- 1 Kasım 2015
- 161
- 376
- 103
- Konu Sahibi ozdemircan
-
Bu adamın siniri var belli, fevri. Benimki de fevri olabilir zaman zaman ama ani karar vermez asla böyle, en az üç defa sonra konuşalım der. Yaşım küçükken üstüne varırdım hemen konuşalım diye artık sadece onun sinirinin değil kendi sinirimin de geçmesini bekleyebiliyorum bi olay olursa.. Hiç kavga çıkmıyor öyle olunca...Yüzüğü çıkardığın da torpidoya koymuştu bende ordan almıştım. Birde arabanın bi anahtarı bendede onun için aradım açtı yüzüğüm nerde dedi bende aldım eve getirdim annen almış götürmüş dedim
neden alıp anneme veriyorsun dedi. Bende nişanı bozdum dedin aldım bende niye almayayım dedim. Niye alacaksın benim yüzüğümü beni çok kızdırıyorsun bazen neye sinirlenceğimi bilmiyor musun dedi kapattık öyle telefonu Whatssap ta herşeyi kapatmıştım son görülme falan tekrar aradı beni mi engelledin diye kendi engelini kaldırmış bizim fotoğrafımızı koymuş bende hayır engellemedim kapattım dedim tamam dedi kapattı telefonu sonra mesaj yazdı seni ve anneni üzdüğüm için özür dilerim diye bakalım gerisini göreceğiz havaalanına ben götüreyim seni diyip gelir alır diye düşünüyorum ama arabasına falan binesim yok
konuyu okurken aynı şeyleri düşündüm. bu sayfaya kadar kim ne demiş okudum yorumunu görünce atladım
Yani ne bileyim, fazla taraflıymışız gibi gelmiyor mu sizeBirde şu klasikleşmiş lafları anlamıyorum, "nişan zamanı herkes yaşıyor bu stresi" , "evlilik hazırlığında olur böyle tartışmalar" , "evliliğin ilk yılları evlilik oturana kadar olur böyle tartışmalar"... Yok efendim ben kabul etmiyorum bunları. Birbirini seven insanlar, birbirine saygı duyan insanlar, birbirlerini bir ömür sırtlayacak, aynı evi paylaşacak, sırası geldiğinde sorunları beraber göğüsleyecek insanlar daha yolun başındayken, en tatlı telaşları yaşarken, gelinlik-damatlık bakarken kavga etmez, nişan atıyorum demez, evlilikte sürekli boşanma lafını ağzına almaz. Kimse kusura bakmasın ama, ben bu şekilde başlayan evliliklerinde ileride hep sıkıntılı olduğuna inanıyorum. Kendi fikrim tabi
kesinlikle katılıyorum. ben eşimle sevgililik sürecinde de evlendiğimiz günden bugüne kadar da ne kadar tartışsak asla birbirimizle küsmedik, asla ayrılık konusunu konuşmadık ve bunlardan hep kaçındık. çünkü bunlar saygısızlığın en büyük göstergeleri. aynı evi paylaşan insanlarda küslük de olmamalı ayrılık konuşmaları da.
benim eşimin ailesi beni istemeye gelmediler kendi oğulları ile sorunlarından dolayı ama biz bile burda okuduğum nişan evlilik stres, sıkıntı, kavgaların hiçbirini yaşamadık. kendi yağımızda kavrulduk. tartışmadık mı tabi ki tartıştık ama sonrasında birbirimizin suratına bakamamamıza sebep olacak hiçbir şey söylemedik. konu başlığını görünce kv kp felan sebebi ile sandım ama bunlar resmen birbirlerini yormuşlar. oturup adam gibi saygı çerçevesinde birbirlerinin tutumlarını konuşup yapılmaması gerekenler konusunda hemfikir olup bir noktaya varamadıktan sonra bu ilişki bence devam etmesin daha iyi..
