- 8 Aralık 2015
- 641
- 1.115
- 63
- 37
- Konu Sahibi ozdemircan
-
"Her istediğimi yapar her dediğime he derdi" demen şimdi beni biraz düşündürdü. Çok mu kapris yaptın acaba? çocuk o zaman zor bir evlilik olacağını düşünmüş olabilir. bak burada biz bizeyiz nişanlık yok, dürüst ol kendine de bize de.. ne de olsa gelinim nişan alışverişim düğün alışverişim diye diye her istediğini yaptırdın mı? Ona söz hakkı tanıyor musun? Lafı ağzına tıkıyor musun? Bu konularda dürüst olursan daha sağlıklı bakarız. Durduk yere bu olanlar tuhaf, gerçekten sen alttan alan orta yolcu biriysen affetme derim. Özür bile dilemez demişsin. Burnundan kıl aldırmayan bir tip mi gerçekten?1 yılı aşkındır beraberiz geçen hafta yine küçük bişeyden 5 gün küstüm sonra beni görünce hiç bişey yokmuş gibi devam etti onun dışında sorunlarımız yoktu her istediğimi yapmaya çalışan her dediğime he diyen bir adamdı. Bilmiyorum çok kırgınım. Özür dileyecek bi karakteri yok annesine de dedim bitti dediyse bitti ne alınacak ne verilecek konuşuruz seninle dedim. Zira yarın yurtdışına çıkıyorum zaten merak eder mi bilmiyorum
Insanin eş dedigi kisi hayatini kolaylastirmali.. Bu adam seni annelerin onunde nasil da zorda birakmis, utanmasi da yok.. Bi sorun olsa bile baskalarinin yaninda ustu örtülür, sonra aranizda halledilir ama adam olay ustune olay uretmis ve zaptolmamis, bi de ustune rest cekmis.. Birak sevmesini ozlemesini..Kızlar dğn nişanlımla gittik beraber Set baktık aldık döndük. Bugün gelinlik bakmaya gidecektik annesi ve annemde yanımızda olsun istedim gittik. Herşey çok iyiydi buraya kadar. Sonra bir beyaz eşya dükkanına girdi. (Bu dükkan daha önce bana burdan almayacağız dediği bir marka hatta beğendiğim bir bulaşık makinesini bile aldırmadı ordan) neyse ankastre sete baktı sonra katalog aldı çıkarken. Bende hani burdan almayacaktık dedim kataloğu gösterdi bak böyle bişey alalım dedi bende işimiz gelinlik olduğundan ya biz ne için geldik sen neye bakıyorsun dedim. O o oldu surat bi karış gelinlikçilere girmiyor konuşmuyor gülmüyor. Diyorum anneme annene ayıp oluyor yok haşa aynı. Neyse dönerken bende dedim biz otobüsle gideceğiz iyi dedi gtti arabasına. Annesi bi şekilde ikna etti hadi bırakalım olmaz böyle diye. Neyse bize kadar geldik annesi indi hadi eve dedi gelmiyorum ben dedi annesi ile annem bizim eve geldiler bende arabadan inmedim. Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi ve bastı gitti. Bilmiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım. Karmaşık bi haldeyim bi insan böyle basit bi sebepten nişan atar mı? Daha dün sana çok alıştım çok özlüyorum dedi...
"Her istediğimi yapar her dediğime he derdi" demen şimdi beni biraz düşündürdü. Çok mu kapris yaptın acaba? çocuk o zaman zor bir evlilik olacağını düşünmüş olabilir. bak burada biz bizeyiz nişanlık yok, dürüst ol kendine de bize de.. ne de olsa gelinim nişan alışverişim düğün alışverişim diye diye her istediğini yaptırdın mı? Ona söz hakkı tanıyor musun? Lafı ağzına tıkıyor musun? Bu konularda dürüst olursan daha sağlıklı bakarız. Durduk yere bu olanlar tuhaf, gerçekten sen alttan alan orta yolcu biriysen affetme derim. Özür bile dilemez demişsin. Burnundan kıl aldırmayan bir tip mi gerçekten?
Yoksa sen mi çok kaprislisin?
İkinizden birinin bu ilişkinin zor olan tarafı olduğunu söyleyebilir misin? Öyleyse kim? Tüm samimiyetinle düşün derim bunu...
Ben kaprisliyim o benden çok kaprisli. Evin düzenine bile benden çok karıştı peki dedim böyle olsun dedim orta yolu buldum. Pahalı eşyalara baktı gerek yok dedim aldırmadım. Kınada bi kaftan giyemek istedim bi kere giyeceğin şeye para vermek fuzuli masraf onun yerine evime çok pahalı eşyalar alırım dedi ama eşyalar 2 sene sonra yine değişir ama ben kaftanı 1 kere giyerim dedim. Daha önce 1 hafta küstük dediğim olay bu aslında. Onun dışında o lafları sürekli ağzıma tıkar. Ama yine de birbiriyle uğraşan tatlı tatlı atışan bi çiftiz. Onu çokta zorlamadım herşeyde şu olsun demedim ne istediyse orta yolu buldum. Gelinlikte bile hayalimde ki gelinliği beğenmedi onun beğendiği tarzda gelinlik baktım. Ama ne bileyim nerde yanlış yaptım."Her istediğimi yapar her dediğime he derdi" demen şimdi beni biraz düşündürdü. Çok mu kapris yaptın acaba? çocuk o zaman zor bir evlilik olacağını düşünmüş olabilir. bak burada biz bizeyiz nişanlık yok, dürüst ol kendine de bize de.. ne de olsa gelinim nişan alışverişim düğün alışverişim diye diye her istediğini yaptırdın mı? Ona söz hakkı tanıyor musun? Lafı ağzına tıkıyor musun? Bu konularda dürüst olursan daha sağlıklı bakarız. Durduk yere bu olanlar tuhaf, gerçekten sen alttan alan orta yolcu biriysen affetme derim. Özür bile dilemez demişsin. Burnundan kıl aldırmayan bir tip mi gerçekten?
