• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kendini çok dinlio elifcim 😊napak bu kıza yanımızda olsa gıdıklardk 😊😊amaaa uzaktannn Bişi olmuyoo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya yanımızda olsa belki yüzyüze daha böle konuşur eder daha iyi rahatlatırdık süt içirip ayran içirip uyuturduk ama o rüyalardada kafaya takıyodur eminim :):):34::34::34::34::34:

Kendini çok dinlio elifcim 😊napak bu kıza yanımızda olsa gıdıklardk 😊😊amaaa uzaktannn Bişi olmuyoo

Yaaa siz iyiki varsinizz guldurdn.kiz bni gidiklandm gibi hissettm merak etme senn tatlimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya yanımızda olsa belki yüzyüze daha böle konuşur eder daha iyi rahatlatırdık süt içirip ayran içirip uyuturduk ama o rüyalardada kafaya takıyodur eminim :):):34::34::34::34::34:

Yaaa ben sutlede ayranlada uyumuorum bi kereee :D:D ama yuzyuze konusablrdk.iyi olardii yaa goruom mu hatirlamiom ama arada karnimin ustune yatinca otomatik uyaniorum :D:D:D onu biliyorumm

Aynen sakın bırakmayalım birbirimizi bizi kimsenn dinlemediği takmadığı bu dönemde birbirimize emek veriyoruz 😊 vefasız olmayalmmm

Biz birimizi anliyoruz tatlim.ondn cok raht anlasabiliyoruz ben sizi cok sevdim asla birakmam ayricaaa adimi bile hic yazmadim resillik ben Sinem isim bilelim daha rahat olcaz :D:D:D

Biz birimizi anliyoruz tatlim.ondn cok raht anlasabiliyoruz ben sizi cok sevdim asla birakmam ayricaaa adimi bile hic yazmadim resillik ben Sinem isim bilelim daha rahat olcaz :D:D:D

Ben burcu 😂😂

Back
X