Nişan attı

Konuşacağız dedim konuşacak bişey yok in arabadan zorla indirmek zorunda bırakma attım bu nişanı dedi
Bu ne çapsız bir konuşma!
İnmezsen ne yapacaktı acaba saçından tutup sürükleyip mi indirecekti?
İkinizde egolarınızın kurbanı olmuşsunuz.
Gelinlik bakmaya gitmişsiniz ankstre baksın adam ne oluyor yani.
Dünyanın sonu mu? Neden hevesini kursağında bıraktın?
Sen adamı çocuk azarlar gibi azarlarsan onun da tepki vermesi kaçınılmaz olur.
Biraz objektif ol.

Yine okuyorum o kadar benziyor ki nişan atma olayımız. Ben nişanlımla çok iyi anlaşıyodum ev, eşya, para için tartışma söz konusu asla olmadı. Nişanlım benden önce evlilik kesinlikle düşünmüyormuş. Hatta annesi ilk evlilik kararımızı duyunca 3 gün oruç tutmuştu. Yaşı 35 babasının işleri yüzünden yıllarca vergi borcu ödemişler elde avuçta bir şey yok. Bana arada senin için bu kadar eziyete giriyorum kimse beni evlendiremezdi derdi. Kızınca da şakaya vuruyordu. Ben aslında ona yüktüm eziyettim korktu evlenmeye. Saçma bi nedenden ayrıldı. Çok şükür elim ayağım tutuyor kendi paramı kazanabiliyorum, herşeye destek oluyodum yinede korktu. Bundan sonra nişanlanırsam asla o kadar anlayışlı olmam. Görevini bilsin ne gerekiyorsa alsın yapsın benim istediği gibi kimseye iyilik yaramıyor. Ayrıca nişanlıyken bide bazı şeyleri alttan almıycam tartışma çıkarsa çıksın olay büyürse büyüsün bide insanları sinirliyken görmek lazım. Ailesinin tutumunu görmek lazım. Nişanlımın ailesi mükemmel görünüyordu haklı olduğumu bile bile ama şöyle.. ama böyle... Saçma bahaneleri öne sürdüler haklısın diyen olmadı. Bunlarda bana ders oldu. Bence sizde bu kadar iyi olmayın değmiyo kimseye.

sizin biz niye geldik sen neye bakıyorsun demeniz yanlış olmuş bnce. çünkü o an aklına gelmiş olabilir. yani gelinliğe çıktınız diye illa sadece gelinliğe bakmak zorunda değilsiniz. ama esas meseleye gelecek olursak çok saçma bir sebepten atmış nişanı gerçekten büyütülecek br mevzu değil. düğün zamanı yaklaştıkça en ufak şeyler çiftlere batıyormuş yaa bence o yüzden oldu. arayıp sakin sakin konuşulunca çözülmeyecek bir şey değil bnce.

Kafada bi sorun var anlasilmaz
Attiysa ustuène dusme adam kendi kendine trip atiyo

adamda baksın yani nolcak beraber onada bakıp tekrar gelinlikçiye gitseydiniz nolurdu ki tabii yinede nişanlının yaptığı annelerinin yanıda bide çok ayıp kv iyi konuşms ama bravo madem attı nişanı hiç bişey deme ailelere filan sölicek mi bakalm yoksa dasece blöf mü yapıyo öleysede yinede çok çokk ayıp yaptığıı son durumu merak ediyorum.

ozdemircan konusabildiniz mi bir daha? Son durum ne oldu?
Yüzüğü çıkardığın da torpidoya koymuştu bende ordan almıştım. Birde arabanın bi anahtarı bendede onun için aradım açtı yüzüğüm nerde dedi bende aldım eve getirdim annen almış götürmüş dedim
neden alıp anneme veriyorsun dedi. Bende nişanı bozdum dedin aldım bende niye almayayım dedim. Niye alacaksın benim yüzüğümü beni çok kızdırıyorsun bazen neye sinirlenceğimi bilmiyor musun dedi kapattık öyle telefonu Whatssap ta herşeyi kapatmıştım son görülme falan tekrar aradı beni mi engelledin diye kendi engelini kaldırmış bizim fotoğrafımızı koymuş bende hayır engellemedim kapattım dedim tamam dedi kapattı telefonu sonra mesaj yazdı seni ve anneni üzdüğüm için özür dilerim diye bakalım gerisini göreceğiz havaalanına ben götüreyim seni diyip gelir alır diye düşünüyorum ama arabasına falan binesim yok

