Nişan attım ama pişmanım

ya ailem özellikle babam baştan beri onu ve ailesini sevmiyordu nişan atcam dedim babam sevindi. aileside beni istemiyordu sanırım 3aylık nişanlıydım bikere olsun görmeye gelmediler beni durumumuz yok deyip duruyodu ama benide çok seviyordu yada ben öle sandım ayrıldığımız zamanlarda arıyıp ağlıyodu sensiz yapamam diyodu bu nişan atma olayından sonra arama beni bidaha başkasıyla evlencem falan dedi babası bana kız arıyoruz ona dedi bende ogün intihar ettim sonra abim onu arayıp hakaret falan etmiş oda abime düşman oldu iki aile ya bu kız benim için intihara kalkışmış arayıp bi sorayım demedi hiç ben ısrar ediyodum konuşalım diye dinlemedi beni o şimdi mutlu ben bu haldeyim gidip konuşup durumu anlatmak istiyorum ama ya beni dinlemezse diyotrum bir insan bukadar çok severken nasıl böle değişip nefret eder benden anlamıyorum

kız arkadaşım ogün onu aramış ben çok mutluyum ağzıyla kuş tutsada artık olmaz bana çok acı çektirdi unuttum nu oda aunutsun 1aya kadar sözlencem demiş arkadaşım ona inat evlenirsen pişman olursun demiş oda ben asla pişman olmam anamdan yeni doğmuş gibiyim demiş kendinimi kandırıyor ben aramayayım diyemi söylemiş bunları yoksa gerçekten hemen unuttumu beni gerçek aşk 20günde bitermi ya ben neden unutamıyorumb bide bana sahip olduğunu bilmiyor daha öğrense düşünceleri değişirmi

evlilik öncesi birliktelik için; iki kişi hür iradesi ile yaşıyor kimse karışamaz diye veryansın ediyoruz hep ama işte; konudaki küçük bey evleneceğim vaadiyle birlikte olduğu kızı hiçbir şey yaşanmamış gibi, gönül rahatlığıyla terk edebiliyor..olan kızımıza oluyor..
tosuncum yerinde olsam muhakkak anneme, ablama vs. kime anlatabiliyorsam durumumu anlatırdım..madem ki onu seviyorsun, ayrılmak istemiyorum diyorsun..aileler usulünce konuşup noktayı koysunlar...
sen de dünyanın sonu gelmiş gibi karalar bağlama .. Allah büyüktür..bi ferah kapı açacaktır sana ..
Allah yardımcın olsun..

aileme söyleyemem artık iki aile düşman gibiler babam duyarsa benide onuda yaşatmaz önce eski nişanlımın bunu bilmesi gerek ve ailesinin onların bana sahip çıkması lazım sonra aileme anlatayım anladınızmı namus bu başka bişey değil o gidip başka biriyle evlencek erkek sonuçta peki ben ömrümün sonuna kadar bu korkuylamı yaşayacam belkide tekrar intihara kalkışacam kim bilir bunalımdayım çünkü pskiyatriye gittim ilaç verdi sadece ilaç sadece uyutuyor beni sorunumu çözmüyorki uyandığımda yine aynıyım ben burda acı çekerken onun bir başkasıyla evlilik hazırlığı yapmasınımı izleyeyim

ne desem boş..
adam ayrıldıktan sonra hiç bi şekilde görüşmek istemiyorsa, barışmaya niyeti yoksa onu sadece namus derdine geri döndüremezsin ki... gelse bile seni istemeyen kişiden sana yar olur mu bir düşün...
araya bu kadar olay girdikten sonra sen gitsen eski nişanlının karşısına ben bekaretimi kaybetmişim desen, sanmıyorum ki adam sana aa gel o zaman hemen evlenelim desin.... keşke dese..
ama sadece bu durumdan dönmeyi istiyorsan zaten yapma
isteyerek yaşanılan şeylerin neden arkasında durmuyor insanlar anlayamıyorum...

Seni sevseydi en baştan sevgisine sahip çıkardı zaten..durumunu herkese duyurabilir daha beter rezalet bile çıkartabilir diye düşünüyorum..

ne alaka? niye kaçmış gibi olacaksın ki?
ayrıca sana ..geldin madem kal..diyeceğinden nasıl eminsin?
telefonuna bile çıkmıyor ve evlenme hazırlığı yapıyormuş..:26:

git konuş..başka çaren yok..
ama karışık..
senle konuşur mu?
başa döner mi?
diğer kızı yarı yolda bırakır mı?
kızlık olayına inanır mı?

yok hamilelik korkusu değil benimki nişanlımı seviyrum nişan attım kızgınlıkla pişmanım bide o iş oldu

nişanı atan sensin..
terkeden sensin yani o değil..
ee şimdi sana belki de naz yapıyor..burnu sürtsün diyor..
yüz yüze mutlaka gelmeniz lazım.
tabii senle konuşmayı kabul ederse

sen hem onunla birlikte olup hem nişan atmışsın
burdada barışmak istiyorum zaten kızlığımda bozuk diyosun tartışılır bi durum..

sen hem onunla birlikte olup hem nişan atmışsın
burdada barışmak istiyorum zaten kızlığımda bozuk diyosun tartışılır bi durum..

