- 26 Kasım 2015
- 102
- 32
- 13
- 37
- Konu Sahibi sircakoskunkizi
-
Evet aynı içime sinmiyor neyi farklı anladınız.ama sen başında demedin mi: "Düğün olacak mesela yaptıkları hiç bir yardım yok..Ailem mesela düğün masraflarını karşılayacak bu gidişle ve bu durum benim içime hiç sinmiyor. Karşı tarafından içine sinip ses etmemeleri de beni ayrı rahatsız ediyor."
Bunlar senin cümlelerin. Aynen kopyaladım. İlk mesajda böyle yazınca bu şekilde düşünmemiz mi yanlış şimdi?
Ay evi vermeyip 90 bine her şey alırdı adamlar.Gecekondu gibi birşey yani nasıl adlandırılıyor bilmiyorum 90.000 civarı tuttu. Kendisinin de birikimi vardı onu ekleyip üstüne kredi çekildi.
Limoncu bile iyiymiş dedi bu rakama der, köşeme çekilirimhımm iyimiss 90 bin peki bunun dısında bisey vermeyiz dediler mi size kaynana falan yoksa sen mi evi verdiler bisey yapmazlar diye düsünüyosun
90 bin lik ev vermişler. Hala babama kalacak düğün diyorsun.Evet aynı içime sinmiyor neyi farklı anladınız.
artık kalmamış ki adamlarda.hımm iyimiss 90 bin peki bunun dısında bisey vermeyiz dediler mi size kaynana falan yoksa sen mi evi verdiler bisey yapmazlar diye düsünüyosun
Evet beni sevdiğine inanıyorum, ailesi ile ilgili sorunum zaten onunla değil.
90 bin lik ev vermişler. Hala babama kalacak düğün diyorsun.
Havai Adalar'ında falan mı yapacaksınız da 90 binden çok tutacak bunun derdindesin?
benimkinin de ailesi tam böyle cok patavatsız ve sorunlulular aile yapılarımız hiç uyuşmuyor hatta bazen benim sevgilm nasıl bunlardan çıkmış diye düşünyorum.Evet beni sevdiğine inanıyorum, ailesi ile ilgili sorunum zaten onunla değil.
Sonuçta sen ailesiyle yadamıycaksın eşini seviosan elini tasın altına koycaksın kaynana kayın baba sobuçta çogunun tutumu bu bnde nişanlıyım eşim maaşının tamamını babsna verdi oda gitmiş oturdugu evi kndine almış ee baba bn yarın evlenicem neolcak kredyle sanada slırız felan napim şimdi bırakımmi ben seviyorum oda bni sevio hayt bu erkeginde işi zor anasının babsının sucnu onamı kesim. Seviosan istiosan ondan baskasina takılma bnce .Düğün yapılır geçer ben parasında değilim. Problemi tekrar ediyorum benim fikrime göre ben bunun burukluğunu yaşarken karşı tarafın olması gereken bu tavırları. Evi nişanlım aldı kredisini beraber ödüyoruz evet, düğünden sonra o krediyi kapatacağım onu da ödemeyeceğiz. Yani ben bininci kez tekrar ediyorum PARA değil sorun. Sorun gördüğüm tutum,davranışlar.
Ben sevmiyorsun dedim30 sayfa çerçöp yazılıp çizilmiş , şu sorunun cevabını göremedim: sen bu adamı seviyor musun?
Bir kere olsun seviyorum yazmamışsın be kızım.
suan aldıgınız ev kac para bide krediyi kim cekti ne kadar kim cektiyse onu üstüne oluyo ev biliyosun dimi mal ortak ta olsa sen hak iddaa edemiyosun nisanlısın evli degilsinGecekondu gibi birşey yani nasıl adlandırılıyor bilmiyorum 90.000 civarı tuttu. Kendisinin de birikimi vardı onu ekleyip üstüne kredi çekildi.
Evin rakamını duymadan demiştim o evin yanında düğünün lafı mı olur diye90 bin lik ev vermişler. Hala babama kalacak düğün diyorsun.
Havai Adalar'ında falan mı yapacaksınız da 90 binden çok tutacak bunun derdindesin?
biraz daha ac mesela görgü kurallarını birlkte yemeye gittinizde catal bıcak mı kullanmadılar yada bi dügüne gittiniz de degisik mi oynadılar yani ailende yapmayıp onların yaptıkları seyler ne meseka senin rahatsız oldugun seylerYa arkadaşlar gerçekten anlamıyor musunuz ?
Ya da ben mi anlatamıyorum ?
İlk mesajımı okuyun. Ev verdiler başka birşey veremezler, ben bunun farkındayım. İsterdim ki ailem değil de kendileri düğünü yapsın o da olmadı ona da ok. İçimde burukluğu var FAKAT BUNLARA RAĞMEN TAKINILAN TUTUM. ARADAKİ GÖRGÜ FARKLARI SORUN.
Bende katılıyorum diyoiyi bir şey mi dedin şimdi
Evet o evde hak iddia etmek gibi bir niyetim yok zaten.suan aldıgınız ev kac para bide krediyi kim cekti ne kadar kim cektiyse onu üstüne oluyo ev biliyosun dimi mal ortak ta olsa sen hak iddaa edemiyosun nisanlısın evli degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?