Yoksa sen mi çok kaprislisin?
İkinizden birinin bu ilişkinin zor olan tarafı olduğunu söyleyebilir misin? Öyleyse kim? Tüm samimiyetinle düşün derim bunu...
Cok pahali esya alsan 2 degil 20 sene gider canim.Ben kaprisliyim o benden çok kaprisli. Evin düzenine bile benden çok karıştı peki dedim böyle olsun dedim orta yolu buldum. Pahalı eşyalara baktı gerek yok dedim aldırmadım. Kınada bi kaftan giyemek istedim bi kere giyeceğin şeye para vermek fuzuli masraf onun yerine evime çok pahalı eşyalar alırım dedi ama eşyalar 2 sene sonra yine değişir ama ben kaftanı 1 kere giyerim dedim. Daha önce 1 hafta küstük dediğim olay bu aslında. Onun dışında o lafları sürekli ağzıma tıkar. Ama yine de birbiriyle uğraşan tatlı tatlı atışan bi çiftiz. Onu çokta zorlamadım herşeyde şu olsun demedim ne istediyse orta yolu buldum. Gelinlikte bile hayalimde ki gelinliği beğenmedi onun beğendiği tarzda gelinlik baktım. Ama ne bileyim nerde yanlış yaptım.
Kızlar dğn nişanlımla gittik beraber Set baktık aldık döndük. Bugün gelinlik bakmaya gidecektik annesi ve annemde yanımızda olsun istedim gittik. Herşey çok iyiydi buraya kadar. Sonra bir beyaz eşya dükkanına girdi. (Bu dükkan daha önce bana burdan almayacağız dediği bir marka hatta beğendiğim bir bulaşık makinesini bile aldırmadı ordan) neyse ankastre sete baktı sonra katalog aldı çıkarken. Bende hani burdan almayacaktık dedim kataloğu gösterdi bak böyle bişey alalım dedi bende işimiz gelinlik olduğundan ya biz ne için geldik sen neye bakıyorsun dedim. O o oldu surat bi karış gelinlikçilere girmiyor konuşmuyor gülmüyor. Diyorum anneme annene ayıp oluyor yok haşa aynı. Neyse dönerken bende dedim biz otobüsle gideceğiz iyi dedi gtti arabasına. Annesi bi şekilde ikna etti hadi bırakalım olmaz böyle diye. Neyse bize kadar geldik annesi indi hadi eve dedi gelmiyorum ben dedi annesi ile annem bizim eve geldiler bende arabadan inmedim. Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi ve bastı gitti. Bilmiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım. Karmaşık bi haldeyim bi insan böyle basit bi sebepten nişan atar mı? Daha dün sana çok alıştım çok özlüyorum dedi...
Ben kaprisliyim o benden çok kaprisli. Evin düzenine bile benden çok karıştı peki dedim böyle olsun dedim orta yolu buldum. Pahalı eşyalara baktı gerek yok dedim aldırmadım. Kınada bi kaftan giyemek istedim bi kere giyeceğin şeye para vermek fuzuli masraf onun yerine evime çok pahalı eşyalar alırım dedi ama eşyalar 2 sene sonra yine değişir ama ben kaftanı 1 kere giyerim dedim. Daha önce 1 hafta küstük dediğim olay bu aslında. Onun dışında o lafları sürekli ağzıma tıkar. Ama yine de birbiriyle uğraşan tatlı tatlı atışan bi çiftiz. Onu çokta zorlamadım herşeyde şu olsun demedim ne istediyse orta yolu buldum. Gelinlikte bile hayalimde ki gelinliği beğenmedi onun beğendiği tarzda gelinlik baktım. Ama ne bileyim nerde yanlış yaptım.
Ben kaprisliyim o benden çok kaprisli. Evin düzenine bile benden çok karıştı peki dedim böyle olsun dedim orta yolu buldum. Pahalı eşyalara baktı gerek yok dedim aldırmadım. Kınada bi kaftan giyemek istedim bi kere giyeceğin şeye para vermek fuzuli masraf onun yerine evime çok pahalı eşyalar alırım dedi ama eşyalar 2 sene sonra yine değişir ama ben kaftanı 1 kere giyerim dedim. Daha önce 1 hafta küstük dediğim olay bu aslında. Onun dışında o lafları sürekli ağzıma tıkar. Ama yine de birbiriyle uğraşan tatlı tatlı atışan bi çiftiz. Onu çokta zorlamadım herşeyde şu olsun demedim ne istediyse orta yolu buldum. Gelinlikte bile hayalimde ki gelinliği beğenmedi onun beğendiği tarzda gelinlik baktım. Ama ne bileyim nerde yanlış yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?