karışık evt..
birde kızlığın bozulduğundan haberi yok adamın..
nasıl olmaz anlamadım..
neden sakladın..insan panikle söyler ya da erkek de anlar..:26:
ben anlamadım bu kısmı:26:

nişanı attın diye olabilir mi acaba??:26:

tekrar biraraya gelmeniz çok zor..:26:
nişan atılmış, aileler düşman olmuş, eski nişanlın başka kızla evlendirilmek üzere...:26:

zooorr..:26:
hayırlısı

gerçekten çok zor bi durum allah yardımcınız olsun konuşmalısınız bence bu durumu oda bilmeli

keşke birlikte olmasaydın diycem ama iş işten geçti artık
sen sevdiğin içinmi
kızlık zarı olayı içinmi evlenmek istiyorsun
bence hemen telefon edip konuşmalısın
ama insanlar her lafı söyler
seni seviyorsa zaten tavrından anlarsın

Ailen ve arkadaşların istemediği için nişanı atmışsın.Sevseydin başkalarının etkisiyle nişan atmazdın.Çocuk başkasıyla evlenicem diyince intihara kalkışmışsın.(Kalkıştın mı intihar mı ettin net değil).Daha önceki ayrılıklarda ağlayıp yalvarırdı demişsin.Bu sefer umursamayınca hırs mı yaptın acaba ? Nişanı o atmamış ki sen atmışsın.Ayrıca bu başkasıyla sözlenme meselesi yalan olabilir.Seni takmadığını göstermek için,ümidini kes diye uydurmuştur belki.Gerçi ister gerçek olsun ister yalan olsun sonuç aynı,seni istemiyor.
Kızlığının bozulduğunu öğrendin diye mi telaşa kapıldın anlamadım.Sırf bu yüzden bütün tükürdüklerini yalayacaksan Allah sana kolaylık versin,işin zor.Böyle başlarsan evlendikten sonra çok ezilirsin.Seni artık sevmeyen,istemeyen biriyle barışmak istiyorsun ve kusura bakma ama kızlığını koz olarak kullanmaya çalışıyorsun gibi geldi bana.Ha yaparsın,nasıl yaparsın,ailene anlatırsın,beni kandırdı,nasılsa evleneceğiz dedi filan dersin.O zaman bir ihtimal sizi zorla evlendirirler ama sonrası senin açından çok daha kötü olur.

canım senin yerine olsam hemen onunla yüzyüze konuşur onu çok sevdiğimi,unutamadığımı hata yaptığımı ama herşeyi düzeltebileceğimizi söylerdim. Kızlık olayıyla ilgili çok fazla konuşmazdım çünkü sırf sorumlu hissettiği için bana dönsün istemezdim. Bence vakit kaybetme. Eğer sevdiyse senden nefret etmiyor sadece olanlarda sorumlu tuttuğu için çok kızıyordur.
Bu arada kızlık zarı olayını anlamayan arkadaşlar olumuş ama ben buna benzer durumu yeni evlenen bir arkadaştan daha duydum. Birlikte olduğunda kan gelmemiş arkadaş yatağın içinde kalkmadan hemen iç çamaşırını giymiş ve lavaboya gittiğinde çamaşırında pembe renkte kan görmüş. Hatta eşine zorla göstermeye çalşmış o da beni kan tutar diye kabul etmemiş hep derdi zorlada olsa gösterseydim onca yıl sakladım adam kız olduğumu ağız tadıyla anlayamadı diye deli

Anlayamadımki hiçbirşeyy :44:
Sen nişanlınla beraber oluyorsun. ama adam endişelenmesin diye kızlığının bozulduğunu ona söylemiyorsun..
endişelenirse endişelensin..zorlamı yaptı:95:
Sonrada bunu açıp adam gibi konuşmak yerine facebooktan mesaj atıyorsun.. (bu facebook ta olmasa
nasıl iletişim sağlıyacaksak )
OTURUP ADAM GİBİ HERŞEYİ KONUŞACAKSIN ..Ha sırf kızlığın bozuldu diye evlenecekse evlenmesin demişlerr..Ee gerekirse evlenecekk kusura bakmasınn ..

konuyu bastan sona okudum bıraz karmasık anlatmıssın sımdı kızlık zarı ıcın döneceksen yapma bu 1. bana sacma gelen böle bırsey oldugu anda erkek bılır yanı.bılmese bıle kız hemen söyler bu durumda sııznkı bana ılgınc geldı.birde nişan atmak kolay mı bu kadar bende evlenmek uzereyım kaç kere cok ciiddi sorunlarım oldu hala suan gözlerım yanıyor aglamaktan ama nısan atmadım.karsı tarafta tuhafmıs ayrılınca hemen kız bulmalar.valla bişey dıyım mi sana koca ona kadın çok salla bence.

yazdıklarınızın hepsini okudum bizim bu hale gelmemizin tek nedeni beni son bir kez adam gibi oturup dinlememesi ben intihar ettim ilaç içtim hasteneye kaldırıldım midem yıkandı abim arayıp ona anlatmış sinirle hakaretler falan oda abime sonra defalarca telle aradım dinlemedi beni intihar etme nedenimi bile sormadı bu yüzden gidip yüzyüze konuşmak istiyorum bu yükü tek başıma taşıyamam oda bilmeli ister sahip çıkar bana ister başkasıyla evlenir ama vişcdanı rahat olurmu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…