• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Bu başlkta üzgün surat yok hep gülelimmm 😊 Umut edelmm moraller yüksek olsn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dusununce cok fazla umutlanamıyorum.cunkı hormon hapı kullananların genelde 2.ya da 3.ay gıbı bebek olurmus ya da uzzzuuuuun zaman olmayanşarda war tabı kı.ben hangısındeyım bılmıyorum.dualarla ıstıyorum Allahımdan hamıle kalmayı :/

Ayy kiyamam sanaa ben ole uyuyamiom belimde koca yastiklar ayaklar tepeddee dayanamiorm valla yarim saati gecio bizra daha 45 dk falan oluo yani iniom asagiya oyun gibi oynuoz kocamla beni cevirio yatakta kalkmayaym hic die ayy ne komik yaaa tovbeee :D:D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen kız nınja turtles gıbı donuyorum yatakta kendımı sarsmadan etmeden :) ben 2 saat kadar yatakta kalıyorum

Nedeni ne mesela yeşillik çok yiyorum ben 😂onun bi zararı yok değilmi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten sebze wemeywe tuketmen gerekıyo.hamıle kalmak ıcın taze sebze we meywe tuketımıne dıkkat edın dıyo doktorlar ama bıtkı caylarından uzakdurun dıyolar.ıcersen de hafta 2 bardak fln.alabılecegın en az dozajda alman gerekıyo

Back
X