• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Şu trendyola gıcık oluyrmm sabah sabah sinirimi bozduuu yaaa ! Ürün göndermiş yırtık pırtık dalgamı geçiyorlar bizimle acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy valla masamda musteri var urum satiorum sekerrr napcan calisozzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kiyamam kuzumaa calismak guseldir calismak iyidir oyle dusun bir suru musteri kap hep gul :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Şu trendyola gıcık oluyrmm sabah sabah sinirimi bozduuu yaaa ! Ürün göndermiş yırtık pırtık dalgamı geçiyorlar bizimle acaba

ben oradan bir kez alış-veriş yaptım o da son oldu gösterdikleri markaların gönderdikleriyle aynı olmadığını düşünüyorum hepsi çakma bir tek converse hariç güvenip de birşey almayın oradan derim

Ayy bnde gicik oluorum onaaaa bnde kocama ayakkabi aldim 42 die geldi 45 kocamda bayilmsti yani ayakkabiya sinir olmstm yaaa gicik trendyol

ben oradan bir kez alış-veriş yaptım o da son oldu gösterdikleri markaların gönderdikleriyle aynı olmadığını düşünüyorum hepsi çakma bir tek converse hariç güvenip de birşey almayın oradan derim

Salak vallah salak 😊bi daha almıcam

Ayy kiyamam kuzumaa calismak guseldir calismak iyidir oyle dusun bir suru musteri kap hep gul :)

Iyi canim tabi guzell evde olsam vakit gecmezdi bakmaa guluom zaten merak etme sirketn guluyum ben heehehheeeeyyttt :D:D:D:D

Son düzenleme:
Ayy bnde gicik oluorum onaaaa bnde kocama ayakkabi aldim 42 die geldi 45 kocamda bayilmsti yani ayakkabiya sinir olmstm yaaa gicik trendyol

Evet cnm aynen xs istemişim geleni görsen xl 😊😂😂

Evet cnm aynen xs istemişim geleni görsen xl 😊😂😂

Ayyy sendd citirciksin deseneee gonder iade gitsn sekerim kargocuya aynen ver valla ben arayipta bagirmistim cokk :D:D

Hadi ya hata olmustur ben oradan botlarimi felan aldim zamaninda ve kusursuz gelmisti geri gonder tatlim

Ben yine açımm nesfit yaptm sabah sütü döktüm, iki kaşık aldm yiyemedm aç kaldm

Bende bak iyi aklima geldi bu sabah yulaf ezmesi sut yiyim :) yumurtam bitmis yumurtasiz kahvalti yaapamamm :)

Back
X