Nişan attı

Dönse bile seni bıraktığı yerde bulmasın.

Bunda nişan atacak ne var. Senin tavrına sinir olmuşsa bile bunu aranızda konuşabilirdiniz, iki annenin yanında saçma sapan davranmış, sonrası zaten saçmalıkta zirve! Şımarıklık, terbiyesizlik düpedüz.

Evlenme.. Ya da süründür.. Ama kolay olmasın artık

Bence adam almayaacak olsa set almazdi sizin hitap sorus tavrınız da hoş diil belki ankastre seti de aradan çıkarıp öylesi alacaktı gelinlik felan yada bi ihtimal sizde tereddütu vardı bunun için böyle yaptı sizi denedi ve baktı gördü ve nişanı attı çünkü anlattıklarinizdan hemen nisan atıl maz öncesi ve sonrası vardır yazdıklarınızın bence sevgi varsa sizde düğün stresi ile fazla ileri gitmiş olabilirsiniz bi düşünün belki bi Özür ile ilişkinizi kurtarabilirsiniz

Ikiniz de evlilige hazir degilsiniz, biri gelinlik bakmaya giderken beyaz esya bakilmaz diye adamin hevesini kursaginda birakiyor, digeri tribe daha buyuk triple karsilik veriyor...
Evliliginizi düşünemiyorum, siz her seye bozuk atacaksiniz o en ufak seyde valizini toplayip gidecek. Yol yakinken birbirinize yol verin.

olur oyle seyler strese girmistir. hic birsey yapma o kendi geri gelir zaten kedi gibi geldiginde hic bu konuyu acma sanki olmamis gibi davran.gecer bugunler ilerde dusunup guler gecersin.

konularinizdan anladigim kadariyla 2012 yilindan beri berabersiniz nisanlinizla. bu durumda 4 yillik bir iliskinin bu kadar sacma bir sekilde sonlanmayacagindan hem fikir olacagimiza gore, bu noktaya gelme evresinin basamaklarina odaklanmak lazim.

her konunuzda bir maddiyat kiyaslamasi var. "ablaya bu olmus, nisanlima niye bu + 1 olmuyor" sorulariniz her cumlenizde sakli idi. bu, nisan surecini yipratmis olan en onemli unsur olabilir.

elbette ki biz hicbir detayi bilmedigimiz icin disaridan farazi bir yorumda bulunabiliriz ancak. nisanliniz geri adim atar yahut atmaz bilemeyiz ancak siz bu zihniyetle ilerlerseniz bu iliski devam etse dahi smooth bir iliski yasayamazsiniz. ozdemircan

0-3 yas grubuyla nisanlanmayin, evlenmeyin
Gecmis olsun Allah kurtarmis

Hep ona ayak uydurdugunuz işte bunlar

Bittiyse bitti . Verilmis bir sadakan.varmis canim dua et evde sana.her dakka kusup kapris yapan biri olmasi yerine sildi hersey oldugu gibi kalsin.senin.ona hir.mecburiyetin.yok oyuncak degil bu.bugun.bunu.yapan yarin.ufacik.seyde.kapinin onunede koyar . Nedir bu.kendini.bilmez havalar kucuk daglari ben.yarattim kafasi yok evendim bu.adamdan hiyar olmaz cacik hic olmaz arama yazma sorma elbet.pisman olacak. Bakara suresinde ne diyor Allahu.Teala "sizin hayir gorudugunde.ser, ser gordugunuzde muklaka bir.hayir vardir" nasibinde varsa mutlaka.gelir yoksa.ne kdar uzulsen.nafile. icini.ferah.tut

Evden cikarken nisan atmak gibi bir dusuncesi olan adam kuyumcuda problem cikarirdi, ankastre bakmazdi. Ankastre bakana kadar ki kisimda bir problem yok. Ondan sonrasinda ne olduysa olmus. Sanirim sizin soyleyis tarziniz, tavriniz ya da onun onem verdigi seyi sizin onemsemememeniz fikrinin degismesine neden oldu. Eger anlattigin gibiyse bunun icin nisan atilmaz. Hayattan ogrendigim bir sey var o da olmayacaksa zorlamayin. Kismetse gelir Bagdat'tan diye bir soz var.

bunun altında başka şeyler de olmadığına emin misiniz? birikmiş olması lazım. bundan nişan atılır mı?

Evet nişanı attığı için suçlu ama sen de keşke adama söylenmeseydin o kadar neye bakmaya geldik sen neye bakıyorsun felan diye.Bırak işte adam ne güzel ikiniz için ankastre bakmış katalog almış.Bazen susmak çok şeyi kurtarır

ben konu sahibini haklı bulmadım bende bu söze takıldım ki nişanlısıda bu sözden dolayı nişanı atmış belli onunla olmayacağını anlamış.

Sinirden olmuştur ki benim eşim nişan alışverişinde benle hergün kavga etti seviyorsa konuşur ama üzerine gitme erkekleri sinirli anında yanlız bırakmak lazım

Yok orda hiç bi sorun yoktu bilezik ler belliydi zaten seti de beraber beğendik aldık çıktık. Alışveriş yaptık devamında bize geldi yemek yedik eğlendik güldük. Ne olduysa o lafımın üstüne oldu. Bu arada o 34 ben 26 yaşındayım

eee konu sahibi son durum nedir aramadı mı geri?
Yok eve gider gitmez uyumuş, bu zamana kadar olan kavgalarımızda da aramadı yine aramaz. İnceldiği yerde koptu diyelim biz buna. Hayır da Allahtan şerde. .. ezan vaktinde dilerim her ikimiz için hayırlı kapılar açsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…