Nişanlın iyi biri olsaydı ailen ona karşı gelmezdi sen zarından dolayımı kendine kıydın evlenseydin bol,bol dayak yiyecektin belki bundada vardır bir hayır başka evlenmek için karşına aday çıktığında olanları anlatırsın dar düşünme be güzel kızım
evlilik öncesi birliktelik için; iki kişi hür iradesi ile yaşıyor kimse karışamaz diye veryansın ediyoruz hep ama işte; konudaki küçük bey evleneceğim vaadiyle birlikte olduğu kızı hiçbir şey yaşanmamış gibi, gönül rahatlığıyla terk edebiliyor..olan kızımıza oluyor..
tosuncum yerinde olsam muhakkak anneme, ablama vs. kime anlatabiliyorsam durumumu anlatırdım..madem ki onu seviyorsun, ayrılmak istemiyorum diyorsun..aileler usulünce konuşup noktayı koysunlar...
sen de dünyanın sonu gelmiş gibi karalar bağlama .. Allah büyüktür..bi ferah kapı açacaktır sana ..
Allah yardımcın olsun..
gidersem eğer ona kaçmış gibi olurum bidaha aileme dönemem beni dinlermi bilmem ama annesinden de korkuyorum o kafasını dolduruyor onun inanma ona yolla gitsin derse ozamanda ben kalırım ortada ailemede dönemem artık anlatacam herşeyi vicdanına kalmış onun bide başka birini bulmuşmu oda var şuan biriyle birlikteyse ya ozaman ne yaparım ben çıkmazdayım ya kafam çok karışık
aileme söyleyemem artık iki aile düşman gibiler babam duyarsa benide onuda yaşatmaz önce eski nişanlımın bunu bilmesi gerek ve ailesinin onların bana sahip çıkması lazım sonra aileme anlatayım anladınızmı namus bu başka bişey değil o gidip başka biriyle evlencek erkek sonuçta peki ben ömrümün sonuna kadar bu korkuylamı yaşayacam belkide tekrar intihara kalkışacam kim bilir bunalımdayım çünkü pskiyatriye gittim ilaç verdi sadece ilaç sadece uyutuyor beni sorunumu çözmüyorki uyandığımda yine aynıyım ben burda acı çekerken onun bir başkasıyla evlilik hazırlığı yapmasınımı izleyeyim
yok hamilelik korkusu değil benimki nişanlımı seviyrum nişan attım kızgınlıkla pişmanım bide o iş oldu
sen hem onunla birlikte olup hem nişan atmışsın
burdada barışmak istiyorum zaten kızlığımda bozuk diyosun tartışılır bi durum..
nişanı attın diye olabilir mi acaba??:26:ya ailem özellikle babam baştan beri onu ve ailesini sevmiyordu nişan atcam dedim babam sevindi. aileside beni istemiyordu sanırım 3aylık nişanlıydım bikere olsun görmeye gelmediler beni durumumuz yok deyip duruyodu ama benide çok seviyordu yada ben öle sandım ayrıldığımız zamanlarda arıyıp ağlıyodu sensiz yapamam diyodu bu nişan atma olayından sonra arama beni bidaha başkasıyla evlencem falan dedi babası bana kız arıyoruz ona dedi bende ogün intihar ettim sonra abim onu arayıp hakaret falan etmiş oda abime düşman oldu iki aile ya bu kız benim için intihara kalkışmış arayıp bi sorayım demedi hiç ben ısrar ediyodum konuşalım diye dinlemedi beni o şimdi mutlu ben bu haldeyim gidip konuşup durumu anlatmak istiyorum ama ya beni dinlemezse diyotrum bir insan bukadar çok severken nasıl böle değişip nefret eder benden anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?