Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun işte insan bir gazla bazen eski sevgiliye inat bazen evdeki huzursuzluktan kaçmak için evlenip çok yanlış adımlar atabiliyor.
Umarım eşiniz düzelir :KK43:
Ah ah hiç sorma daha 4 aylık evlym 4 aydr gun yuzu gormedm hersey burnumdan geldi hemen hemen her gun aglama krizleri eşimin beni iplememesi bide maddiyat olunca ipler koptu hiç bi hevesm yok ne isterdm bi bebegim olsun bi ailem olsun nasip değilmş diyorum artk

O zaman sana kendi hikayemi anlatayım. 2.5 sene önce ben de nişan attım. Sebep ise ana babasının dizinin dibinden ayrılamaması, bize geldiklerinde aylarca bizde kalsınlar diye tutturmalarıydı. Oturacağımız şehir konusunda bana verdiği sözden de caymıştı. 6 ay yas tuttum. Çok ah ettim, hakkımı helal etmedim. O ise 3 ayda evlendi. Sonra ne oldu biliyor musun. O eşinden ayrıldı, bense mutlu bi evlilik yaptım. Hiçkimsenin ettiği yanına kalmıyormuş dedim, şimdi üzüldüğüm günlere üzülüyorum

bu hikayede tek üzüldüğüm o tazecik, 18lik kız. yazık, okutmadan etmeden, gözünü açmadan bir öküzün koynuna sokacaklar kızı. bi de gün saymış şerefsizler.
siz var ya çoook iyi bir şey yapmışsınız. o küfürler ne olacaktı biliyor musunuz? anneniz ve babanıza edilecekti yavaşça, babanız, anneniz vefat ettiğinde bile (Allah uzun ömürler versin) onların ruhuna küfür eden bir soysuz olacaktı hayatınızda. nerden mi biliyorum? biliyorum işte.
hayırlı olsun, bundan sonrası güzel olur inşallah.

Ah ah hiç sorma daha 4 aylık evlym 4 aydr gun yuzu gormedm hersey burnumdan geldi hemen hemen her gun aglama krizleri eşimin beni iplememesi bide maddiyat olunca ipler koptu hiç bi hevesm yok ne isterdm bi bebegim olsun bi ailem olsun nasip değilmş diyorum artk
hayatta hiçbir şeye geç kalmadın
yeniden evlenebilir ve bebeğin olabilir
annem 46 yaşında babamdan sevgi görmedi hala diyorum boşan yeniden aşık olursun belki ama dinlemiyor ki sen daha gençsin hayatını zindan etme

demez o :)
sevgiliyken arada küçük ayrılıklarımız olurdu beni görmemek için geçeceği yolunu değiştirirdi görür de etkilenir diye
gelmesin de zaten o kız için üzülürüm mutlu olsun
bunlar hep tecrübe
umarım düzgün birisi ile karşılaşırım ve bir şeyler hissederim

Tabiki başkasını seveceksin. Önemli olan bu olaydan ders çıkarıp seveceğin kişiyi iyi seçebilmek. Şanslıymışsın, hayatın kurtulmuş. Allah iyilerle karşılaştırsın.

O zaman sana kendi hikayemi anlatayım. 2.5 sene önce ben de nişan attım. Sebep ise ana babasının dizinin dibinden ayrılamaması, bize geldiklerinde aylarca bizde kalsınlar diye tutturmalarıydı. Oturacağımız şehir konusunda bana verdiği sözden de caymıştı. 6 ay yas tuttum. Çok ah ettim, hakkımı helal etmedim. O ise 3 ayda evlendi. Sonra ne oldu biliyor musun. O eşinden ayrıldı, bense mutlu bi evlilik yaptım. Hiçkimsenin ettiği yanına kalmıyormuş dedim, şimdi üzüldüğüm günlere üzülüyorum
ah alan elbet cezasını çeker
hep mutlu ol inşallah :KK36:

bu hikayede tek üzüldüğüm o tazecik, 18lik kız. yazık, okutmadan etmeden, gözünü açmadan bir öküzün koynuna sokacaklar kızı. bi de gün saymış şerefsizler.
siz var ya çoook iyi bir şey yapmışsınız. o küfürler ne olacaktı biliyor musunuz? anneniz ve babanıza edilecekti yavaşça, babanız, anneniz vefat ettiğinde bile (Allah uzun ömürler versin) onların ruhuna küfür eden bir soysuz olacaktı hayatınızda. nerden mi biliyorum? biliyorum işte.
hayırlı olsun, bundan sonrası güzel olur inşallah.
annem babam neredeyse tapacaktı ona o kadar seviyorlardı hala bu olaylara rağmen adını sayıklıyorlar ya kör olduklarından saf olduklarından ,
onların fikirleriyle baş etmede biraz zorlandım ama ileride küfür edip
dayak atsa gene ailem üzülecekti
çok şükür ,
rabbim herkesin gerçek yüzünü evlenmeden göstersin

Canım sen kendini kurtarmissin o kıza yazık sen seni hakeden sağlam bir adam bul evlenince sana hayatı dar ederdi iyi yapmışsın

