- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi mnspapatya
- #3.141
aynen canım hamileyim deyip ortadan kaybolmasınlar
ben çok yeni hamileyim ne sorunuz varsa sorabilirsiniz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım hamileyim deyip ortadan kaybolmasınlar
Ayyy ne guzelll yaaa kac haftalik canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun canım benim bir oğlum var 2. çocuğu istiyoruz işte hayırlısı
Aleykum selam canim tabiki aramiza katilabilirsinn bende klomen kullandim ve bir haftam var adetime bende bekliorum bakalim insallah hediyen olur canim amin insallah Rabbim seninde gonlundekini versin hayirlisi neyse o olsun ne zamandir deniyorsnz doktor klomeni neden verdi sana yani bir sorun falan yok insallah
4 hafta 6 günlük canım. Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim, belirtileri gerçekten aynı. ama en çok göğüslerim acıdı.
4 hafta 6 günlük canım. Adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim, belirtileri gerçekten aynı. ama en çok göğüslerim acıdı.
Ya benm akıntım var kahverengi bigün akıo bigün duruo bilgn varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide.bidde kasigin agridimi hiccc
yok canım benim öyle bişey olmadı. dra gittin mi?
hemen ben bi soru sorayım :) tedavi uygulandı mı yoksa doğalmı oldu yani soruyorum çünkü tedaviyle kavuştuysan bebişine daha sorular geliyobu arada Allahım inşallah sağlıkla hayırla kucağına almak nasip etsin senin adına çok sevindim bizler içinde dua et lütfen olur mu
evet kasıklarım ağrıdı hatta ara ara sancı saplanıyodu bakıyodum ama adet olamıyorum falan diye düşündüm. hiç aklımda yokken kaldım
Ederim tabi canım seve seve hem de. amin çok sağol inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde elimize alırız. yok canım doğal oldu. hiç öyle yumurtlama günü ateş ölçüp hesap yapmadım allah bi şekilde nasip etti çok şükür.
bin kere maşallah canım çok ama çok şanslısınAllahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallahhhh
Sibelcim senin oglun kac yasindaa biraz boyle seyler konusalim.yaaa
bin kere maşallah canım çok ama çok şanslısınAllahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallahhhh
canım oğlum 2 yaşında belki erken diyebilirsin ama 29 yaşındayım çok geciktirmek istemiyorum arada çok yaş farkıda olsun istemiyorum önümüzdeki aylarda hamile kalsam araları 3 yaş olur zaten oğluma annem bakıyor çalıştığım için