- Konu Sahibi mnspapatya
- #1.581
12 14 16 18 gunlerı kacrMa cnm zaten ıkıgunde bı ılıskıde bulun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 14 16 18 gunlerı kacrMa cnm zaten ıkıgunde bı ılıskıde bulun
Hamile olmayan bir bayanda HCG hormon değeri sıfır veya sıfıra çok yakın değerler olarak ölçülür. Hamileliğin ilk haftasından itibaren HCG hormon değeri artmaya başlar. HCG hormonu insan embriyosu 8 hücreli olduğunda embriyodaki hücreler tarafından üretilmeye başlar ancak henüz embriyo rahim duvarına yerleşmediği için hormon anne kanında tespit edilemez. Annne kanında tespit edilmesi yaklaşık olarak LH pikinden (yumurtlamadan) 10 gün sonra mümkün olur.
gelmıs sımdı doktara gtcm dedım yarın gesmeye gdelım dıo manyak valla suratuna bıle bakmıom anlamıo delırdı gıne ne hayınlık peşındedr kımbılır ısım bıterse gelırım bn dedım
Hamile olmayan bir bayanda HCG hormon değeri sıfır veya sıfıra çok yakın değerler olarak ölçülür. Hamileliğin ilk haftasından itibaren HCG hormon değeri artmaya başlar. HCG hormonu insan embriyosu 8 hücreli olduğunda embriyodaki hücreler tarafından üretilmeye başlar ancak henüz embriyo rahim duvarına yerleşmediği için hormon anne kanında tespit edilemez. Annne kanında tespit edilmesi yaklaşık olarak LH pikinden (yumurtlamadan) 10 gün sonra mümkün olur.
Beklioz sekercim napalimm beklicezzz
Aynen öylee çok doğru bir bilgi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
galıba ben 19 nısanda yaptırcamm
11-12-13 nisan senin için önemli tarihler bence cnm umarım kaçırmamışsındır
12 nin gecesi çalışma oldu acaba tutmuşmudur![]()
canım ya ne kadar sıkıntı yasamısın ınsallah cok mutlu olursunn
biraz daha rahatladim inşallah hamile kalirim/kaliriz.
amın cnm ıns ya esımden de cok cektım ama baktı anası yok yannda olan bn daha bu sene dondu bna rabbım gosterıo ıste hep sabır
Aaaa ilginc insan arkadasim snnki anlasildii
tabı canımmm sabır sabır ama ben cok sabırsızım bunu basardıysan ne mutlu sana olumsuz yonun ne deseler ılk sabırsız olmak derım
canım üzülme hiç benimde idrar testlerim negatif çıkıyor 1-2 saat bekledikten sonrada silik çizgi çıkıyor adette olmadım hala kafam çok karışık:18:[/QUO
dayanamadım gittim kan testi yaptırdım 0-5 referans aralığı benim 6.9 çıktı hamile miyim sizce kızlar? doktora maıl attım sonucu çok sınırda ultrasonla baksak bile belli olmaz iki gün sonra tekrar yaptır dedi
Canim yeni girdim nete senin sat neydi bu degere gore hamilesin ama iki gun sonrasinda iki katina cikarsa gidisat iyidir insallah oyle olur simdiden tebrikler
delı ya otekı gelın de pas vermıo ondan bna gelıp duruo eltım dovmus onu araları pek ıı deıl kavga ederken bnde dedım bıkerede bn dovsem senı tam ınsan olcn dıe ama vıcdAnım el vermes bnm rabbım buyuk alahın tokdını yesın
Aman Allah korusn sen uzak dur Allaha havale et tatlim
aynn cnm sen ne durumdasın
baydım senı valla kusura bakma cnm