• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kiyamam sana kuzucum uzulmicezz herseyin.hayirlisi bak buna inandir kndini Allah korusn hamile kalsak kotu secmler yapmak zorunda kalsak daha kotu degilmiii Allah korusun yazdiysaa bozsun hayirlisi olssn sadece tatlimm sen ole dusun uzulme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım canım hayirlisi diyoruz ve geri sayıma başlıyoruz :))

benim gibi adet gününüz gelmeden sakın test yapmayın çünkü hatalı silik çizgi çıkabiliyor umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor benim geçen ayda o şekilde olmuştu en iyisi 1-2 gün geçince yapmak sanırım...

Kan testi yaptirsakkk :):):)

heyecanla ve tevekkülle bekliyorum. Rabbim her şeyin en iyi zamanını bilir.. Ama işte bu ay sanki o zaman gibi :))

Merhabalar pat diye boluyorum muhabbetinizi ama ben de bir sey danisabilir miyim sizlere benden daha tecrubelisiniz belli ki :)

Kan testi yaptirsakkk :):):)

Kan testi daha kesin tabi ama ondada erken yaptırdığı için negatif sonuç alanlar oluyor..oğlumda adet günümde yaptığım testte silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün sonra kan verdiğimde de pozitif sonucu almıştım.. arkadaşlar birde sonradan çıkan silik çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz o şekilde çıkıp hamile olanlar gördüm bu sitede ama sağlık ocağındaki hemşire yarım saat sonra çıkan sonucu dikkate almayın dedi...

tabikide buyrun :))

Ikinci cizgim golge gibi duruyor cok cok silik ve reglime 1 hafta var ama soz konusu topice sebep olan kaza iki hafta once yasandi :1: daha once de boyle cikmisti ama kanda negatifti :26: ne yapsam bilemedim :26: ilgilendiginiz icin tesekkur ederim ayrica gecen sefer ortaligi ayaga kaldirmistim artik akillandim :1:

Kan testi daha kesin tabi ama ondada erken yaptırdığı için negatif sonuç alanlar oluyor..oğlumda adet günümde yaptığım testte silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün sonra kan verdiğimde de pozitif sonucu almıştım.. arkadaşlar birde sonradan çıkan silik çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz o şekilde çıkıp hamile olanlar gördüm bu sitede ama sağlık ocağındaki hemşire yarım saat sonra çıkan sonucu dikkate almayın dedi...

Bende yarim sonraki testleride dikkate almamamiz gerktigini biliorum hemen cikiomus zaten varsaa iki uc dk ya

Back
X