- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi usuyenprenses
Burda nişanlısı ile ilgili konu açan arkadaşlar bir sorununuz varsa evlenmeden önce ne kadar severseniz sevin aşkı bir kenara bırakıp ayrılın çünkü önünüzdeki hayatınızın fragmanını yaşıyorsunuz.
Ben çok sevdiğim adamdan ayrıldım.
Nişanlandık 1 ay sonra ben nişan attım.
Nişanlanınca birden değişti küfür etmeye falan başlamıştı dedim en güzel zamanda bunları yapan evlenince neler yapmaz.
Aşkım için hakaretlerine katlanayım demedim, ne olur siz de katlanmayın.
Gerçekten çok seviyordum o hayatımda olmazsa ölürüm sanıyordum zira o da bensiz yaşayamaz sanıyordum,
öyle derdi çünkü sen olmazsan yaşayamam derdi senden başkası asla olmaz derdi.
Aslında inanmıştım benden başkasıyla asla yapamayacağına inanmıştım.
Ama hep bir gün ayrılacağımızı içten içe biliyordum.
Ayrılırsak arabana başka kız binmesin sakın demiştim o da söz başka kız olmaz demişti.
Ama hayat ve bu düzen böyle yürümüyormuş.
Eğer beraberken rüyamda görseydim başkasıyla olacağını asla inanmaz kabus diye uyanırdım.
Ondan haber alamayınca bile başına bir şey geldi diye saatlerce ağlardım, öyle seviyordum.
Nişanı attıktan sonra ben o bana gelecek özür dileyecek zannederken, başkasını bulmuş bile
1 ay sonra yeni birisiyle tanıştığını yeni öğrendim(2 ay sonra sanıyordum gerçi ne fark eder)
Kendisi 29 yaşındaydı yaşını doldurmamış kız bulmuş yaşını bekleyeceklermiş evlenmesi için kızın ailesi öyle şart koymuş bizimki de kabul etmiş.
Günlerce ağladım ilk duyduğumda.
Sonra onun bana aldığı yüzüğü, telefonu, kot ceketi geri verdiğim her şeyi kızın üzerinde gördüm,
gözüme sokar gibi fotoğraf paylaştılar.
Evlendi demişlerdi ama hiç fotoğraf yoktu oysaki düğünü daha olmamış.
Geçenlerde nikahı olmuş.
tüm ayrıntıları ile bütün fotoğraflarını gördüm.
Davetiyeleri nikah şekerlerini bile gördüm.
Bu çarşamba da düğünü var kız 18' girmiş.
Tüm bu yaşadıklarım şaka gibi.
Bu sene biz evli olacaktık ama o başkasıyla evleniyor dünya ne kadar da garip
Hayat ne kadar da sen hayal kurma boşunalarla dolu.
Geriye dönüp bakınca insan nasıl bir erkek için günlerce ağladığına üzülüyor.
Geçen zamana üzülüyor.
Ama ayrıldığıma çok seviniyorum.
Belki bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama en azından yanlış bir evlilikten dönmüş oldum.
Sizinle paylaşıp içimi rahatlatmak istedim.
Hepiniz iyi ki varsınız.
Ben hep yaziyorum turkiyede insanlar artik sirf evlenmis olmak icin yaslari geldigi icin evleniyorlar diye. Bunu kizlarda erkeklerde yapiyor, kizlar yapilari geregi daha cabuk baglanirken yeni tanistigi birine erkekler daha cok sekilci bakiyorlar olaya. ama ne yazikki gunumuzun tanistirilma gorucu araci usulu evlenmek icin baslayan iliskiler hep suni oldugundan insanlar o olmazsa otekine bakarim bir kaybim olamz gozuyle bakiyorlar, tek secme kriterleride erkeklerde calisan zengin ailesi olan guzel gorunumlu kadin , kadinlarda ise guzel gorunumlu iyi isi olan erkek.
Sizin dediginiz o sensiz olamam, yok baskasi olmaz donemleri geceli yillar oldu, iliskiler hele hele dedigim tarzda sirf evlenme beklentisiyle baslayan suni seylerin cok azinda buyuk asklar samimi icten sevgi olusuyor. Evlenenlerin cok buyuk bir azinligi aski oldugundan sevdiginden evlneyor yani, diger bir kisim mecburiyetten aile baskisiyla herseyi gormezden gelerek evlenmek zorunda kalanlar. Birde iste bu suni iliski elinden patlayanlar grubu var sizde o gruba giriyorsunuz.
Size tekrar asik olursunuz tekrar birini begenirsiniz merak etmeyin asil onemli olan bu begeniyi sanki hayatinin aski gibi sanmayip akillica o kisiyi denemek test etmek tanimaya calismak.
Sizin bu ayriliktan bir kaybiniz olmamis hatta hayatinizin en iyi kararini vermissiniz asil olan o gencecik kiza olmus, kim isterki 1 ay onceki ex-nisanlinin giydigini taktigini takmak. Normal sartlarda akli basinda biri rezalet cikarir ama demekki kiz cocuk cahil aileside cahil iyi kapi bulduk kizin basini baglayacak seklinde dusunuyorlar.
Kisaca olan o kiza oluyor siz kendinizi kurtarmissiniz. Simdi o adam o kuvcuk kizi istedigi gibi doverde soverde severde hersekilde cani istedigi gibi kullanir kizda kucuk oldugundan korkudan seslenemez boyle ezilerek bir hayat yasar . Belki taki 10-15 sene sonrasinda buyuyup akli erene adamdan bikana kadar, belki 30n undan 35 inden 2 cocukla gelir buraya konu acar...
Siz kendinizi kurtarmissiniz ...