Nişan attı

Kaprisli erkek ıyhh alttan alırsan devamı gelicek bu kadar salak nişan atan adama da ne kadar güvenilir tartışılır oyun sanıyor sanırım evliliği. Evlenince öyle arabadan indirip yüzüğü atınca iş bitmeyecek. Ben olsam çok güvenmem bir kere yapan tekrar yapar.

Benim nişanlımda aynen böyle attı nişanı. Hem de telefonda hem de ailesi destek çıktı. Hiç yüz yüze gelmedik sebep falan yok. 1 saat içinde herşeyi iptal etti Nikah, balayı, ev, eşyalar, kuaför vs. 25 gün kala. 2gün sonra pişmanım dedi ama affetmedim. Çocuk oyuncağı değil bu

Ne kadar kolaymış vazgeçmek, hayatının geri kalanında da böyle vazmi geçecek?

"Her istediğimi yapar her dediğime he derdi" demen şimdi beni biraz düşündürdü. Çok mu kapris yaptın acaba? çocuk o zaman zor bir evlilik olacağını düşünmüş olabilir. bak burada biz bizeyiz nişanlık yok, dürüst ol kendine de bize de.. ne de olsa gelinim nişan alışverişim düğün alışverişim diye diye her istediğini yaptırdın mı? Ona söz hakkı tanıyor musun? Lafı ağzına tıkıyor musun? Bu konularda dürüst olursan daha sağlıklı bakarız. Durduk yere bu olanlar tuhaf, gerçekten sen alttan alan orta yolcu biriysen affetme derim. Özür bile dilemez demişsin. Burnundan kıl aldırmayan bir tip mi gerçekten?
Yoksa sen mi çok kaprislisin?
İkinizden birinin bu ilişkinin zor olan tarafı olduğunu söyleyebilir misin? Öyleyse kim? Tüm samimiyetinle düşün derim bunu...

Insanin eş dedigi kisi hayatini kolaylastirmali.. Bu adam seni annelerin onunde nasil da zorda birakmis, utanmasi da yok.. Bi sorun olsa bile baskalarinin yaninda ustu örtülür, sonra aranizda halledilir ama adam olay ustune olay uretmis ve zaptolmamis, bi de ustune rest cekmis.. Birak sevmesini ozlemesini..

Bence siz haklısınız,sanki ne dediniz ki orada .
Ayy bu ne be ,düşündükçe çok tuhaf geldi ,böyle bir erkekle ben olsam gelecek kuramam zaten,hemen bu lafa nişan atıyorsa,tabi bundan önce olay oldu mu onu bilmiyoruz

İkinizde çocuksunuz. Evlenmeyin zaten. Bu sebepten nişan atıyosa ilerde neler yapmaz ki? Ama bi gelse koşa koşa gidersin sen eminim.

Ben kaprisliyim o benden çok kaprisli. Evin düzenine bile benden çok karıştı peki dedim böyle olsun dedim orta yolu buldum. Pahalı eşyalara baktı gerek yok dedim aldırmadım. Kınada bi kaftan giyemek istedim bi kere giyeceğin şeye para vermek fuzuli masraf onun yerine evime çok pahalı eşyalar alırım dedi ama eşyalar 2 sene sonra yine değişir ama ben kaftanı 1 kere giyerim dedim. Daha önce 1 hafta küstük dediğim olay bu aslında. Onun dışında o lafları sürekli ağzıma tıkar. Ama yine de birbiriyle uğraşan tatlı tatlı atışan bi çiftiz. Onu çokta zorlamadım herşeyde şu olsun demedim ne istediyse orta yolu buldum. Gelinlikte bile hayalimde ki gelinliği beğenmedi onun beğendiği tarzda gelinlik baktım. Ama ne bileyim nerde yanlış yaptım.

Cok pahali esya alsan 2 degil 20 sene gider canim.

