nikah bosuna degil iste. yani ne icin vr nikah?helal olarak esinle birlikte olmak icin.iste bu gibi durumlar yasanmasin diye.nisanlida olsa bak terkedebiliyormus!!!adamin düsüncesinin ne oldugu zaten belli.belkide sadece birlikte olmk icin.belki evlendikten sonrada ayrilabilirdiniz.ama is isten gecmis.
nikah bosuna degil iste. yani ne icin vr nikah?helal olarak esinle birlikte olmak icin.iste bu gibi durumlar yasanmasin diye.nisanlida olsa bak terkedebiliyormus!!!adamin düsüncesinin ne oldugu zaten belli.belkide sadece birlikte olmk icin.belki evlendikten sonrada ayrilabilirdiniz.ama is isten gecmis.
aynen katılıyorum.ayrıca sadece kızlık zarının bozulup bozulmamasına göre mi hareket ediyosunuz,o aşamaya kadar yüzeysel de olsa yaşanan şeylerin bi önemi yok mu?demek ki ilişki sırasında kızlık zarına dikkat ettiğinize göre ikiniz de ayrılık ihtimalini göze almışsınız,olur da başka biri olursa bu yaşadığımız belli olmasın diye endişelenmişsinz.çok ilginç gerçekten
o beni helali olarak görüyodu zaten kaç defa gel dini ve resmi nikahı yapalım diyodu benide çok seviyodu dediğim gibi abim ailem çok üstüne gitti ben intihar ettiğim için onu suçladılar oda patladı en soonunda bidaha arama beni başkasıyla evlencem dedi başka çaresi yoktu beni dinlemedi ama bu olayı anlatmama izin vermediki
bence allaha havale et ve kendine tertemiz daha aklı başında bir insan olarak hayatına devam et.Çünkü aileler bu duruma geldiyse eğer ,bu kadar yüz göz olunduysa ,evlensen bile ağzınla kuş tutsanda hep bir başa kalkma durumu olacak.Eşin yapmasa bile ailesi rahat vermicek sana.Ve ailenin rızası olmadığı içinde zannetmiyorum mutlu olacağını.Sal gitsin anca gidersin der.Umursama.Emin ol ailenin gördüklerini sen göremezssin şimdi.Hep kendinizi suçlarsın eğerlerin çok olur.Dediğim sağlıklı bir evlilk olmaz.Baksana şimdi umursayaman erkek evlendikten sonra en ufak bir problemde seni hala getirir.Zaten yapmışssın bir yanlış beraber olmak gibi.O başlıca bir yanlış ama geriye dönülmüyor dimi.Bu durumda olan tek sende değilsin.Hadi canım hoşçakal de bırak gitsin.Tenezzül bile etme.Artık sende daha aklı başında olursun.Hayat derslerden ibaret dimi.
ya sen su ankarada calisan hemsire kiz degil misin ya.. onun da problemi boyle bi seydi.. hakandi sevgilisinin adi da hatta, yaziyodu her yere
hayır ben şstbuldayım şuan nişanlım t.dağda böle bişeymi benimle aynımıydı sorunu
evet hamile kalmaktan korkuyodu sanirim bi de is yerinde ona asilan bi doktor vardi falan, dizi gibi her gun yazdigi icin bi ara tum forum onu okuyodu
seviştiniz,kızlığınız bozuldu ona lafım yok,beden sizin
ama neden söylemedinzyani aileniz çok girmiş araya
abiniz niye küfretti,ne hakkı varüzüldüm size:26:
kızlık zarı kutsal demiş biri:90:hadi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?