Nişan attı

yalnız tam tersi olsa o size ne bakmaya geldik ne gösteriyorsun dese ailelerin yanında siz de sinirlenirdiniz. aileler varken biraz daha yumuşak davranın bence . otobüsle gitcem diye tutturmak biraz yanlış . artık büyüdük . biraz daha özverili olmamız lazım. bunu kendim de yapmaya çalışırım . nişan attım lafını oyuncak etmesi tabi ki bu konudaki en büyük yanlış olmuş.

valla bunu kız olan yapsa aferim kız derler - adam yapınca sımarık pis o kim miş ki derler.
adamın gücüne gitmiş. belki sırf sen beğeniyorsun diye, içinde kalmasın diye o istemediği beyaz eşya mark. sana almak istedi. ve sen de terslemiş olabilir misin acaba ?

offf konunun sacmalıgına bak !!! ortalıkta yuzuk atılacak bı konu goremedım ben. takılma mutlaka ıkı uc gune kalmaz mesaj atar arar sorar... sen ıyı dusun evlenmek ıcın okurken bıle nısanlın kız gıbı dvranmıs bı naz bı nıyaz bı trıp ne oluyo dedım

görücü usulü falan mı tanışıyorsunuz acaba? nişanlanmış bir çiftin sana alıştım demesi garip geldi bana, biz onu ilişkinin ilk zamanlarında söylüyorduk da
nişan atmak da öyle kolay değil, attığı gibi geri takmayı da bilir de böyle aşırı uç tepkileri olan bir adamı seçmek ne kadar doğru ben bilemiyorum

Sen bisey yapma dugun nisan dobemi cevrrmde gozlemledigim genelde bu tarz sorunlar oluyor ama evlenince bisey kalmiyor aorunkar cizuuyor.benim kuzenim yillardir asik oldugu jisiyle evlendi dugun gunu nerrdeyse uzerine giydigi gelinligi cikartip bozKti nisani ama suan cok mutlular

bence kızılacak bişi senin yaptığın ama tepkisi psikopatça bir tepki göstermiş. Sağı solu belli olmayan bir şahıs kendisi. Ama sende sütten çıkma ak kalık değil . Senin istediğin markadan almış işte neden hevesini kırıyorsun ki adam senden olumlu tepki beklerken nasıl tepki ile karşılamşmış Bende olsam kızarım valla. O da ben bu kadınlar nasıl bir ömür geçirim bir şeyden memnun kalmıyor diye düşünebilir.

Sizin otobuse binicem tribinize karsilik nisan atma tribi, hmm. Tam bulmussunuz birbirinizi bence. Ortami siz germissiniz, o da tamamlamis. Siz niye karsinizdakinin ev alisverisi hevesini bozuyorsunuz ki... terslenmek sinir bozucu. Bu nisan atma meselesi blof de olabilir, bir seylerin artik sabir tasirdigini da gosterebilir. Ben direkt adami suclayamiyorum oncesini bilmeden. Ama ikiniz de hep boyleyseniz zaten bu triplerle bloflerle evlilik yurutemezdiniz. Sorunlarinizi kucuk cocuklar gibi degil, konusarak iletisim kurarak cozmeyi ogrenin. Iletisim, iletisim, iletisim.

bence zaman içinde çocuk dolmuş dolmuş bugun taşmış...

Senin anlattıgınsa ne ara,ne sor.Bu yüzden nişan mı atılır? Kız gibi naz ediyor.Ararsan barışırsan ve evlilik olursa inan bunu hep yapar ömür boyu seni kullanır.Bekle bak nasıl arayacak.

hiçbişey yapma bir arkadaşımın nişan için çocuğa alındı kıza alacakları gün çocuk tele cvp vermedi
kız çok aradı küçük duruma düşürdü sabret dönerse gelir dönmezse yapacağın şeyler seni küçük düşürür

Ne kadardır beraberdiniz? Flört ettiniz mi? Yeterince tanıyor muydunuz birbirinizi? Bir süredir beraberseniz böyle bir olaydan nişan atacak biri daha önce bir çok uyarı vermiştir diye düşünüyorum. İyi tanımıyor muydun yoksa?
Sadece anlattığın kadarsa ve bunun başka bir evveliyatı yoksa, ucuz atlatmışsın diyorum. Nişan aşamasında bunu yapan evlenince neler yapar.. Sizce ne yapmalıyım diyorsun, özür dilese tamam diyecek gibisin
Birkaç seçenek var, "gerçekten anlattığın kadarsa" olay ya bu adam paranoyak falan, senin iki yorumundan kafasında başka şeyler kurdu ya da bir şeyi yanlış anladı da bu noktaya vardı, ya da tahammülsüz, geçimsiz ve fevri bir adam. İki türlü de mutluluk hayal olur, hayat cehenneme döner zaten evlilikte diyorum.
Ben kapımda yatsa bile adam yerine koymazdım böylesini bir daha, çok mucizevi bir şey olmadıktan sonra. Böyle bir davranış için aklıma gelen olası nedenler ve özürler kesinlikle affetmeme kafi gelmezdi !

Son düzenleme:
Yalnızken dese pek sallamam ama aile bireylerinin yanında söylenmiş sözün geri dönüşü olmazdı bende.öyle her problemde nişan yüzük atacak anlaşılan.kızmış olabilir haklıda olabilir , en fazla ; bugünlük yeter gerildim sonra devam ederiz desin.bence ciddi anlamda özür dilemezse ve bidaha yapmayacağının garantisini vermezse barışma.

bundan başka şeyler de vardır heralde sırf bunun için attığını sanmam.onun içinswe affetmeyin derim evlilikte daha çok sorun çıkararı

Gelinlik bakmaya gidiyorsunuz
Nişanlında gelmişken bi mağazaya girip bişey bakmış noolcak ki ? sende trip atmışsın bunun için mi geldik diye oda sana hala bak bunu alırız demiş. Sende hani burdan almicaktık demişsin. Bence sabrını zorlamışsın kesinlikle haksızsın.
Ewlilik hazırlığında böyle tripler atıyosunuz çeker zannediyorsunuz ama yanılmışsın
Nişanlın afra tafrandan sıkılmış buda son damla olmuş bence haklı ben olsam bende ayrılırdım

1 yılı aşkındır beraberiz geçen hafta yine küçük bişeyden 5 gün küstüm sonra beni görünce hiç bişey yokmuş gibi devam etti onun dışında sorunlarımız yoktu her istediğimi yapmaya çalışan her dediğime he diyen bir adamdı. Bilmiyorum çok kırgınım. Özür dileyecek bi karakteri yok annesine de dedim bitti dediyse bitti ne alınacak ne verilecek konuşuruz seninle dedim. Zira yarın yurtdışına çıkıyorum zaten merak eder mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…