• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

oldu canım hatırlarsan yazmıştım cumrtesi sarı akıntımla gördünm diye

Cnm bndede var ptesi oldu 6/7 damla dün gece oldu bugn sabah oldu ama pede akmıo hiç tuvaltte peçete ile bakınca kahverengi idi korktm baya ama 1.5 tan beridir kesildi öğleden beridir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yaaa bnde cok merak ediorum tatlim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sinem biz yapıcaz ya sendede belirti var bende yok bitti bugün gibi artık belirtilerim :( akıntı dışında gögsümde indi gibi duş aldım indi sanırım kasığımda ağırmıyo şükür sanırım ben bu ayda kalamadım :18::18::18::18::18::18:

İnşallah kızlar inşallah adete benzemiodu ama yinede korkuorm

Burcucum adet olmuyosun zaten bu çok istisna bi durum olur eğer olursan biyolojik bi sorundur.Ama şükür yok öle bişey bebeğin kendine yer arıyo işte nie anlamak istemion biraz iyi düşünde iyiye gitsin herşey canım benim

Sinem biz yapıcaz ya sendede belirti var bende yok bitti bugün gibi artık belirtilerim :( akıntı dışında gögsümde indi gibi duş aldım indi sanırım kasığımda ağırmıyo şükür sanırım ben bu ayda kalamadım :18::18::18::18::18::18:

Akintin varsa korkma tatlim akinti kesilirse kork akinti.kesildimi adet olcaksin demek.olabiliormus canim umudunu kaybetme lutfennn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bndede var ptesi oldu 6/7 damla dün gece oldu bugn sabah oldu ama pede akmıo hiç tuvaltte peçete ile bakınca kahverengi idi korktm baya ama 1.5 tan beridir kesildi öğleden beridir

allah allah bende 1 defa oldu bende öyle olunca adetime yaklaştığımı anlıyordum ara ara olunca ama bu sefer 1 defa oldu şayet bebek var ise de git bence yerleşme kanaması 1 defa olur bebek 1 defa yerleşir görün canım sen

Back
X