İgneden 8 gün sonra çanım verdim baya açeleçi davrandım inşallah yukselme olur çanım günler zor geçiyo bakalım 12 gün tekrarliçam yükselme şansı varmiş tabi alçalma şansı da var ayy dayanmak zorne zaman verdin canım kanı değer 5 olunca zaten gebelik sayılıyor
Evet canım ya beklemek çok zor birde bende progestan uyuşukluk bi baş dönmesi yaptı sende olmuş muydu böyleİgneden 8 gün sonra çanım verdim baya açeleçi davrandım inşallah yukselme olur çanım günler zor geçiyo bakalım 12 gün tekrarliçam yükselme şansı varmiş tabi alçalma şansı da var ayy dayanmak zor
Yok çanım ben duphaston kulanıyorum hiç bir yan etkisi yok çanım pregrsteron daha hiç kulanmadım ama yan etkisi tabi olabilirEvet canım ya beklemek çok zor birde bende progestan uyuşukluk bi baş dönmesi yaptı sende olmuş muydu böyle
İnşallah canım daha olmadım yarina kadarda olmam inşallah haber veririm rabbim isteyen herkese versin inşallahİnşallah çanım guzel haberlernizi bekliyoruz lütfen bizimle paylaşın
İnşallah çanım Allah isteyen herkese versin gönülden diliyorum yarın aberlerni bekliyçem çanımİnşallah canım daha olmadım yarina kadarda olmam inşallah haber veririm rabbim isteyen herkese versin inşallah
Sen kaçınçı günde bu sonuçu aldın çanımKizlar acil sonucuma bakarmısınız
Çanım şimdi dikkatli baktım senin hcg 17.9 çıkmış tebrikler hamilesinKizlar acil sonucuma bakarmisiniz
İnşallah canım teşekkür ederim rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallahÇanım şimdi dikkatli baktım senin hcg 17.9 çıkmış tebrikler hamilesin
16. Gün bugün canım Regl 1 gün gectiSen kaçınçı günde bu sonuçu aldın çanım
Çok şükür Allah’a işte verdinmi veriyo Allah kuçagına almayı sap sağlam olmayı nasip etsin çanım16. Gün bugün canım Regl 1 gün gecti
Çok şükür canım Amin rabbim sizlerede sağ salim nasip etsin canım inşallah beta çok düşük dedi ama yarın kadın doğuma görünücem insallh sağlıklı gebeliktir dua edinÇok şükür Allah’a işte verdinmi veriyo Allah kuçagına almayı sap sağlam olmayı nasip etsin çanım
İnşallah canım dualarım tüm isteyenlerinizlen Allah’a dua et çanım daha çok kuçuk deye bençe okadar 2 ye katlanmaya başlar o bi kaç güne kadar inşallahÇok şükür canım Amin rabbim sizlerede sağ salim nasip etsin canım inşallah beta çok düşük dedi ama yarın kadın doğuma görünücem insallh sağlıklı gebeliktir dua edin
Çanım senin belirtin falan varmıydıÇok şükür canım Amin rabbim sizlerede sağ salim nasip etsin canım inşallah beta çok düşük dedi ama yarın kadın doğuma görünücem insallh sağlıklı gebeliktir dua edin
Hayırlı olsuuuunKizlar acil sonucuma bakarmisiniz
Sonunda hayırlı bı haber aldik sayenizde bizde sevindik16. Gün bugün canım Regl 1 gün gecti
Canım iğne etkisi 13. Güne kadar devam edebiliyormuş gördüğün silik çizgi iğne etkisi de olabilir gebelikte olabilir öncesinde test yapmış mıydınKızlar bugun 11 günüm ve test yaptım 2 çizgi yine baya bi silik çıktı yarın 12 günüm kan vermeye gidiçem siznçe 11 günde hamilelik varsa silik çikabilirmi
Hayırlı olsun canımm tebrik ederimKizlar acil sonucuma bakarmisiniz
Evet çanım ben bayadır bi test yapıyorum onçelikle pozetif çıktı ama daha iğnenin etkisi geçmişti yanı yalan pozetif sonra silinmeye başladı kan verdim 4.8 çıktı yarın kan vermemden 4-5 gün sonrası oluçak o yüzden kanı tekrarlamıya duşunuyorum bakalım artış varmı bilemedim ne duşunsemCanım iğne etkisi 13. Güne kadar devam edebiliyormuş gördüğün silik çizgi iğne etkisi de olabilir gebelikte olabilir öncesinde test yapmış mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?