Senin hatan şu,hevesini kırmışsınçTavrın tarzın ve konuşma şeklin yanlış.Tamam ordan almayacağız demiş olabilir.O an birşey görmüştür hoşuna gitmiştir ya da evdeki hesap çarşıya uymayınca orası daha uygun gelmiştir.Yani her neyse ne?daha yumuşak daha nazik bir dille söyleyebilirdin.Evlilik böyle birşeydir.Herkes birbirine ters cevap verirse ipler gerilir.Sonra da biz otobüsle gideceğiz diye başka bir tavır sergilemişsin.Annelere ayıbı asıl sen yapmışsın.Kızlar dğn nişanlımla gittik beraber Set baktık aldık döndük. Bugün gelinlik bakmaya gidecektik annesi ve annemde yanımızda olsun istedim gittik. Herşey çok iyiydi buraya kadar. Sonra bir beyaz eşya dükkanına girdi. (Bu dükkan daha önce bana burdan almayacağız dediği bir marka hatta beğendiğim bir bulaşık makinesini bile aldırmadı ordan) neyse ankastre sete baktı sonra katalog aldı çıkarken. Bende hani burdan almayacaktık dedim kataloğu gösterdi bak böyle bişey alalım dedi bende işimiz gelinlik olduğundan ya biz ne için geldik sen neye bakıyorsun dedim. O o oldu surat bi karış gelinlikçilere girmiyor konuşmuyor gülmüyor. Diyorum anneme annene ayıp oluyor yok haşa aynı. Neyse dönerken bende dedim biz otobüsle gideceğiz iyi dedi gtti arabasına. Annesi bi şekilde ikna etti hadi bırakalım olmaz böyle diye. Neyse bize kadar geldik annesi indi hadi eve dedi gelmiyorum ben dedi annesi ile annem bizim eve geldiler bende arabadan inmedim. Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi ve bastı gitti. Bilmiyorum ne demeliyim ne yapmalıyım. Karmaşık bi haldeyim bi insan böyle basit bi sebepten nişan atar mı? Daha dün sana çok alıştım çok özlüyorum dedi...
Yüzüğü çıkardığın da torpidoya koymuştu bende ordan almıştım. Birde arabanın bi anahtarı bendede onun için aradım açtı yüzüğüm nerde dedi bende aldım eve getirdim annen almış götürmüş dedim
neden alıp anneme veriyorsun dedi. Bende nişanı bozdum dedin aldım bende niye almayayım dedim. Niye alacaksın benim yüzüğümü beni çok kızdırıyorsun bazen neye sinirlenceğimi bilmiyor musun dedi kapattık öyle telefonu Whatssap ta herşeyi kapatmıştım son görülme falan tekrar aradı beni mi engelledin diye kendi engelini kaldırmış bizim fotoğrafımızı koymuş bende hayır engellemedim kapattım dedim tamam dedi kapattı telefonu sonra mesaj yazdı seni ve anneni üzdüğüm için özür dilerim diye bakalım gerisini göreceğiz havaalanına ben götüreyim seni diyip gelir alır diye düşünüyorum ama arabasına falan binesim yok
siz niye yüzüğü alıp annesine götürüyorsunuz ? sizin de tepkileriniz hiç normal değil . olayı körüklüyorsunuz . herşeyi geçtim o an nasıl aklınıza öyle bir şey geliyor da torpidodan yüzüğü alıyorsunuz? bence geri adım atmış . siz de başından beri birkaç noktada hatalısınız bence . siz de üZerinize düşeni yapın .Yüzüğü çıkardığın da torpidoya koymuştu bende ordan almıştım. Birde arabanın bi anahtarı bendede onun için aradım açtı yüzüğüm nerde dedi bende aldım eve getirdim annen almış götürmüş dedim
Okuyunca haklı siz gibi gorunuyorsunuz ama adamin yerine kendimi koyunca dusunuyorum ve hazir cikmisken biseyler bakiyorum ev icin sonra katalogla gelip gosteriyorum ve karsimda biz neye geldik sen ne bakiyorsun hani ordan almicaktik vs vsvs diyen ve belki dahasini soyleyen bir tip.. Cidden sinirlenirdim nişanı direk atarmiydim bilmem belkide burnunuzu surtmek istiyordur ama tanamen hatasiz degilsiniz bunu bilin. Belkide o an sizinle olmayacagini anladi ikisinden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?