- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
- Konu Sahibi Hayatandhayal
-
Oku biAllah aşkına şu konuyu düzenle kim kime ne demiş belli değil
Sarhoştum deyip inkar etti"Evlenince kendini düzeltmezsen üzerine evlenirim."valla bu sözden Sonra Eğer hala ayrılmamışsanız ne diyelim biz daha size burada.Bunu söyleyen adam evlendikten Sonra bir gün pat die karşına Yen'i biri ile çıkar Ve "ben sana söylemiştim"der.
Ah bide ailem anlasa20 yasinda anasi seni gormus begenmis diye akrabayla bulusup laf olmasin diye nisanlandiysan adamin iyiligine kotulugune bakma hemen ayril.
Ask bu degil. Ilerideki ask hayatini bu sekilde ipotek altina alma. Aski yasamadan hic bir karar verme.
Ha yasin 35 olur biri gorur begenir tanisir uzatmayalim dersin o ayri.
Ama 20 yas bu tarz bir nisani kaldirmayacak bir yas.
Bunu gecelim.
Adam sana kopek diyor.
Ustune evlenirim diyor
Babana yollamam seni diyor
Ailesi sisman diyor.
Yani niye soruyorsun ki atayim mi nisani diye? At tabi ki.
Bu kadar vahim bir tabloyu surdurmeyi nasil dusunursun?
Sarhoştum deyip inkar etti
nişanlım annesine sesini yukselttim diye köpek dedi. bana eger kendini düzeltmezsen evlenince üstüne evlenirim babanın evine yollamam dedi..,
Buna bakarak oy kullanıyorum durduğun kabahat birde anlamadım babanın iflası ile kime altın emanet ediyormuşOku bi
Babamın iflasını başıma kalkıyor babam çok zengindi jipler villalar falan sonra iflas etti onu söyliyor altınıyla bana hava atıyor abine alamıyor nişanlısına ben alıyorum sana anlamınfaBuna bakarak oy kullanıyorum durduğun kabahat birde anlamadım babanın iflası ile kime altın emanet ediyormuş
Kaç kızım kaç düşmez kalkmaz bir Allah yani 3 kurus altınla adam olunmuyor işte bosver yaşın genç daha yazık etme kendine.Babamın iflasını başıma kalkıyor babam çok zengindi jipler villalar falan sonra iflas etti onu söyliyor altınıyla bana hava atıyor abine alamıyor nişanlısına ben alıyorum sana anlamınfa
Ailesi sagolsun sayelerinde 36beden giyiyorum artık hep söylüyor inkar ediyor beni yalancı durumuna düşürüuor kaç kez ailem dövdü beni nişan atmıcaksın diye artık direk reddediyorlar evlatlıktan20 yasinda anasi seni gormus begenmis diye akrabayla bulusup laf olmasin diye nisanlandiysan adamin iyiligine kotulugune bakma hemen ayril.
Ask bu degil. Ilerideki ask hayatini bu sekilde ipotek altina alma. Aski yasamadan hic bir karar verme.
Ha yasin 35 olur biri gorur begenir tanisir uzatmayalim dersin o ayri.
Ama 20 yas bu tarz bir nisani kaldirmayacak bir yas.
Bunu gecelim.
Adam sana kopek diyor.
Ustune evlenirim diyor
Babana yollamam seni diyor
Ailesi sisman diyor.
Yani niye soruyorsun ki atayim mi nisani diye? At tabi ki.
Bu kadar vahim bir tabloyu surdurmeyi nasil dusunursun?
Sarhoştum deyip inkar etti"Evlenince kendini düzeltmezsen üzerine evlenirim."valla bu sözden Sonra Eğer hala ayrılmamışsanız ne diyelim biz daha size burada.Bunu söyleyen adam evlendikten Sonra bir gün pat die karşına Yen'i biri ile çıkar Ve "ben sana söylemiştim"der.
Cidden bunu söyledikten sonra bu adamla evlenmeyi mutlu olmayi cocuk sahibi olmayi düşünüyor musunuz?kendini düzeltmezsen evlenince üstüne evlenirim babanın evine yollamam dedi..,
Nisanliyken Sarhos olup kizina üstüne evlenirim diyen hakaret eden adama kiz mi verecek babanSarhoştum deyip inkar etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?