• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Hepsi ayni bnde tartstm sabah utu yapmstm ona pantalon iste ust ben bunu giymem gomlek utule dio yaa agrim var utu uzun surer simdi dedim iyi ben utulerm birak dio gicik etti beni sabah o kadar ugras hazirla begenmesin hepsinde giciklik varrrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencil ve kabalar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencil ve kabalar

Bak kahverengi akinti icin olabilir dio dinlenme dio ilk uc ay cogu gebe vajinal kanama yasarmis eger kanamayla kramp vrsa aayyy cok sey yazioo mesajla link atcam bak okuo orayiii

Valla bozulduuu sizin doktorunuz varmı arayıp durumumu sorabilirmi biri bnm doktorum pek ilgilenmedi sanki

canım ya sen hala kendi kendini yiyorsun farkndamisin akşam cik kan testi yaptir kesede 5haftadan önce görünmez canım

Bak kahverengi akinti icin olabilir dio dinlenme dio ilk uc ay cogu gebe vajinal kanama yasarmis eger kanamayla kramp vrsa aayyy cok sey yazioo mesajla link atcam bak okuo orayiii

Okuyayım bi tmm cnm

Valla bozulduuu sizin doktorunuz varmı arayıp durumumu sorabilirmi biri bnm doktorum pek ilgilenmedi sanki

Canim benim doktor Coooook iyi aysebuyuk ogut cok iyi bu alanda uzman onuc sene cocuk olmamis biri in hamile kalmis cok iyi bir doktor ayrica pskiyatri gibi insani cooook motivasyon e diyor ve cok fazla ilgileniyor zaten meshur bir doktor

Lavabodym yine kahverengi blmyrum ya 😞😞üffff

Sana yazdıklarımızı okumadın mı tatlım oluyormuş bunlar yeter artık üzme kendini akşam test yaptır dpktpra git hee bişi varsa üzülmeyi o zamn düşün ama artık silkelen lütfen biraz bebeğin varsa onada yazık bu üzüntüden bişi olcak sonra sakin ol artık amaaa

Back
X