Nişan attım ama pişmanım

Birlikte birşey paylaşılıyor ve kızlığınız sevdiğiniz erkek tarafından gidiyor buraya kadar tamam ama kızlık kadınlar için kutsal derecede önemli bi maneviyattır..
Neden bunu saklamak yerine sevdiğiniz erkekle paylaşmadınız?
Telaş yapmasın demişsiniz ama telaş yapacakta birşey yok ki..
Birliktelik yaşayan sonucunda böyle birşeyin olacağını bilir ve telaş yapmaz..

ailem bunca olaydan sonra kabul etmez hayatta anladınızmı önce onunla konuşmalıyım onun benim yanımda olduğunu bilmeliyim sonra ailemle bi şekilde konuşurum önemli olan onunla konuşmam gerçekten artık beni sevmiyormu ve istemiyormu yoksa sadece bu olaylardan dolayımı böle davranıyo bilmeliyim

O zaman canım senin yapman gereken en başta ailenin ona haksızlık ettiğini bildiğini ona hissettirmen.Hatanı kabullendiğini ve ona hak verdiğini söylemen lazım.
belli ki ailen onun üzerine çok gitmiş.her erkek sıkılır bu tür baskılardan.
Sen de gitmişsin üzerine demekki iyice soğumuş.

Biz bir araya geldiğimizde seni asla aileme ezdirmicem diye ona söz ver(tabi tutabileceksen)
Ona bu güveni vermezsen ailenden korkusuna geri dönmemesi normaldir

şuanki aklım olsa söylerdim ona ama o an söyleyemedim ne bilim keşke söleseydim ama nişan atacağımı bilemezdimki o hep benim die düşündüm onu kaybedeceğim aklıma gelmezdi

tmm zaten ailem çok üstüne gitti kabul ediyorum bende gittim ama ya şuan hayatında biri varsa ozaman neyapcam ben

bence hemen gidip konuşmalısın. kabul edersede ailene baskı yaparsın senin hayatın bu sonuçta..aileler herzamn araya grimek zorundaymış gibi yaa

tmm zaten ailem çok üstüne gitti kabul ediyorum bende gittim ama ya şuan hayatında biri varsa ozaman neyapcam ben

öyle pat diye hayatına giren bi kız senden önemli olamaz onun için.daha doğrusu olmamalı.
sen onun eşi sayılırsın artık.

o yüzden mutlaka ve mutlaka söyle durumu.başka biri varsa bile bunu bilmeli ondan sonra kararını vermeli.

ona söyle ki bilsin de vicdanıyla hesaplaşsın...

Olan olmuş da sen kesinlikle başka biriyle olamam diye düşünme.
Namusu bacak arasında aramayan erkekler de var çok şükür piyasada.
Başını dik tut, bu çocukla olmazsa yine seni seven birini bulup mutlu olabilirsin.

Ayrıca kızlığım bozuldu onunla paylaşamadım bu durumu demen de çok komik.
Sanki tek başına yaptın, o yanında değildi.

canim once bir sakin ol ve dusun..bu adami seviyorsan,evlenince yapariz diyorsan,onun sevgisinden de eminsen guzelce bir konus..(ama bu bekaret olayindan bahsetme.sonucta o senleydi ve biliyordur neyin ne oldugunu.senin onunla bu yuzden konustugunu dusunmesin.eline boyle bir kozu guvenipte sakin verme.sonra belki de cok daha uzulursun.)ve bundan sonra da ikiniz arasinda olanlari ailelere yansitmayin.
ha tekrar birlesmezseniz de kesinlikle olumu dusunme.seni seven biri inan herseyinle sever.hersey bir zar parcasi degil.

dogru haklisin midesiz erkek cok artik evlenir bosanir ok sorun yok ama bekar bi kizin biriyle iliskiye girmesinin kabul edilmesi sukredilecek birseymi bu ne yaaaa
sozlerim asla konu sahibine degil nisanlilikta bi nevi evliklik sayilir ama keske iliski olmasaymis
burada yazanlar bos ver bacim git konus herseyide anlat seviyorsan gururu bi tarafa birak

zar parcalarina deger verenler mideli erkekler mi oluyor???evlenip ayrilan bir kadini alan erkekte mi midesiz olacaktir?dusunerek konusun,dusunerek..

YAZDIGIMI IYI OKU ONCE namusuyla ayrilmak farkli zina eden farkli
eger fark olmayacaksa kimse evlenme zahmetine girmesin
kabullenen erkek piyasasi her gecen gun artiyo nede olsa

başından sonuna kadar katılıyorum düşüncelerine

canım önce allah kolaylık versin ama git anlat durumunu yüzyüze konuş gidince kaçmış gibi olmazsın ki ailene bir yerde kalacagını söyle sonra onu bul herseyi anlat zaten seni bırakması hata ha yok felan diyor sende allaha havale edeceksin ayrıca hersey evlenmek deil hem bu tü seyler herkesin basına gelebilir o olmazsa karsına iyi biris çıkar hersey nasip canım
arkadaslar kendi aranızda tartışmayın tosun arkadasımız için dua edelim

YAZDIGIMI IYI OKU ONCE namusuyla ayrilmak farkli zina eden farkli
eger fark olmayacaksa kimse evlenme zahmetine girmesin
kabullenen erkek piyasasi her gecen gun artiyo nede olsa

her görüse saygım vardır ancak ben buna katılmıyorum.
bırısının ılkı olmak elbette guzel bırsey olmalı, ancak kişinın sırf bu yasandı dıye kendısını ömür boyu mutsuzluga mahkum etmesını de aklım almıyor... konu sahıbı ; herseyden once kendınızı sevın.. sız, kendınıze deger verın.. ne olursa olsun ama ne yasanırsa yasansın, degerlı olan sızsınız.. kendınızden vazgecmeyın guclu olun,dık durun..
önemsız demıyorum elbette önemlı ama daha önemlı olan...özel olan ruhtur bence....

katılıyorummmmm......

hayatta herşey insanlar için... herkes hatalar yapıyor hangimiz hatasız hayat yaşadıkki... bu bekaret konusunda evet evlenmeden önce olması doğru değil ama yaşanmışsa ne yapsın bu kız yani şimdi hayatını mı karartsın... bunu kabul edecek erkek midesizdir diyen arkadaşıma asla katılmıyorum aslaaa seven insn erkek olsun kadın olsun geçmişi silip atar kayıtsız sever... bu böyledir kim ne derse desin... namus beyinde öncelikle

yani..herkes hata yapabılır... buyuk konusmamak lazım hayatta kımın ne olacagı bellı mı...

tosun beni anladigini dusunuyorum evlilik te nisanlilikta mesrudur hersey olabilir ayrilikta allahin emriyse yapacak birsey yok daha oncede dedigim gibi git konus kabulde etmezse rabbim bilir onun akibetini ama sevmiyorsan sirf bu yuzden ikinizede iskence etme bence hersey iyi olacak
seviyorsan ki ben ole dusundum sonuna kadar git gurur feln hikaye sole herseyi ailende sana saygi gosterecektir
RABBIM yardimcin olsun cok zor gunler seni beklesede musterih ol O KIMSEYE tasiyamayacagi yuk vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…