O söylemeyecekti sanırım blöf yapıyormuş çünkü yüzüğüm nerde neden alıp anneme verdin dedi. Annesi annemi ve beni aradı sabah . Sokakta almadık sokakta bitmez bu iş eve gelsin hesplaşacağız gelip annenin elini öpecek özür dileyecek diyor. Kadıncağız da çok üzüldü

Yas kac,?
Senin ve nisanlinin?

bu şekilde bi blöff olmaz lafı sölüyosa ailelerede sölesin madem ayrıldık diye aama o kadarı sıkıyo siz daha en güzel zamanlarınızdasnz tamam kabul bu dönemde kavgalar filan olur ama kaba konuşmasın bu kadarda ilerdede mi böle yapcak hiç çekilmzz gerçektn kv yaklaşımını çok begendim ama.

Ne kadar hatalı olursan ol anneler varken evinin önünde arabadan in nişanı attım diyen insan evlenince her sıkıştığında boşamaya kalkar. Adam olsa en kötü nasıl kırmadan ayrılırım die içi içini yer günlerce . Ailen ne dedi?

Hatası yok değil, ama nişan atış biçimi karakterini gösteriyor.

ne kadar iyi bir kayınvaliden var maşallah aynısı bende olsa kaynanam iyice fitne sokar üzerine gittin oğlumun diye

Kayınvalidenizin elini öpün .. Basınızın ustunde tasıyın efenım.. Tepkılerını cok takdir ettim..

Nişan dönemi en buhranlı zamanlar... Hersey sankı ustunuze geliyormus gıbı oluyor.Allah sıkıntı verdı de bı magazadan oturu tek gergınlıgımız oradan kaynaklı oldu.Gidip gelip orada bagırdık cagırdık rahatladık.. Aramızda tartısma konusu da olmadı..

Sizin verdiğiniz tepkilerde makul değil aslında.. Nişanlımda soğurdu nıye geldık ne yapıyoruz dıye bık bık soylemlere... Heves etmiş işte.. Ama karsılık olarak gosterdiği davranıs bicimi hele ailelerınızın yanında hıc kabul edilebilirde değil..

Sizin meseleniz etki tepki meselesi de olabilir.Önceden gelen meseleler olabilir.Dolmuşluk birikimde olabilir.Herneyse..

Öfkeyle bile olsa ayrılış bicimi bir adama yakısmaz.. Hele en ufak kavganızda agzına ayrılık almak.. Evcilik oynamıyorsunz artık.. Beyfendıyı bırı uyandırsaydı..

Siz bence cok ıyı dusunun.. Eger illaki bu adamla evlenecegım dersenızde burnunu iyice surtun.. Ve daha cok sınırlendırın daha ıyı tanımak ıcın.. Size gercek yuzunu gostermesıne fırsat verın.. Nişanlılık donemı evliliğin ilk sınavıdır.Dilerim başarılı olur..

Son düzenleme:
bence uzatmayın artık. karşılıklı hatalar var. evlilik öncesi bu stresler hep olur, ailelerinde o an orada olması olaya şahit olması stresi arttırmış. uzatmayın derim.
bu arada kv. bir melek.

aşırı kapris var bırak gitsin sana yazık dengesizin teki
sadaka ver bence böyle adamla ilerde daha çok sorun çıkardı

kv den olgun bi kadına benziyo helal olsun valla.. kolay kolay başka kaynana yapmaz bunu asla kendiminkinden biliyorum.. oğlu bana haksızlık ettiğinde bile bana sus cevap verme çocuğumu üzme derdi.. sanki ben anamın çocuğu değilim.. mantar gibi kendi kendime türedim sanki te Allam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…