işte acıyı da sonra biz çekiyoruz,adamalrın kafa rahat oluyor,boşver keyfine bak.
biz kadınlar acımasız olursak erkekler adam oluyor,bak ben de yaşadım bunları evliliğimin ilk zamanları,ama sonra akıllandım ve şimdi eyvallahım yok ,eşimi de adam ettim,yok öyle , eşim mesela biliyor onu birşey olsa terkedip gideceğimi ,bilsinler ,kaybetme korkuları olsun,baştan verin bu korkuyu,bu korkuyu hissedenle evlenin,hissetmeyenle evlenmeyin,korkutun biraz gözlerini:) korkmayın bişey olmaz erkeklere:) biraz da onların canı acısın,bakın size daha olumlu dönecek bunlar.tecrübe ile sabit

O kadar haklısınız ki.Nişanlanana kadar böyleydim el üstünde tutuluyordum.Nişan olunca eşim artık dedim kendimi feda ettim hiçbir değerim kalmadı.Her erkek bilmeli ki kadın o kapıyı çarpıp gidebilir maalesef çok acı bir tecrübe oldu benim için.

yakında evlenir o bırak anasıyla boşanmamış daha anneci erkek uzak dur Allah kurtarmış diye yorumladım

hah işte bak, üzülme ama bunda da vardır bir hayır,bu tecrübeler seni olgunlaştıracak,yoluna bak ,mutlu olmaya bak,bırak o üzülsün.

nasıl yani düğün zamanımı kaçtı?

Öyle yapmaktan başka çarem yok.İlahi adalet diyorum ama çok sabretmek lazım çok
Ben de çok mutsuzum ben çok mutlu bir insandım benimde ilişkim 8,5 senelikti ve benim hatam çok annesini karıstırdım çocugu kırdım ama benden bu kadar kolay vazgececeğini asla düşünmezdim çcocuk annesiyle aramı bulmaya çalıstı aslında ertlenmesini istemediğimde üzülme 2-3 aay sadece dedi ama ben düğün yerimizi ertelemek istemedim kaçacağını nasıl düşünemedim bilmiyorum kapris yapmamalıydım ertleyelim diyip durdular ben nesnel kızsal heveslerime yenik düşüp onu kaybettim ama annesine gittim lütfen dedim karusmayın bize ne olur dedim dsha da sinirlendi

Eski nisanlinizin bu soyledigine biraz hak verdim. Kaynanam benim annem gibidir diyenlere pek itibar etmemek lazim bence de kimse kaynanasini canı gönülden sevmiyor. Lafta ben de cok severim annem gibidir derim millete ama icten ice sevemiyorum pek
Her nişan düğün vb.de aileler arasi sorunlar, ciftler arasinda tartismalar çıkar. Ama bunlar yuzunden herkes ayrilmaz. Farkliliklara ragmen ilişkiler devam edebilir. Sizinki edemeyecekmis işte. yolun neresinden dönülürse kârdır. Uzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…