- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.161
ayyy inşallah hepimiz hamile oluruz :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallahhhhh Aminnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inşallah hepimiz hamile oluruz :))
aynı fikirdeyim canım :)
Kiyamam sana kuzucum uzulmicezz herseyin.hayirlisi bak buna inandir kndini Allah korusn hamile kalsak kotu secmler yapmak zorunda kalsak daha kotu degilmiii Allah korusun yazdiysaa bozsun hayirlisi olssn sadece tatlimm sen ole dusun uzulme
benim gibi adet gününüz gelmeden sakın test yapmayın çünkü hatalı silik çizgi çıkabiliyor umutlanıp sonrasında hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor benim geçen ayda o şekilde olmuştu en iyisi 1-2 gün geçince yapmak sanırım...
canım canım hayirlisi diyoruz ve geri sayıma başlıyoruz :))
Kan testi yaptirsakkk :):):)
heyecanla ve tevekkülle bekliyorum. Rabbim her şeyin en iyi zamanını bilir.. Ama işte bu ay sanki o zaman gibi :))
Offf basladikk geri sayimaaa nasil geccek ya bisi bulmak lazim 10 gun gecmez bole
Merhabalar pat diye boluyorum muhabbetinizi ama ben de bir sey danisabilir miyim sizlere benden daha tecrubelisiniz belli ki :)
Ama bak cokta guvnme bana sadece bir his yani benim dedigimle umutlanmayasin sonra uzulurum aksi bisi olursaa
Offf basladikk geri sayimaaa nasil geccek ya bisi bulmak lazim 10 gun gecmez bole
Kan testi yaptirsakkk :):):)
benim 13 canım of
heyecanla ve tevekkülle bekliyorum. Rabbim her şeyin en iyi zamanını bilir.. Ama işte bu ay sanki o zaman gibi :))
Ztn bnce gün geçer geçmez hmn kan testi en iyisii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabikide buyrun :))
Kan testi daha kesin tabi ama ondada erken yaptırdığı için negatif sonuç alanlar oluyor..oğlumda adet günümde yaptığım testte silik çizgi çıkmıştı bir kaç gün sonra kan verdiğimde de pozitif sonucu almıştım.. arkadaşlar birde sonradan çıkan silik çizgi konusunda ne düşünüyorsunuz o şekilde çıkıp hamile olanlar gördüm bu sitede ama sağlık ocağındaki hemşire yarım saat sonra çıkan sonucu dikkate almayın dedi...
Merhabalar pat diye boluyorum muhabbetinizi ama ben de bir sey danisabilir miyim sizlere benden daha tecrubelisiniz belli ki :)