• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

benim adet gecikmesinin 5. günüydü daha önceki testlerde 1-2 saat sonra silik çizgi çıkıyordu dün akşam yaptığım testte 10 dk içinde çok silik çizgi çıktı pek güvenemedim ama hayırlısı
Canim sana bir sey soracaktım adet sancisi gibi sancilari oldumu adet olcakmis gibi hissettinmi lutfen cevap yaz benim icin cok onemli birde karnim da batmalar var akintin nasildi

Rahim filmi zor oldu mu canim ben de cektircem korkuyorum ama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım merhaba kesinlikle korkma hiçbir şekilde acımadı sonradanda ağrı olmadı ben ilk çekileceğimi duyduğumda ağlamıştım bile acıyacak diye eğer istanbul daysan radyomar var fındıkzade de cevat beye git süper psikolejik te rahatlatıyor seninle konuşurken çekiyor anlamıyorsun bile hiç korkulacak bişey yok çektir kafan rahat etsin allah şifa versin inşalalh bişey çıkmaz

Sana cok katiliyorum canim.doktora gitse ogrencez hersyi ama gitmior iste bende uzuluorum suan onun bu haline

kendini toplamalı bence kişinin morali bozuk ise yine moral kaynağı kendisidir...kendisini üzmeden bir dolmuşa taksiye binip gitmelisin en azından içindeki şüphelerden kurtulur diye düşünüyorum...şahsen benim olsa hiç aldırmam kocaya eşe direk giderim hiçbirşey takmaya gelmiyor bu hayatta

kendini toplamalı bence kişinin morali bozuk ise yine moral kaynağı kendisidir...kendisini üzmeden bir dolmuşa taksiye binip gitmelisin en azından içindeki şüphelerden kurtulur diye düşünüyorum...şahsen benim olsa hiç aldırmam kocaya eşe direk giderim hiçbirşey takmaya gelmiyor bu hayatta

Aynn ole canim kocalar bizim gibi degil o kdar dusunmuyorlar yani bu kadar uzulmemeli bncedeee burcuu bak uzulme adet bile olduysan hamile ddgilsen bile vardir herseyde bir hayir yaa ama bebegin varsa ve farkli bir.kanamaysa bu sekilde olduguna bole davrandigina sende uzulceksinn

Canim sana bir sey soracaktım adet sancisi gibi sancilari oldumu adet olcakmis gibi hissettinmi lutfen cevap yaz benim icin cok onemli birde karnim da batmalar var akintin nasildi

canım adet sancısı gibi ağrılarım oldu özellikle adetten önce görülen karın ağrıları halende ara ara oluyor aynı zamanda akıntımda fazla oluyor her hissettiğimde adet olduğumu zannedip lavaboya gidiyorum ancak bişey yok benim ilk gebeliğimde çok fazla göğüs ağrısı ve hassasiyeti olmuştu bunda pek öyle bişey yok o yüzden kafamı karıştırıyor birde akıntı krem gibi beyaz yada sulu bir akıntı öyle yani

Aynn ole canim kocalar bizim gibi degil o kdar dusunmuyorlar yani bu kadar uzulmemeli bncedeee burcuu bak uzulme adet bile olduysan hamile ddgilsen bile vardir herseyde bir hayir yaa ama bebegin varsa ve farkli bir.kanamaysa bu sekilde olduguna bole davrandigina sende uzulceksinn

bencede hemen doktora gitmeli bence sağlık bu sonuçta ....kocalara gelince azıcık vurdumduymazlar napacaksın :1::1::1:

Nie tartstiniz ki o kadar cok yaa su ic bisi yee lutfenn kirma benii

Yaa dioki saçımın yanını düzelt bende buurdan düzgün görünüyo ddim bağırdı bna ağlayncada niye ağlıomşm sus diye bağırdı öylece de bıraktı işe

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😞şmdi bu moralle gitsem olumsuz sonuç alsam hepten kötü olurum

