• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Aynen canım ya valla ben bebek düşünmüyordum elbet hemen olur diyodum.sonra etrafımdaki hamileler arttı.bu sefer bebek isyemeye başladım olmadı.Bebeğimle ilgili çoğu şeye kararverdim :) yatağı araba markası herşeyi belli bir tek bebeğimin gelmesi kaldı :) umarım bu at adet olmam ve bebeğim ailemize katılır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadı ınsallah yaa :) bak kaldı 13 gun =)

hadı ınsallah yaa :) bak kaldı 13 gun =)

Ya valla ya sayılı zaman çabuk geçer inş.ya canım benim bir ara yumurtalıklarımdan gurultu geliyodu ama gaz değildi.ana şimdi kesildi :) acaba bebeiş mi yerleşti :) bak bsşladım gene psikolojik belirtilere :)

Ya valla ya sayılı zaman çabuk geçer inş.ya canım benim bir ara yumurtalıklarımdan gurultu geliyodu ama gaz değildi.ana şimdi kesildi :) acaba bebeiş mi yerleşti :) bak bsşladım gene psikolojik belirtilere :)

heheheh delı yaa :) daha cok erken belırtı ıcın :) benım yarın yumurtlama gunum bıtıyor ve kasıklarım agrımıyo ama oralarım cok gergın.bazen sey gıbı oluyo ,sankı uzun zamandır wc ye gıtmıyomusum gıbı gerılıyo.bu da sanırım yumurtlama donemınde oldugum ıcın oluyor bebek yerlestı dıye degıl :) sen olsan bebek yerlesıyo karnımı gerıyo derdın ehehehe :D

Back
X