- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
- Konu Sahibi mnspapatya
- #3.021
canım ebnim 5 gün geçti sabah tekrarladım testi yine silik çıkınca doktora gittim kan testi verdim
oooo süper yaa bunlar güzel gelişmeler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ebnim 5 gün geçti sabah tekrarladım testi yine silik çıkınca doktora gittim kan testi verdim
oooo süper yaa bunlar güzel gelişmelergüzel haberlerinizi bekliyoruzz yazın mutlaka buraya ;-)
oooo süper yaa bunlar güzel gelişmelergüzel haberlerinizi bekliyoruzz yazın mutlaka buraya ;-)
Canim gittim simdi saglik ocagina sabah gitseydim su testlere verdigim parAyami aciyim ckmadigina mi uzuleyim pazartesi kan testi yapacaklar sabahtam ama sonuc nezaman cikiyor Bilmiyorum su daglar ciksam en tepesine kimse olmasa bagra bagra aglasam oluyor su durumda
inşallah ikimizden de gelir![]()
sorarım tabi canım öğleden sonra haber veririm sana ne söylüyecekse yazarımCnm doktora benm durumumuda sorarmısın ? Lekelenmelerimi adetimin daha geçmediğini ve teste 0-6 arasında 1 çıktığnı kesin ümit kesmelimiyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bende his var aslinda hissediorum belirtilerde var sanki ama psikolljk dir korkuyorum banada diolar bak sen hamilesin die ama bilmyrm nerden hissediolar onuda bilmyrm ama beklemek cok zorrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canimm bn pek iyi degilim psikolojm bozuldu artik agrim hala var ama bilmyrm bat 25 nisan bekliorumm ama aramizsa hamis olan arkadasimiz var bi tane cikrdk cok.sukur :)
sorarım tabi canım öğleden sonra haber veririm sana ne söylüyecekse yazarım
Cnm doktora benm durumumuda sorarmısın ? Lekelenmelerimi adetimin daha geçmediğini ve teste 0-6 arasında 1 çıktığnı kesin ümit kesmelimiyim?
Ayy tşk ederm 😊adetim 23 nisan kanamalar 18 ve 20 günde açık kahverengi ve pembe şekilde oldu kesildi şu an hç bişi yok 😊 reglime 6 gün var
içinde öyle bir his varsa olma ihtimali yüksek ki inşallah öyledir ama belirtilere çok fazla takılma çünkü internetten bakıyoruz yok şu belirti bu belirti kendimizi dinlemeye başlıyoruz bütün belirtiler çıkıyor zaten mesela ben göğüs ağrım yok diyorum bir süre sonra göğüslerim ağrımaya başlıyor mide bulantım yok ama diyorum midem bulanıyor kafaya taktığımız için psikilojik olarak gerçekleşiyor
canım bende sorabilirim doktora senin sat neydi?
Aynem oyle bende buna katiliorum hissediorum ama bilmyrm zaten bu ayi bos gecersem mayista cesaret edemicem sanirim
tamam canım doktorum iyibiri zaten cevap verdüğünde hemen yazarım sana
canını sıkma canım bnm yaa. bnmde ay boyunca ağlarım öyle farklıydı ki nerdeyse kesin hamileyim bn diyodum kendimi inandırmıştım çünkü her belirti agrı sızı batma hamilelik belirtisiydi bnm için. hiç yasamadığım ağrıları yasadım adetimin üzernden 3. gün kırmızı kartı yiyince dünya basıma yıkıldı üç gün kendime gelemedim çok üzüldüm ve anladım ki belirtiler yanıltıcı çok kanmamak kaptırmamak gerekiyomuş inş senin hamilelik belirtileridir inş çevrendeki hamilelik hisleri doğrudur da güzel haberleri verirsin batına az kalmış. bnm umudum mayıs 8 e kaldı :-(
Aynem oyle bende buna katiliorum hissediorum ama bilmyrm zaten bu ayi bos gecersem mayista cesaret edemicem sanirim
hiç cesaret edemiycem deme olmazsa bu ay öbür aya tam gaz devam edicezonunda gerçekleşmesi için bir gün vardır mutlaka rabbim büyük benim arkadaş 5 yıl bekledi çok ağladı üzüldü ve şuan hamile herşeyi unuttu
Insallah canim insallah bebegim benimledir bende korkuyorum cok ama bilmyrm herseyin hayirlisini versin Rabbim eli ayagi duzgn saglikli evlatlarimiz olsun yeter ki