Evlilik için yeterince olgun değil canımı güvenmem böylesine çocuğun sorumluluğunuda yüklenmez bu hemen boşardı seni

o nasil dengesiz nazli sacma mantiksiz adammis o oyle olayin icinde baska seyler yoksa eger onceden yani bu adamla evlenme derim onur boyu bu adam cekilmez cunku.
Eger bos bir sebeple nisani bozan bir adam zaten evlenecek olgunluga ulasmamistir bence.

anlattıkların kadarıyla bunlar evlilik öncesi çoğu çift arasında yaşanan şeyler nişan atmaya varacak kadar bir erkeği çıldırtacak durumlar değil,ancak nişanlın evlenmek istediğinden emin olmayan biri bence,seni sevdiği için nişanlanmış ama pişman olmuş gibi,konunu anlatırken yazmışsın zaten nişanlı olmaya iyice alışmış diye,bir insan sever evlenmek isterse nişanlanır evlenir,alışmayı gerektirecek bir durum yok ki ortada,demek ki evlenmekten korkuyor ki alıştım diye kendini teselli etmiş bunca zaman ama bir yerde patlak vermiş.hayırlısı olsun hakkınızda.

Yaşlarınız kaç? Bana küçüksünüz gibi geldi nedense..

Hani tatlı tatlı atışıyorsunuz ya şimdi, evlenince eşyalar havada uçuşur.. Tamam eşyalar vs konusunda prensipli olabilir, uyuşmayabilirsiniz, o konuda orta yol bulursunuz da, gelinliğinden ona ne oluyor, o mu giyecek yani? Bugün gelinlikse, yarın ne kavgalar çıkar.. Belki de ikiniz de kendinizce haklısınız ama birbirinizle hiç uyuşmuyorsunuzdur. Daha bir yılda da zaten uyumlu musunuz uyumsuz musunuz anlaşılamaz bence, yine de ilk tehlike çanları çalmaya başlamış bana göre.. Ben pek olumlu bakamadım. Ama hadi diyelim ki bir şeyleri kaçırıyorum dışarıdan, hiç değilse her şeyi süresiz askıya alırdım en iyi ihtimalle. En az birkaç yıl ötelerdim nişanlı kalacaksam da... Zaten ben 1 yıl tanıdığım adamla aynı eve de giremem.

Ben 34 yaşındayım yeni evleniyorum. Hayat kaçmıyor. Hadi çocuk düşünseydim belki bir kaç yıl erken evlenirdim.. Kendimi bildim bileli de şu anki nişanlımla beraberim, yani daha başka böyle uzun ciddi ilişkim falan olmadı öncesinde hep basit ve kısa süreli ilişkilerim oldu. Ve şuan her şeyi içime sinerek yapıyorum. Dolu dolu da bir ilişki yaşadık, çok tutkulu, çok aşık bir çift olduk hep. Ama 10 yıl bekledik. Çünkü evlensek bir şeyleri yitireceğiz sandık hep, baktık bir şeyler yitirilmiyor yıllar içinde daha da güçleniyor, evlenme kararı aldık.. Siz böyle yapın bu kadar bekleyin demiyorum, belki biz aşırıyız, ama ille mecbur olmadığınızı anla diye yazıyorum bunları böyle örnekler de var diye.

Ayrıca uzun bir ilişki yürüten biri olarak sana ancak 4-5 yılda bir insanı gerçekten tanıyabildiğini söyleyebilirim. Siz niye 3-4 yıl flört etmediniz? Neden sözü nişanı uzatmadınız? Aşk biraz dinip de kişilikler iyice ortaya çıkınca, ilişki olgunlaşıyor mu, sevgi iyice kök salıyor mu? Bunlara bakmadan evlenmek bana şans işi gibi geliyor. Ne çıkarsa bahtına artık..

Son düzenleme:
ilk defa bir nişan atma olayında altın konu edilmemiş, set baktık aldık döndük diye üstten geçilmiş.. Kuyumcuda bir sıkıntı yaşadınız mı?

Trip atmışsın yok yere ama nişanlın da tepkinin boyutunu kaçırmış, bunun altında olsa olsa altın mevzusu olur

Seni gerçekten sevse böyle ufak şeylerden nişan atmazdi.
Bundan sonra dönse bile sen kabul etme .
Sorunlu bi tip hiç çekilmez.

Ya anlatmadiginiz seyler var yada daha once buyuk tartismalar var.
Savunmak icin yazmiyorum biriktirmis ve o gun anlasamayacagini fark etmis olabilir.
Yada ders vermek icin olabilir.
Siz kendi duygularinizi tartin kendi eksinizi artinizi dusunun yola nasil devam ederseniz edin kendinizi gelistirmis olun. Size tekrar mutlaka ulasacaktir. O an karsisinda guclu biri gormeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…