Kot ceket isi dogruysa boyle basit bir adamdan kurtuldugun icin sadaka ver hayir isle.
tek taşımı bile kızda gördüm ya hadi o neyse dedim giyilmiş kot ceketimi de kızda gördüm değişik bir ceketti hani herkes de olan bir ceket değil şok oldum giydiğim şeyi nasıl giydirip fotoğraf atar iğrenç insan
bir de salak gibi eşyaları verirken o duyguyla o kot ceketin cebine isimlerimizi yazıp kalp yapıp koymuştum görürse hala onu sevdiğimi anlasın diye naptı kağıdı çıkartıp mı verdi noldu bilmiyorum ama görmemiş demek evlendiklerine göre

tek taşımı bile kızda gördüm ya hadi o neyse dedim giyilmiş kot ceketimi de kızda gördüm değişik bir ceketti hani herkes de olan bir ceket değil şok oldum giydiğim şeyi nasıl giydirip fotoğraf atar iğrenç insan
bir de salak gibi eşyaları verirken o duyguyla o kot ceketin cebine isimlerimizi yazıp kalp yapıp koymuştum görürse hala onu sevdiğimi anlasın diye naptı kağıdı çıkartıp mı verdi noldu bilmiyorum ama görmemiş demek evlendiklerine göre
kız allah ım ya guldurdun benı yemın edıorum. Ya biz nasıl varlıklarız ya. Dıptekı umut kırıntılarını ekmekle sıyırıyoruz yemın edıorum.

kız allah ım ya guldurdun benı yemın edıorum. Ya biz nasıl varlıklarız ya. Dıptekı umut kırıntılarını ekmekle sıyırıyoruz yemın edıorum.
aynen öyle aptallık işte aşk insanı aptal yapıyor gene de mantığıyla hareket eden birisi olduğum için paçayı kurtardım

evet okudum yorumlar çok umut verici :)
peki sen naptın
9 yıllık ilişkin bitmiş yeniden aşık oldun mu ?

Biz yeniden başlama kararı aldık. O geldi. Biraz karışık :)

Ama bitseydi de, baska birine aşık olabilirdim elbette. Çünkü insan unutan bir varlık çok şükür. Sen de kendini karartma. Yanlış kisiye aşık olmuşsun, demekki doğru kisi hala seni bekliyor :)

Ama bitseydi de, baska birine aşık olabilirdim elbette. Çünkü insan unutan bir varlık çok şükür. Sen de kendini karartma. Yanlış kisiye aşık olmuşsun, demekki doğru kisi hala seni bekliyor :)
9 yıllık ılışkıyı bıtırıp tekrar mı başladınız. nıe bıtıodu. cok ilgimi çekti su anda. maşallah. Allah ayırmasın bı daha.

ay inşallah beklesin ya :)))
çok sağol mutluluklar

Beni yanlış anlamayın ama nişanlınız bana göre sapıkmış.
18 Yaşına girmemiş bir çocuğa böyle bakarak bekleyen bir insan için hiç iyi şeyler düşünemem.
Kurtulmuşsunuz ve daha iyilerine layıksınız.
Kıza acıdım
Bilseydi başkasının yüzüğünü takar mıydı

Beni yanlış anlamayın ama nişanlınız bana göre sapıkmış.
18 Yaşına girmemiş bir çocuğa böyle bakarak bekleyen bir insan için hiç iyi şeyler düşünemem.
Kurtulmuşsunuz ve daha iyilerine layıksınız.
Kıza acıdım
Bilseydi başkasının yüzüğünü takar mıydı
aslında eski nişanlım yaşını hiç göstermez gören 19 sanır dıştan bakınca sapıklık anlaşılmaz ama zihniyeti sapık demek ki
vallahi ne yalan söyleyeyim yüzüğümü telefonumu kot ceketimi görünce ben de üzüldüm eski sevgilinin eskilerini kullanmak çok onur kırıcı

9 yıllık ılışkıyı bıtırıp tekrar mı başladınız. nıe bıtıodu. cok ilgimi çekti su anda. maşallah. Allah ayırmasın bı daha.

Biraz karışık. Valla nasıl anlatsam bilemedim :) amin bakalim insallah birdaha o raddelere gelmeyiz. Zaman gosterecek, temkinli gidiyorum simdilik.

ay inşallah beklesin ya :)))
çok sağol mutluluklar

Teşekkürler :)

Benim bi yakınım com deli oldugu sevgilisinden ayrildi, nisan arefesinde. Böyle her seyleri hazırdı. Zaten nisan yapip 1 ay sonra da evleneceklerdi. Sonra cocuk bi tuhaflasmaya başladı sacma sapan haller... kız da gelecek göremiyorum deyip ayrıldı. Ayrıldı ama ne ağladı sorma.. öyle böyle zaman geçti acısı hafifledi.. sonra noldu biliyo musun? Şimdi deliler gibi sevdigi, ama daha da cok sevilip deger gördüğü bir evliligi var. 1 hafta oldu evleneli. Yaklasık 4 yıldır da birlikteler.Çocuk bırak küfür etmeyi, ses tonuna bile dikkat ediyor incinmesin diye 4 yıldır. :)

Kız da o ayrıldığı sevgilisinden sonra "bidaha aşık olamaaam, kimseye güvenemeeem ama ona da donemeem " diye ağlıyordu. Suan yatıp kalkıp sükrediyor iyiki ayrılmışım o hıyardan diye :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X