Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Mide bulantisi gibi belirtiler var mi? bende kasik agrilari cok keskin degil ama huzursuzluk hissettiren cinsten

Merhaba canım bende 24ünde çatlatma iğnesi oldum ama bende hiç bir değişiklik yok biraz kasıklarım ağrıyor ince ince sanki adet olacakmışım gibi ama daha adet günüme de var bat 9 mayıs birde benim normalde yumurtlama zamanlarımda akıntım olurdu şeffaf uzayan akıntı ama bu ay olmadı hiç senin oldu mu akıntın

Acikcasi ayirt edemedim akintiyi, igneden once, klomen kullandigim ara oldu gibi. ben normalde kisa donguluyum. ovulasyondan 10 gun sonra regli olurum. tabi bu ay ovulasyon ne zaman gerceklesti anlayamadim. ovulasyon testi ile kontrol ettim ama gun asiri pik oldu. yani igneden sonra doktor 36 saat sonra catlar dedi. ben de sabah ve aksam kontrol ettim. sabah pik idi aksam koyuluk azalti tesste. ama ertesi gun tekrar pik oldu sonra azaldi. O yuzden ovulasyon ne zaman gerceklesti tam anlamiyla eminde degilim. Sadece inceden kasik agrilarim, arada gelen mide bulantilarim var.

Yürüyüş vs yaptığımda unutuyorum kasık ağrısını ama evde falan iş yaparken hissediliyor mide bulantısı da ara ta oluyor ama iğne etkisi diye düşünüyorum onu iğnedeki hormondan kaynaklı bence

Şehir dışına çıkmam gerekiyor mecburen biraz aceleci davranmak zorunda kaldım yoksa erken öğrenmek eline hiç bişey geçirmiyor ne kadar geç öğrensen süreç o kadar hızlı ilerliyor aslında da benim işgüzarlığım

İnternetten gebelik testi sipariş vermiştim onu yaptım ama okadar dandik ki anlatamam kıl gibi negatif gözüküyor ben yine yarın sabah projektör airly den alicam en kalitelisi o onunla yapicam.

10.ve11.gunde iğne etkisi gecmisti,bu dandik testte silik ikinci çizgi çıktı ama güvenemiyorum yarın kaliteli bir testle bakacağım

Eklentiler

• IMG_20230501_191550.webp
    13 KB · Görüntüleme: 41
10.ve11.gunde iğne etkisi gecmisti,bu dandik testte silik ikinci çizgi çıktı ama güvenemiyorum yarın kaliteli bir testle bakacağım
Çanım inşallah hamilesindir benim de bugün 15 günüm ve tam gününde regl oldum çunki iğneden sonra 14-15 gün regl oluyomuşun ve senin silik çıktıysa çanım bençe iğne etkisi olmaz hadi hayırlısı yarın haber ver

Hala 2 çızgi çanım bu iğne etkisi falan değil hamişsin sen hemen kan ver nasıl sabrediyorsun
İğne olanlar iğneden sonra 14-15 gün regl oluyolar
Dimi yaaa ,,, inanki negatif duyucam korkusundan kan vermiyorum yoksa cildiricam meraktan bugünde inşallah kazasiz belasız geçerse rahatlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…