Tabiki ben Allah a isyan etmiyorum kesinlikle amaaa düzenm bozuldu ya ona üzüldm kötü bişey değilmi bu kdr erken adet olmak

tatlım kendini üzme erkekler biraz daha yüzeysel düşünüyorlar malesef o yüzden eşini takma kafaya ... kahvaltı yaptın mı eğer yapmadıysan hemen birşeyler yemekle güne başlaya...ben inanıyorum ki yerleşme kanaması falan eğer adet ise de sağlık olsun öteki ay tekrar denersiniz allahın izni ile zamanı gelince de bebişlerimiz olur ama sen her ihtimali düşün eğer hamile isen kendini üzmen bebeğini de üzmen demek güçlü ol tatlım

Şmdi bi parça ekmek bide süt içiyrm 😞toparlancam sizin için ama beni bgn yalnz bırakmayın ihtycm var işde sakin şansaaa kendmle baş başa kaldm

😞şmdi bu moralle gitsem olumsuz sonuç alsam hepten kötü olurum

yanına kardeş arkadaş abla samimi biri varsa eğer de müsait ise onunla git yanında bir dayanağın olsun;yoksa sen pek iyi değilsin inşallah kötü birşey çıkmaz ama çıkarsa en azından destek olsunlar....

Yaa dioki saçımın yanını düzelt bende buurdan düzgün görünüyo ddim bağırdı bna ağlayncada niye ağlıomşm sus diye bağırdı öylece de bıraktı işe

Hayy Allah im yaaa sebepte sebep olsa keske yanii aglayinca o adamlar nie sus der zaten anlamiorum sanki onlar icin aglioruz icimizdn gelio yani kirilioruz birde sen zaten siklmissn korkmussn bi sac yuzunden nie ustune gelmis yani sem takma onu tatlim hemen.bisiler ye lutfennn

yanına kardeş arkadaş abla samimi biri varsa eğer de müsait ise onunla git yanında bir dayanağın olsun;yoksa sen pek iyi değilsin inşallah kötü birşey çıkmaz ama çıkarsa en azından destek olsunlar....

Yaa sonuçta daha 2. Ay ztn ilk 4 ay normalmiş rahm kendini gebeliğe hazırlıyo amaa blmyrm eşim bozdu belkide moralimi bu kdrrr

Şmdi bi parça ekmek bide süt içiyrm 😞toparlancam sizin için ama beni bgn yalnz bırakmayın ihtycm var işde sakin şansaaa kendmle baş başa kaldm

tamam canım biz buradayız ve hep yanında destekçiniz...birşeyler ye aç kalma tansiyonun düşer....kafaya da takmamaya çalış başka şeyler düşün mesela...

Hayy Allah im yaaa sebepte sebep olsa keske yanii aglayinca o adamlar nie sus der zaten anlamiorum sanki onlar icin aglioruz icimizdn gelio yani kirilioruz birde sen zaten siklmissn korkmussn bi sac yuzunden nie ustune gelmis yani sem takma onu tatlim hemen.bisiler ye lutfennn

İşte bu yüzden azck yedm sütte içiyom buna da şükür

Yaa sonuçta daha 2. Ay ztn ilk 4 ay normalmiş rahm kendini gebeliğe hazırlıyo amaa blmyrm eşim bozdu belkide moralimi bu kdrrr

aman sen boşver kocayı akşama da sen boz onun moralini...şahsen ben öle yapıyorum trip at mesela anlasın hatasını :D :D (yanlış bir örnek olsa da )

Tebrikler kuzummmmmmmm ayyy ayyy hamismisss

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Ztn kızın hevesini kursağında bıraktm bencil gibi 😞bnm mutszluğm yüZnden kimse büşraya odaklanamadı 😞😞 onada üzüldm ayrı 😞 kıza destek olamadm

Tabiki ben Allah a isyan etmiyorum kesinlikle amaaa düzenm bozuldu ya ona üzüldm kötü bişey değilmi bu kdr erken adet olmak

Bebegim dun solemedm mi ben adeetm bitti 10 gun gecmedi ikinciye adet oldm ben ocak ayydi sanirm ama senn belli degil bildgn adet gibi mi gelior akio mu yani yoksa sadece pecete mi agrin var mii

Back
X