• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Niye böle yapıo peki tmm hepimizdr oluyo ara ara ama sizin dahamı kötü ? Emin değilsen nie çocuk yapıon kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu soruyu bende kendime cok soruyorum ama bebekleri cok seviyorum o yuzden yoksa ask meyvesi durumundan degil diyorum ya beni cok yipratti daha dogrusu ailesi ailesi 3 gun yemek yeme dese yemezzz :( bir haftasonu evimdeysem diger haftasonu anasi didisi cagirir gideriz benim duzenimi bozuyo istemiyorum desemde islemiyo napicam bilmiyorum isin icindende cikamiyorum o yuzden suan bile bebegimin olacagini dusunmuyorum

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu soruyu bende kendime cok soruyorum ama bebekleri cok seviyorum o yuzden yoksa ask meyvesi durumundan degil diyorum ya beni cok yipratti daha dogrusu ailesi ailesi 3 gun yemek yeme dese yemezzz :( bir haftasonu evimdeysem diger haftasonu anasi didisi cagirir gideriz benim duzenimi bozuyo istemiyorum desemde islemiyo napicam bilmiyorum isin icindende cikamiyorum o yuzden suan bile bebegimin olacagini dusunmuyorum

😞😞offf ya üzüldmmm 😞

Yaaaa ne olduu yine kacirdim bennnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaaa ne olduu yine kacirdim bennnn

Elifin eşi ailesine çok düşkünmş ezdiriomş ve evine bağlı dğilmş annesini çok dinliomş düzenleri yokmş cnm saygısızmş eşi 😞😞

Yaa ben tuvalete girdm ve birkac damla gibi kan gibi bisi var camasirimda bana ne olduu :(:(:(

Elifin eşi ailesine çok düşkünmş ezdiriomş ve evine bağlı dğilmş annesini çok dinliomş düzenleri yokmş cnm saygısızmş eşi 😞😞

Aaaaaaaa kiyamam kuzum sanaa gorucu usulumu evlendiniz severek mi tatlim bu adamlar varya zaten ne diyeym yaaa benimkinlede.bi kavga ettik sormyin

Üzme kendini olur cnm sonuçta bi bebiş olmaz ikinci içinde sorun yokki nolur üzülme

zaten negatif çıkacağını düşünüyordum ama umut dünyasi işte içimde belki diyede geçiyordu duyuncada çok kötü oldum ne bileyim bu ay biraz şartlandırmıştım kendimi ondan oldu sanırım bir de idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum artık bir sürü silik çizgili sonuç aldım ama elde var sıfır:5:

zaten negatif çıkacağını düşünüyordum ama umut dünyasi işte içimde belki diyede geçiyordu duyuncada çok kötü oldum ne bileyim bu ay biraz şartlandırmıştım kendimi ondan oldu sanırım bir de idrar testlerine kesinlikle güvenmiyorum artık bir sürü silik çizgili sonuç aldım ama elde var sıfır:5:

bu aydan bize hayır yok galiba diğer arkadaş nooldu acaba oda sonuç alacaktı bugün

Üzme kendini olur cnm sonuçta bi bebiş olmaz ikinci içinde sorun yokki nolur üzülme

canım bu arada senin olayı sordum erken test yaptırdığını söylediler biz 1 hafta gecikme olmadan kimseye kolay kolay test yapmıyoruz dedi hanımlar aceleci olduğu için erken davranıyolar dedi ama lekelenme devam ederse tekrar test yaptırsın yine negatif çıkarsa kadın doğumcuyla görüşsün başka bir sorun olabilir dedi

Back
X