Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Burda nişanlısı ile ilgili konu açan arkadaşlar bir sorununuz varsa evlenmeden önce ne kadar severseniz sevin aşkı bir kenara bırakıp ayrılın çünkü önünüzdeki hayatınızın fragmanını yaşıyorsunuz.
Ben çok sevdiğim adamdan ayrıldım.
Nişanlandık 1 ay sonra ben nişan attım.
Nişanlanınca birden değişti küfür etmeye falan başlamıştı dedim en güzel zamanda bunları yapan evlenince neler yapmaz.
Aşkım için hakaretlerine katlanayım demedim, ne olur siz de katlanmayın.
Gerçekten çok seviyordum o hayatımda olmazsa ölürüm sanıyordum zira o da bensiz yaşayamaz sanıyordum,
öyle derdi çünkü sen olmazsan yaşayamam derdi senden başkası asla olmaz derdi.
Aslında inanmıştım benden başkasıyla asla yapamayacağına inanmıştım.
Ama hep bir gün ayrılacağımızı içten içe biliyordum.
Ayrılırsak arabana başka kız binmesin sakın demiştim o da söz başka kız olmaz demişti.
Ama hayat ve bu düzen böyle yürümüyormuş.
Eğer beraberken rüyamda görseydim başkasıyla olacağını asla inanmaz kabus diye uyanırdım.
Ondan haber alamayınca bile başına bir şey geldi diye saatlerce ağlardım, öyle seviyordum.
Nişanı attıktan sonra ben o bana gelecek özür dileyecek zannederken, başkasını bulmuş bile
1 ay sonra yeni birisiyle tanıştığını yeni öğrendim(2 ay sonra sanıyordum gerçi ne fark eder)
Kendisi 29 yaşındaydı yaşını doldurmamış kız bulmuş yaşını bekleyeceklermiş evlenmesi için kızın ailesi öyle şart koymuş bizimki de kabul etmiş.
Günlerce ağladım ilk duyduğumda.
Sonra onun bana aldığı yüzüğü, telefonu, kot ceketi geri verdiğim her şeyi kızın üzerinde gördüm,
gözüme sokar gibi fotoğraf paylaştılar.
Evlendi demişlerdi ama hiç fotoğraf yoktu oysaki düğünü daha olmamış.
Geçenlerde nikahı olmuş.
tüm ayrıntıları ile bütün fotoğraflarını gördüm.
Davetiyeleri nikah şekerlerini bile gördüm.
Bu çarşamba da düğünü var kız 18' girmiş.
Tüm bu yaşadıklarım şaka gibi.
Bu sene biz evli olacaktık ama o başkasıyla evleniyor dünya ne kadar da garip
Hayat ne kadar da sen hayal kurma boşunalarla dolu.
Geriye dönüp bakınca insan nasıl bir erkek için günlerce ağladığına üzülüyor.
Geçen zamana üzülüyor.
Ama ayrıldığıma çok seviniyorum.
Belki bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama en azından yanlış bir evlilikten dönmüş oldum.
Sizinle paylaşıp içimi rahatlatmak istedim.
Hepiniz iyi ki varsınız.

Seversiniz, daha iyi biriyle evlenirsiniz. Umudunuzu kaybetmeyin. İyi ki evlenmemişsiniz, ne biçim bir adam olduğu belli. Allah korumuş sizi. O kızı da sevmiyor, evlenmek için evleniyor. Kıza acıdım.

Bu acının çözümü kabullenmek. Kabullenin. Gerekirse ağlayın, üzülün ama kabullenin. Nasıl olsa bir gün geçecek her acı gibi.

Seversın cnm yıne bırını ama kabun degıl işte dibini koklayamıyoruz. Bu hayırlı degılmıs, boylelerı ıcın degmez. Allah kurtarmıs benı dıye bakcan olaya napıcan...

Allah yüzünüze bakmış da kurtulmuşsunuz yerinizde olsam onların resimlerine bakıp üzülüp ağlayacağıma Allah 'a hergün şükrederdim .
yok ağlamıyorum artık ilk nişanlandığını duyduğumda çok ağlamıştım sonra düğün davetiyelerini ve fotoğrafları gördüm üzülmedim bekliyordum zaten
tek üzüldüğüm aşk duygumu böyle bir insan için heba etmiş olmam
bir daha kimseyi sevemeyecek olmam

Zaman insanın önüne ne getirir bilinmez sevemem diyorsunuz ya öyle de bir seversiniz ki bu günleriniz aklınıza geldikçe pişman olursunuz hayat geçmişle yaşama zamanı değil geleceği kucaklama zamanı.

Bu belki bir daha asla sevmeyeceğim, hiç aşık olmayacağım muhabbetine bitiyorum.

Eee adamın hiç sevilesi yanı yokken bile sevmişsiniz; kolay sevebiliyorsunuz demek ki. Yine neden sevmeyesiniz ki?
ondan sonra görüştüğüm kişiler oldu 1,5 sene olacak ve kimseden etkilenemiyorum o yüzden böyle hissediyorum artık hiçbir erkek güven vermiyor hepsi öcü gibi geliyor :)

ondan sonra görüştüğüm kişiler oldu 1,5 sene olacak ve kimseden etkilenemiyorum o yüzden böyle hissediyorum artık hiçbir erkek güven vermiyor hepsi öcü gibi geliyor :)
Allah kurtarmış güzel arkadaşım; deneyim olarak bak sen bu olaya.
Nasıl her kadın oyunbaz, fitne fesat değilse, her erkek de yalancı, adi değil. İnşallah en doğru zamanda adam gibi bir adam çıkar karşına

geçer emin ol:)
ne aşklar bitti kimlerin içi soğudu buz oldu da yeniden alevlendi:) sen biliyorsun milyon yaşam hikayesi okuyoruz burada :)

Tebrik ediyorum seni.
İyi yapmışsın ayrılmakla.

Başkasını seveceksin merak etme.
Şimdi belki umudun az ama acın dindikçe çoğalacak o umut ve daha güzel günler göreceksin.
Örnekleri çok etrafta.

Artık onu takip etme lütfen. Böyle yaparak zamanından çalıp enerjini düşürme.

İnsan aşkından geberse bile ayrılığı seçmek zorunda kalabiliyor ne yazık ki. Bunu başarmak herkesin harcı değil.
Zaman her şeyin ilacı.

Canım mükemmel erkek belki yok ama, eski nişanlısının eşyalarını yenisine giydirmeyecek kadar delikanlılar var hala hayatta. En hayırlı zamanda sende birisi ile tanısırsın insallah.

siz de bu adam saplantı haline döndü bence. gidip destek alın. o sizi çoktan unuttu hayatına bakıyor. sizse sürekli onu takip halindesiniz. artık önünüze bakın. belli ki adam sevmemiş yani. daha fazla açıklanacak bişey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…