Nişan attı

Evveliyatı vardır mevzunun, kafasında kurmuştur ilk olayda patlamıştır ama yakında seni arayıp tatlıya bağlar gibi geliyor.Şu an muhtemelen çok üzgünsündür, bence burnunu iyice bir sürtmeden geri alma. Ha bu arada evlendiğinizde de adamın kaprisinden, tiplerinden çekeceksin biraz o yüzden iyi düşün.

İkinizi de olaylar yüzünden küçük sanmıştım ama azıcık yaş farkı var ondan mı acaba anlaşmazlıklarınız?
ben burada asıl sorunu özür dilemez aramaz dememde gördüm. İnsan eğilip bükülmesini de bilecek bir hatası varsa. Özür dilemeyi bilmeyen adamın yanındaki kadını düşünemiyorum, sürekli gözde yaş içte uhde.. eşyaydı gelinlikti hallolur da biz burnu iyice sürtsün aman hemen affetme derken özür bile dilemeyen bir adam. Tamam sen de kapris yapmışsın ama bu kadarsa olay egosu fazla büyük sanıyorum. Neyin hırsı bu kadar nişan attırabilir? Ancak ego yaptırır herhalde insana bunu.
Evet uyuşmadığınızı görebilir ama burada çirkin olan arabada girdiği tavırlar. İnsan gider eve bir yirmi dört saat düşünür hiç yoktan. Bunu yapamıyorsa fevri demektir. Madem uyuşmadığınıza inanıyor düşünsün sonra çeksin karşısına açık açık sebepler sunarak konuşsun... nişan atılıyorken karşıdaki hak etmez mi buncacık dürüstlüğü..
Benim tehlikeli gördüğüm durumlar bunlar açıkçası hakkında hayırlısı olsun... bundan sonra özür dilemeyi bilmeyen insanlara da dikkat et lütfen.. Çünkü bu insanlarla sen haklı olsan da haksız olsan da fark etmez bir sorun olduğunda hep aynı muameleyi görürsün.

siz de elinizi taşın altına koyun . hem tersleyip sonrA da otobüsle gitcez diye trip attığım ve olayı körüklediğim için ben özür dilerim diyin mesela ?

bugun nışanı attım dıyen yarın senden boşanacam dıe tehdıt eder yol ver gıtsın hayat boylelerıyle zor olur...

Adam whatssap tan engellemiş yahu özür diler mi hiç..

salak afedersiniz. üzülmeyin bu adam için ya bu ne şımarık hareketler ya bide engellemeler falan medeniyetsiz ergen. baştan belli evlilik sorumluluğu alamıcağı. söylicek kelime bulamıyorum bazen bu erkeklere dengesiz, yaş 34 müş ama akıl 0 3 yaş grubu

Reactions: anu
bazı insanlar bu ayrılık lafını sürekli gündeme getirdikleri için önemsizleşir artık nişanlınız için de öyle bir durum mu var acaba
bizim ilişkimizde öyle bi lakaytlık vardı mesela, ertesi gün tanışma olacak koca kafalı sevgilim bir önceki gece ayrılmaya karar vermişti. ben de peki şimdi anneme iletiyorum boşuna hazırlık yapmasın deyince tutuşa tutuşa aramıştı beni yarın kaçta gelelim, kaçta hazır olursunuz diye sizinki de böyle bir ergen mi acaba?
bence asla aramayın siz, ailesi ararsa falan da hayırlısı deyip geçin mevzuyu. eğer gerçekten seviyora ve ayrılmak istemiyorsa zaten arayacakır sizi. yok ayrılmak istiyorsa da en az sizin kadar hatalı bir adamın geri adım atamaması ve burnundan büyük egosu da ayrılmak için yeterlidir. hayırlısı olur umarım ikiniz içinde

Ne güzel işte daha nişanlıyken rengini belli etmiş.Bölelikle evlenmeden ne mal olduğunu öğrenmiş oldunuz.Öyle insanla da hayat geçmezmiş.Düşünsene sürekli bunun gönlünü hoş etmeye çalışıcan, aman küsmesin, aman kırılmasın... Hiç yüz vermeyin..

Bana da sadece bu ufak meseleden atmış nişanı gibi gelmedi önceki kavgalarımız falan demişsiniz belki onların birikimi olup patlama noktasına gelmiştir..

Bence bunu mu bakmaya geldik demekle iyi yapmışsınız çünkü zamanında o da sizin hevesinizi kırmış ordan hayatta almam dediği yere girip katalog alması bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtir adama ayrıca gönül almak için bile dese sözle de bunu destekleyebilirdi pek gönül alası da yokmuş. Ayrıca gelinlik almaya gidiyorsunuz en özel şey bu süreçte istediği kadar size kızmış olsun bu özel anı rezil etmeye hakkı yok! Bulaşık makinesiyle ya da ankastreyle gelinliği bir tutmayacağız heralde

Yok artık o ne tirip yahu!!!

Çok üzüldüm canım ya..Çok ayıp etmiş terbiyesiz.Ama ben her şerde bir hayır olduğunu düşünüyorum.Belkide bu adamla evlenince çok mutsuz olacaksın kötü günler geçireceksin.Belkide bu şekilde Alah seni koruyordur.Ne bileyim kendini avut demiyorum ama gerçekten her şerde de bi hayır vardır.

Nişan atacak Adam gelinlik bakmaz ankeastre seti bakmaz set almaz. Bu adamı siz çileden çıkarmışsınız. Adam da boğulmamış bunalmış. Erkekler böyle bir anda patlayabiliyor. İlişki savaş hali değildir. Bulaşık makinasını ordan aldırmadı diye başka bişey almayacak anlamına mı geliyor ? İnat yapmışsın. İnatla evlilik yürümez zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…