Nişan attım ama pişmanım

cnm aile büyüklerinden seni anlayabilecek bir akrabana falan durumunu izah etsen,akıl danışsan belki daha kolay çözümlenebilir.bence gidip görüşmende yarar var,sonradan keşke dememek için bence git konuş.ama evden kaçma sakın onun yanına gideceğim diye,bir yolunu bul.hayırlısı olsun inş ...

ohooo canım benim derdim senden büyük nişanlımdan ayrıldım başlığı altında yazmışım uzun mesele neler olmadıki bizde üzülme kıyamam yaşadığın acıyı biliyorum tarif edilmez bizi çok iç kavurucu bişi hele hele uykudan uyanırken şakkkkkk diye uyanır uyanmaz aklında tabi uyku uyuyabilirsen

Canım çok üzüldüm gerçekten zor bir durum nişanlığını kaybettiğinemi yan başka biri ewlendirildiğinemi yada kızlığının bozulduğunamı Ama şöyle bir durum var eğer bir erkek senle bu tarz şeyleri yaşıyorsa ve sen bu adamla nişanlınsa sana her konuda sahip çıkması gerekir sen bana göre söylemekte geç kalmışssın erkeklerin beyni biraz farklı çalışır canım şimdi sen ona desen ki beraber olduğumuzda benim kızlığım yırtılmış sana dönüp demesin bana yalan söyleme sana dönmem için yapıyosun:44: Ayrıca canımın içi şöle diyim sana tamam hata yapmışşsın ama kendini hiç birşey için üzüpte bunalıma girme git bi güvendiğin biri ile paylaş çzöüm bulmaya çalışş Ben hep böyle konularda empati yaparım her kızın başına gelebilir çünkü kib

arkadaşlar verdiğiniz fikirler için çok teş ederim düşündüm yarın veya p.tesi gidip konuşcam ister inanır ister inanmaz ona kalmuış bişey eğer inanmıyorum başkasıyla evlencem derse allaha havale edecem ama bir genç kızın ahını aldıktan sonra mutlu olurmu bilemem

aslında teyzeminoğlu onun çocukluk arkadaşı onunla görüşüyor gidip ona anlatmak istedim ama yine korktum söyleyemedim işte çıkmaza girmiştim aileler birbirine girdi nişanlımla abim telde hakaretler küfürler offffffffffffff neler neler ya dedim ya olay gitgide büyüdü nişanlımında benim telime cvp vermeyip benimle görüşmemesi normal çünkü bunaldı oda ailem hep yanımda destek çıkıyo ama işte durumu bilmiyolarki

nikah bosuna degil iste. yani ne icin vr nikah?helal olarak esinle birlikte olmak icin.iste bu gibi durumlar yasanmasin diye.nisanlida olsa bak terkedebiliyormus!!!adamin düsüncesinin ne oldugu zaten belli.belkide sadece birlikte olmk icin.belki evlendikten sonrada ayrilabilirdiniz.ama is isten gecmis.

summer senin hikayenide okudum seninki daha kötü ya nişanlın ssenin ve ailenin güvenini kaybetmiş benim öle bişeyim yok basit tartışma sonucu kızgınlıkla nişan attım pişman oldum arayı düzeltmek isterken iki ailenin arasını açtım nişanlımı kendime düşman ettim

aynen katılıyorum.ayrıca sadece kızlık zarının bozulup bozulmamasına göre mi hareket ediyosunuz,o aşamaya kadar yüzeysel de olsa yaşanan şeylerin bi önemi yok mu?demek ki ilişki sırasında kızlık zarına dikkat ettiğinize göre ikiniz de ayrılık ihtimalini göze almışsınız,olur da başka biri olursa bu yaşadığımız belli olmasın diye endişelenmişsinz.çok ilginç gerçekten

haklısınız ama o senin nişanlın hep yanında zannediyosun gelecekte olacakları allahtan başka kimse bilemezki böle olcağını bilsem elini bile tutmazdım onu unutamıyorum çok seviyorum

o beni helali olarak görüyodu zaten kaç defa gel dini ve resmi nikahı yapalım diyodu benide çok seviyodu dediğim gibi abim ailem çok üstüne gitti ben intihar ettiğim için onu suçladılar oda patladı en soonunda bidaha arama beni başkasıyla evlencem dedi başka çaresi yoktu beni dinlemedi ama bu olayı anlatmama izin vermediki

bi kere nikah olmadan helali gibi görmek rüya görmek gibi bişey olsa gerek..ayrıca madem öyle görüyodu neyin korkusuyla kızlık zarını önemsediniz?

bence allaha havale et ve kendine tertemiz daha aklı başında bir insan olarak hayatına devam et.Çünkü aileler bu duruma geldiyse eğer ,bu kadar yüz göz olunduysa ,evlensen bile ağzınla kuş tutsanda hep bir başa kalkma durumu olacak.Eşin yapmasa bile ailesi rahat vermicek sana.Ve ailenin rızası olmadığı içinde zannetmiyorum mutlu olacağını.Sal gitsin anca gidersin der.Umursama.Emin ol ailenin gördüklerini sen göremezssin şimdi.Hep kendinizi suçlarsın eğerlerin çok olur.Dediğim sağlıklı bir evlilk olmaz.Baksana şimdi umursayaman erkek evlendikten sonra en ufak bir problemde seni hala getirir.Zaten yapmışssın bir yanlış beraber olmak gibi.O başlıca bir yanlış ama geriye dönülmüyor dimi.Bu durumda olan tek sende değilsin.Hadi canım hoşçakal de bırak gitsin.Tenezzül bile etme.Artık sende daha aklı başında olursun.Hayat derslerden ibaret dimi.

ya sen su ankarada calisan hemsire kiz degil misin ya.. onun da problemi boyle bi seydi.. hakandi sevgilisinin adi da hatta, yaziyodu her yere

belkisde haklısınız annemlerde öle diyor o aile seni rahat bıraklmaz çünkü nişanlım annesinin lafıyla hareket ederdi çoğunlukla benide kırmazdı ama bu durumda gidip konuşmaktan başka çarem yok seviyosa yapacağını bilir zaten

seviştiniz,kızlığınız bozuldu ona lafım yok,beden sizin
ama neden söylemedinzyani aileniz çok girmiş araya
abiniz niye küfretti,ne hakkı varüzüldüm size:26:

kızlık zarı kutsal demiş biri:90:hadi yaa

telaş yapmasın die sölemedim bide bende emin değildim tam doktora gittikten sonra öğrendim ben intihara kalkıştığım için abim aramış onu oda abime hakaret ve küfürler etmiş bu olaylardan sonra zaten beni dinlemedi arama başkasıyla evlencem dedi olayı anlatmama izin vermedi bende gidip yüzyüze konuşmak istiyorum ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum o yüzden sizlere danışıyorum

Nişanlın iyi biri olsaydı ailen ona karşı gelmezdi sen zarından dolayımı kendine kıydın evlenseydin bol,bol dayak yiyecektin belki bundada vardır bir hayır başka evlenmek için karşına aday çıktığında olanları anlatırsın dar düşünme be güzel kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…