• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Ben.iyiym tatlim belkide melegim gobisimdeee o sebeple duzeldim kocami takmiorum suannn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende takmamaya calisiyorum deli gibi temizlige vurdum kendimi :( insallah gobisindedir insallah

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Insallah dedikleri gibi gec dollenme felandir yine umutsuzlanma olmazsada mayis var ama bak bugunden sonra saglikli beslen guzelim

Öyle yapcam ama artk noluyosa olsn korkuom ya adet değilse ne bu iltahap olsa yanmam falan olmazmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni deli etmeyeçalışıo umrumda değil artk neyse ne sinir oldm adet olacaksamda olayım rahatlayayım çatladm ya

Daha yeni konusmadk mi sennle acabaa daha ikinci yanii olmasada uzulmek yokkmk

Aaa yormasana kendini senn insallahh tatlimm insallah hepimiz icin oledirr

Napim yoksa düsün düsün beynim gidicek en tahammul edemedigim seydir saygisizlik ve bu adamin kendini bi halt sanip saygisizlik yapmasi canimdan bezdirdi artik yeter

Napim yoksa düsün düsün beynim gidicek en tahammul edemedigim seydir saygisizlik ve bu adamin kendini bi halt sanip saygisizlik yapmasi canimdan bezdirdi artik yeter

Niye böle yapıo peki tmm hepimizdr oluyo ara ara ama sizin dahamı kötü ? Emin değilsen nie çocuk yapıon kuzum

Öyle yapcam ama artk noluyosa olsn korkuom ya adet değilse ne bu iltahap olsa yanmam falan olmazmı

Tabi canim yanman olur su tuketiyomusun ? Bende anlamadim iste hayir benim bu bahsettiginiz kahverengi leke adet bitiminde oluyo son 2 gunumde normalde hic bole kesik kesik gelmez geldimi tam gelio ama bak eger olmazsanda olursanda doktora git mutlaka ihmal etme

Tabi canim yanman olur su tuketiyomusun ? Bende anlamadim iste hayir benim bu bahsettiginiz kahverengi leke adet bitiminde oluyo son 2 gunumde normalde hic bole kesik kesik gelmez geldimi tam gelio ama bak eger olmazsanda olursanda doktora git mutlaka ihmal etme

Su çok içerim canm, yarına yatılı misafrm var ama bi yarm saat gidip görüncem olmazsa

Back
X