- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi ozdemircan
-
olur oyle seyler strese girmistir. hic birsey yapma o kendi geri gelir zaten kedi gibi geldiginde hic bu konuyu acma sanki olmamis gibi davran.gecer bugunler ilerde dusunup guler gecersin.Kızlar dğn nişanlımla gittik beraber Set baktık aldık döndük. Bugün gelinlik bakmaya gidecektik annesi ve annemde yanımızda olsun istedim gittik. Herşey çok iyiydi buraya kadar. Sonra bir beyaz eşya dükkanına girdi. (Bu dükkan daha önce bana burdan almayacağız dediği bir marka hatta beğendiğim bir bulaşık makinesini bile aldırmadı ordan) neyse ankastre sete baktı sonra katalog aldı çıkarken. Bende hani burdan almayacaktık dedim kataloğu gösterdi bak böyle bişey alalım dedi bende işimiz gelinlik olduğundan ya biz ne için geldik sen neye bakıyorsun dedim. O o oldu surat bi karış gelinlikçilere girmiyor konuşmuyor gülmüyor. Diyorum anneme annene ayıp oluyor yok haşa aynı. Neyse dönerken bende dedim biz otobüsle gideceğiz iyi dedi gtti arabasına. Annesi bi şekilde ikna etti hadi bırakalım olmaz böyle diye. Neyse bize kadar geldik annesi indi hadi eve dedi gelmiyorum ben dedi annesi ile annem bizim eve geldiler bende arabadan inmedim. Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi ve bastı gitti. Bilmiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım. Karmaşık bi haldeyim bi insan böyle basit bi sebepten nişan atar mı? Daha dün sana çok alıştım çok özlüyorum dedi...
Hep ona ayak uydurdugunuz işte bunlarBen kaprisliyim o benden çok kaprisli. Evin düzenine bile benden çok karıştı peki dedim böyle olsun dedim orta yolu buldum. Pahalı eşyalara baktı gerek yok dedim aldırmadım. Kınada bi kaftan giyemek istedim bi kere giyeceğin şeye para vermek fuzuli masraf onun yerine evime çok pahalı eşyalar alırım dedi ama eşyalar 2 sene sonra yine değişir ama ben kaftanı 1 kere giyerim dedim. Daha önce 1 hafta küstük dediğim olay bu aslında. Onun dışında o lafları sürekli ağzıma tıkar. Ama yine de birbiriyle uğraşan tatlı tatlı atışan bi çiftiz. Onu çokta zorlamadım herşeyde şu olsun demedim ne istediyse orta yolu buldum. Gelinlikte bile hayalimde ki gelinliği beğenmedi onun beğendiği tarzda gelinlik baktım. Ama ne bileyim nerde yanlış yaptım.
O nası dava kız oluyo mu öyleZor bir durum. Ben olsam, haksız yere nişan bozduğu için ona dava açardım. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Hukukçu kafası. Yani bilmiyorum, yorumları ben de takip edeceğim. Çok geçmiş olsun
ben konu sahibini haklı bulmadım bende bu söze takıldım ki nişanlısıda bu sözden dolayı nişanı atmış belli onunla olmayacağını anlamış.Okuyunca haklı siz gibi gorunuyorsunuz ama adamin yerine kendimi koyunca dusunuyorum ve hazir cikmisken biseyler bakiyorum ev icin sonra katalogla gelip gosteriyorum ve karsimda biz neye geldik sen ne bakiyorsun hani ordan almicaktik vs vsvs diyen ve belki dahasini soyleyen bir tip.. Cidden sinirlenirdim nişanı direk atarmiydim bilmem belkide burnunuzu surtmek istiyordur ama tanamen hatasiz degilsiniz bunu bilin. Belkide o an sizinle olmayacagini anladi ikisinden biri.
ilk defa bir nişan atma olayında altın konu edilmemiş, set baktık aldık döndük diye üstten geçilmiş.. Kuyumcuda bir sıkıntı yaşadınız mı?
Trip atmışsın yok yere ama nişanlın da tepkinin boyutunu kaçırmış, bunun altında olsa olsa altın mevzusu olur
Yok eve gider gitmez uyumuş, bu zamana kadar olan kavgalarımızda da aramadı yine aramaz. İnceldiği yerde koptu diyelim biz buna. Hayır da Allahtan şerde. .. ezan vaktinde dilerim her ikimiz için hayırlı kapılar açsın...eee konu sahibi son durum nedir aramadı mı geri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?