• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hamile olmayan bir bayanda HCG hormon değeri sıfır veya sıfıra çok yakın değerler olarak ölçülür. Hamileliğin ilk haftasından itibaren HCG hormon değeri artmaya başlar. HCG hormonu insan embriyosu 8 hücreli olduğunda embriyodaki hücreler tarafından üretilmeye başlar ancak henüz embriyo rahim duvarına yerleşmediği için hormon anne kanında tespit edilemez. Annne kanında tespit edilmesi yaklaşık olarak LH pikinden (yumurtlamadan) 10 gün sonra mümkün olur.

Hamile olmayan bir bayanda HCG hormon değeri sıfır veya sıfıra çok yakın değerler olarak ölçülür. Hamileliğin ilk haftasından itibaren HCG hormon değeri artmaya başlar. HCG hormonu insan embriyosu 8 hücreli olduğunda embriyodaki hücreler tarafından üretilmeye başlar ancak henüz embriyo rahim duvarına yerleşmediği için hormon anne kanında tespit edilemez. Annne kanında tespit edilmesi yaklaşık olarak LH pikinden (yumurtlamadan) 10 gün sonra mümkün olur.

Aynen öylee çok doğru bir bilgi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gelmıs sımdı doktara gtcm dedım yarın gesmeye gdelım dıo manyak valla suratuna bıle bakmıom anlamıo delırdı gıne ne hayınlık peşındedr kımbılır ısım bıterse gelırım bn dedım

Aaaa ilginc insan arkadasim snnki anlasildii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beklioz sekercim napalimm beklicezzz

amın cnm ıns ya esımden de cok cektım ama baktı anası yok yannda olan bn daha bu sene dondu bna rabbım gosterıo ıste hep sabır

tabı canımmm sabır sabır ama ben cok sabırsızım bunu basardıysan ne mutlu sana olumsuz yonun ne deseler ılk sabırsız olmak derım

Aaaa ilginc insan arkadasim snnki anlasildii

delı ya otekı gelın de pas vermıo ondan bna gelıp duruo eltım dovmus onu araları pek ıı deıl kavga ederken bnde dedım bıkerede bn dovsem senı tam ınsan olcn dıe ama vıcdAnım el vermes bnm rabbım buyuk alahın tokdını yesın

tabı canımmm sabır sabır ama ben cok sabırsızım bunu basardıysan ne mutlu sana olumsuz yonun ne deseler ılk sabırsız olmak derım

bnde ılk basta oleydım meydanı hep ona bırakıyodum sımdı ole deıl sıkıysa bı laf etsın cvbını alır

canım üzülme hiç benimde idrar testlerim negatif çıkıyor 1-2 saat bekledikten sonrada silik çizgi çıkıyor adette olmadım hala kafam çok karışık:18:[/QUO

dayanamadım gittim kan testi yaptırdım 0-5 referans aralığı benim 6.9 çıktı hamile miyim sizce kızlar? doktora maıl attım sonucu çok sınırda ultrasonla baksak bile belli olmaz iki gün sonra tekrar yaptır dedi

Canim yeni girdim nete senin sat neydi bu degere gore hamilesin ama iki gun sonrasinda iki katina cikarsa gidisat iyidir insallah oyle olur simdiden tebrikler

Kizlar evime geldim ama agrim var yaaa serviste langir.lungur geldik offff

delı ya otekı gelın de pas vermıo ondan bna gelıp duruo eltım dovmus onu araları pek ıı deıl kavga ederken bnde dedım bıkerede bn dovsem senı tam ınsan olcn dıe ama vıcdAnım el vermes bnm rabbım buyuk alahın tokdını yesın

Aman Allah korusn sen uzak dur Allaha havale et tatlim

aynn cnm sen ne durumdasın
baydım senı valla kusura bakma cnm

Aaa ne alaka yoldaydim ondan yazamadim bi ara tatlim her turlu dertesmeye acigim bebemmm ama serviste pertim cikti langir langur geldk agrim varr yaaa birde.akintim var benimyaaa snirim tutmadi benin:(:(:(

Back
X