Nişan atmak üzereyim

Atmalımıyım nişanı

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .

Karmakrışık anlatmışsınız
Bence evlilik için henüz yaşınız genç
Erkek ya da kız tarafının böyle birbirine paspas olması çok fedakarlık yapması diğrr tarafı bir garip hale getiriyor
O kayınvalide çekilmez
Size köpek diyen adamın karısı olmayın
Nişanlıyken böyle evlenince ne olacak.
2.yi alacakmış. Bir tanesini dört başı mamur yapmış ya peh.
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Ve hiç kimse sizden daha kıymetli değil
Ben nişanı bozun derim

Benim sevdigim cocuga ölürüm vermem dedi mezhep farkı var

ailem diyor defol git nişa atarsan evladımız degilsin kapıya koyarız diyorlar aşiretiz eski kafa rezil olucaz düşüncesindeler
Hemşiresin ,mesleğin var ..hemen farklı bir şehre taşınıp o aileden uzak dur ..ne biçim insanlar ,ne biçim olaylar ........yarın töre diye kafana da sıkarlar. .elini çabuk tut ,kaybol oralardan. .

Ya gururumla oynandı sürekli aşagıladı küçük gördü ezdiler laf soktular zorla nişan taktırmışım gibi kullanılmıs gibi hissediyorum ailemde üstüme gidiyor

Ne degişilkigimiz var

Sordun diye soyluyorum

2-3 kez gorustugun bir adam icin bundan bana koca olur diye dusunmen.
Kopek deme rahatliginda, ustune evlenirim gibi sig cumleler kurma..
Annenin sadece acik saciklar bakis acisi.
Babanin, dul kadin gelsin bizde yesin icsin seklindeki anlamsiz yaklasimi.
Evet yagcilik yaptik zannettiler havalandilar diyosun da
Oyle gorunmus gercekten..
Iyi olsun diye didinen
Bunu yaparken de abartan senin ailen olmus.
Karsinizda da kekovari bir aile ve ogullari varmis, kullanmislar.

Kararin bence cok yerinde.

Ya gururumla oynandı sürekli aşagıladı küçük gördü ezdiler laf soktular zorla nişan taktırmışım gibi kullanılmıs gibi hissediyorum ailemde üstüme gidiyor
Ailen ayrılmaman yönünde mi baskı yapıyor ,çok garip.. İşin rezillik kısmında mı takılı kaldılar yoksa ? Canım sınırlar daha şimdiden aşılmış sana şimdi yapılanları iki ile çarp,evlenince öyle olCsk .kararını kenfin ver çevreden bağımsız aileden bağımsız olarak.

Acık sacıktan kastı rahat konusan küfür eden agzına geleni söyleyen elbise yada beden acıklıgı degil babamın kuzenı bugun ki tanıdıgı kadın degil kendisindede yasca cok buyuk babamın farklı niyetı olacak degil tek kalmasın ailemize katılsın diye yaptı

Mesleğin var ne güzel. Bu herif şimdiden böyleyse düzelmez tabiki de.. sal gitsin.. yok ben macera arıyorum diyosan bilemem tabi..

Gerçi bize sormana gerek bile yoktu. Şu yazdıklarını bi oku bence..

Oynuyor melek givi oluyor bir yag cekiyor ailemr iyi davranıyor tekken telefonda söylüyor o demez diyorlar

Mesleğin var ne güzel. Bu herif şimdiden böyleyse düzelmez tabiki de.. sal gitsin.. yok ben macera arıyorum diyosan bilemem tabi..

Gerçi bize sormana gerek bile yoktu. Şu yazdıklarını bi oku bence..
Bana ilk tanıstıgımızda herseyi iyi anlattı farklı güzel bende inandıö annem söyledi abartıyor dedim ama annem haklıymıs gec oldu anlamam

Oynuyor melek givi oluyor bir yag cekiyor ailemr iyi davranıyor tekken telefonda söylüyor o demez diyorlar
Aynısı bana da yapılıyordu.Annem tartıştığımıza telde bana bağırdığına inanmıyordu bir gün hoparlörü açtım anneme dinlettim ,öyle inandı.

Aynısı bana da yapılıyordu.Annem tartıştığımıza telde baba bağırdığına inanmıyordu bir gün hoparlörü açtım anneme dinlettim ,öyle inandı.
bana dediki ben hayatta kimseyle kotu olmam senin içinde baskası içinde ona göre davran ben herkesle iyi olurum dedi mesela bi gun sövüyor adama sonra bakıyorum ki yemege çağırmış

bana dediki ben hayatta kimseyle kotu olmam senin içinde baskası içinde ona göre davran ben herkesle iyi olurum dedi mesela bi gun sövüyor adama sonra bakıyorum ki yemege çağırmış
E tamam işte dürüstçe Şerefsiz karaktersiz olduğunu açıklamış sana.Yarın daha Kötüleri olscak ve dicek ki ben Açıkça herşeyi söyledim kendimi gizlemedim evlenmeseydin madem !! Sen hoparlörden annene dinlet ve kararını ver

Bana herseyi cok iyi anlattı ailemde kesin olarak akrabadan baskası olamayacak deyince bare bu iyi biri dedim

shape sormuşsun birde ailemin ne garipliği var diye..
daha ne olsun.
git çalış gönlünün sevdiği, aklının yattığıyla evlen..
kpss yi kazanıp atanmadan girme bir daha bu işlere..
20 yaşında evlenilir mi yahu ne acelen var..bir hayatını yaşa hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…