• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Evet haklısın doğru ama bu kadar üzülme adet vaktin değil daha ondan dolayı bunları diorum sana inşallah kötü bişi yok öğrencez akşam sen artık düzel ve kötü düşünmee kendine gel

Tmm cnm bni üzende bu hayatım adet gnmde olsa ikileme düşmezdm diğer aya derdim şmdi garip bi hal aldm bilmyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tmm cnm bni üzende bu hayatım adet gnmde olsa ikileme düşmezdm diğer aya derdim şmdi garip bi hal aldm bilmyrm

işte o ikilemden dolayı kendini üzme artık başka bişiler düşün hayırlısı neyse o olsun bak ilk günden beri diyorum burda hayırlısı neyse o olsun zor seçimde kalmayalım hiç diyorum hep adet olmuşsan bile en hayırlısı buymuş demek dicez ama bebişin varsaaa o zaman sen üzülcen bu sabah yaptıklarına üzüntüne o sebeple sakın ol akşamı beklioruz artık sakinceee zaten ben kilo almışımmm kapanan pantalonum kapanmıo sıkınca kapanıo ama o zaman karnım çok acıo fermuarrra kadar açık sabah bi an oldu şimdi mahf etti benii halimi görsen yarılırsın gülmekten :52::52:

işte o ikilemden dolayı kendini üzme artık başka bişiler düşün hayırlısı neyse o olsun bak ilk günden beri diyorum burda hayırlısı neyse o olsun zor seçimde kalmayalım hiç diyorum hep adet olmuşsan bile en hayırlısı buymuş demek dicez ama bebişin varsaaa o zaman sen üzülcen bu sabah yaptıklarına üzüntüne o sebeple sakın ol akşamı beklioruz artık sakinceee zaten ben kilo almışımmm kapanan pantalonum kapanmıo sıkınca kapanıo ama o zaman karnım çok acıo fermuarrra kadar açık sabah bi an oldu şimdi mahf etti benii halimi görsen yarılırsın gülmekten :52::52:

😊aç otur ben bazen öyle yapıyorum fena oluyrm sıktğnda kaç kilosunki ?

İnşallah bebiş yapıodur 😊😊

Bilmyrm ki eger yoksa zten doktora gitmicem haline birakcam sıkı bir diyet spor sonra artik ne zman olursa bir haftada cok saldim kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eliff nerdesinnn

buradayım anca geldim kuzum eşimi postaladım ayy burcuma üzüldüm kocasına çokk kızdım benimkinede bi güsel kızdım azarlayıp yolladım bunların umursamazlıkları beni öldürüyo artık

Ztn kızın hevesini kursağında bıraktm bencil gibi 😞bnm mutszluğm yüZnden kimse büşraya odaklanamadı 😞😞 onada üzüldm ayrı 😞 kıza destek olamadm

kuzum çok şükür büşranın bi sorunu yok Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcak ama senin şuan bize daha çok ihtiyacın var kuzum kafanı bi rahatlat bi boşalt kötü hiçbişey düşünme lütfenn

buradayım anca geldim kuzum eşimi postaladım ayy burcuma üzüldüm kocasına çokk kızdım benimkinede bi güsel kızdım azarlayıp yolladım bunların umursamazlıkları beni öldürüyo artık

Aynen bnde üzülüom kendime bbugn. 😞adet olsamda kurtulsam şunkanama başlasa rahatlasam

Aynen bnde üzülüom kendime bbugn. 😞adet olsamda kurtulsam şunkanama başlasa rahatlasam

bak bak hala kötü düşünüyo belki bebiştir nie bu kadar karamsrsın yavrucum yapma ve surat asmak yok bunları söleyen sendin lütfen

kuzum çok şükür büşranın bi sorunu yok Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcak ama senin şuan bize daha çok ihtiyacın var kuzum kafanı bi rahatlat bi boşalt kötü hiçbişey düşünme lütfenn

Düşünmemeye çalşymda lavaboya gittm kan akmadı hnz kahverengii şu an ama bnce adet

Oooo oglen.oldu ancak geldin vallaa sekerim bende kocalara kizikim seninki napti sanaa burcuya uzulmek yok doktora gitsn sonra bakcaz durumaaa

Back
X