Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda nişanlısı ile ilgili konu açan arkadaşlar bir sorununuz varsa evlenmeden önce ne kadar severseniz sevin aşkı bir kenara bırakıp ayrılın çünkü önünüzdeki hayatınızın fragmanını yaşıyorsunuz.
Ben çok sevdiğim adamdan ayrıldım.
Nişanlandık 1 ay sonra ben nişan attım.
Nişanlanınca birden değişti küfür etmeye falan başlamıştı dedim en güzel zamanda bunları yapan evlenince neler yapmaz.
Aşkım için hakaretlerine katlanayım demedim, ne olur siz de katlanmayın.
Gerçekten çok seviyordum o hayatımda olmazsa ölürüm sanıyordum zira o da bensiz yaşayamaz sanıyordum,
öyle derdi çünkü sen olmazsan yaşayamam derdi senden başkası asla olmaz derdi.
Aslında inanmıştım benden başkasıyla asla yapamayacağına inanmıştım.
Ama hep bir gün ayrılacağımızı içten içe biliyordum.
Ayrılırsak arabana başka kız binmesin sakın demiştim o da söz başka kız olmaz demişti.
Ama hayat ve bu düzen böyle yürümüyormuş.
Eğer beraberken rüyamda görseydim başkasıyla olacağını asla inanmaz kabus diye uyanırdım.
Ondan haber alamayınca bile başına bir şey geldi diye saatlerce ağlardım, öyle seviyordum.
Nişanı attıktan sonra ben o bana gelecek özür dileyecek zannederken, başkasını bulmuş bile
1 ay sonra yeni birisiyle tanıştığını yeni öğrendim(2 ay sonra sanıyordum gerçi ne fark eder)
Kendisi 29 yaşındaydı yaşını doldurmamış kız bulmuş yaşını bekleyeceklermiş evlenmesi için kızın ailesi öyle şart koymuş bizimki de kabul etmiş.
Günlerce ağladım ilk duyduğumda.
Sonra onun bana aldığı yüzüğü, telefonu, kot ceketi geri verdiğim her şeyi kızın üzerinde gördüm,
gözüme sokar gibi fotoğraf paylaştılar.
Evlendi demişlerdi ama hiç fotoğraf yoktu oysaki düğünü daha olmamış.
Geçenlerde nikahı olmuş.
tüm ayrıntıları ile bütün fotoğraflarını gördüm.
Davetiyeleri nikah şekerlerini bile gördüm.
Bu çarşamba da düğünü var kız 18' girmiş.
Tüm bu yaşadıklarım şaka gibi.
Bu sene biz evli olacaktık ama o başkasıyla evleniyor dünya ne kadar da garip
Hayat ne kadar da sen hayal kurma boşunalarla dolu.
Geriye dönüp bakınca insan nasıl bir erkek için günlerce ağladığına üzülüyor.
Geçen zamana üzülüyor.
Ama ayrıldığıma çok seviniyorum.
Belki bir daha kimseyi sevemeyeceğim ama en azından yanlış bir evlilikten dönmüş oldum.
Sizinle paylaşıp içimi rahatlatmak istedim.
Hepiniz iyi ki varsınız.
Günlerce ağlaman normal hep bu hormonlar
Yüzünden sonra bu hormonlarda azgınlığı bırakıp akıllanıyorlar, kız 18 olduğuna göre oda hormonların azgınlığına uğrayıp bu eski nişanlın ile evlenecek demek ki kızın gözleri
Şimdilik görmüyordu onun ne karekter de olduğunu, bence doğru olanı yapmışsın saygı çok önemli,

Konu sahibi sizin adiniza cok üzüldüm. Güclü olun kendinize güzel bakin, isil isil olun. O kisiyle mutlu olcagini sanmiyorum ama siz yinede arkaniza bakmayin. Umarim yakin zamanda size deger veren bir insala tanisirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X