Nisan Ayı Hamişleri

aynen bende bu hafta cok yorgun gibiyim. bide felaket iştahım açıldı hemen mıdem yanmaya başlıyor gece 2 saat uyudum uyandım 3 buçuk falan karnım felaket yanıyor tost yaptım yedim valla gece gece sonum hayır olsun. sabah 6 ta geri yattım. şimdide sersem gibiyım. ayagının altına yastık falan koy ben oyle rahat ediyorum varis sorununda olcak galıba damarlar felaket gorunuyor çok ayakta falan kalmadımdan sorun olmuyor. ama bende cok yorgunum bu hafta . dün çatlak için lierac diye bir gel aldım. bir ara aktara ugrayıp kakao yagı falanda alcam dönüşümlü kullancam. gögsüm ve karnım cok çatlamasın allahım. popom zaten felaket.. ergenlikten...

tatilde olanlara iyi tatiller denizin güneşin tadını çıkarın :) hem güneş hem deniz suyu bence bebişlere de sizlere de iyi gelir.

o kramplar bende yaklaşık 3 haftadır var. doktor calsiyum artı magnezyum içeren bir efervesan verdi. şimdi daha rahat uyuyorum. yoksa nerdeyse gece çığlık atacak şekilde acı içinde kaç kere uyandım.

ben bugün çok dertliyim dişim çok fena ağrıyor iki gündür. aslında bir aydır fenaydı ama atlatırım doğumdan sonra hallederim falan diyordum. ama artık dayanamıyorum dün gece parol aldım ancak öyle uyudum. saat 2 de randevum var bakalım ne diyecekler. muhtemelen kanal tedavisi. araştırdım ikinci trimester bu nevi tedavilerin yapılabildiği dönemmiş. bebiş de bugün tam 4 aylık oldu (her ne kadar kk takvimine göre daha geride görünsem de) inşallah bir şey olmaz

Ya kızlar benim göğüsten sıvı gelmio, neden ki?
BI de bende varis oluşumları var. Doktor damar cerrahisine git dedi. Sizde de oluyo mu?

ay çok çok geçmiş olsun diş agrısı . allah en kısa zamanda kurtarsın. bende hamılelıgımı ögrendigim ay kanal tedavisi yaptırdım normalde pek ilaç kullanmayı sevmem agrı kesicide almıştım. o yüzden inşallah hamile degilimdir felan diye stress yapmıştım. ama doktor ilk ay etkilense düşerdi demişti hala aklıma geldikçe kütu oluyorum . ona gore uyusturucu igneleri oluyor. artık organ oluşumu tamamladıgında bişey olmaz herhalde. çok çok geçmiş olsun canım...

Ya kızlar benim göğüsten sıvı gelmio, neden ki?
BI de bende varis oluşumları var. Doktor damar cerrahisine git dedi. Sizde de oluyo mu?

bende zaten önceden vardı çok ayakta kalırsam sıkıntı oluyodu kalbım bacagımın arkasında atıyo gibi oluyodu. şuandada mor ama ayakta falan kalmadıgımdan sorun olmuyor. akşam ayaklarını yukarı kaldır rahatlarsın hamılelıkte kan mıktarı artıgından şıkayetler artıyormuş. bide çorap falan varmış galıba doktora gıtsem diye düşünmüştüm bir ara sanki agrıycak gibi olmuştu ama şimdi sorun yok. doktora görün istersen çalışıyorsan hele mutlaka git.

yok be canim ne iradesi bende bir oturusta 4-5 seftali yiyordum sadece :) ama frene basmak lazım :) hamile kaldigindan beri abur cubur bisküvi felan yemedim cay icmiyorum icsende haftada bir felan.. canimmm nasilllll cikolata istiyor anlatamam 4 aydir bir gofret bile yemedim ama şokella kutularinin önünden gecemiyorum markette :)

maşallah valla çok hayran kaldım çikolata yemedin bisküvi yemedin. harikasın. geçen çgle uykusundan kalktım:) çay ve bisküvi canım çekti normalde ekmek için falan bakalla gitmeye üşenen ben gittim 4 paket bisküvi aldım 2 sini yedim. cips bile yedim. çare olarak eve almayalım diyorum ama gözüm dönünce bakaldayım. şeftaliden meyveden bişey olmaz canım. dogal şeker. artık bebecıklerımız bizim yediklerimizin tadını alabılıyorlarmış dikkat etmeli...allahım banada zacık irade ....

canim dikkatbet o aburcuburlari yeme sakin katki maddesi kimyasal tamamen cok dikkat et.. benimde canim dün denizdeyken peynirli doritos cekti ay allahim nasil yiyesim var anlatamam sıktım disimi valla yemedim.. kayisi felan tasiyorum yanimda onlari yiyorum yada sade maden suyu iciyorum istahimi kesiyor..

zaten normalin üzerinde kiloluyum daha fazla kilo almamam lazim dikkat etmek zorundayim..

öyle canım valla zaten 5 haftadır çekiyordum dayanamadım gittim Allahtan doktor çok iyiymiş bayan 2 yaşında oğlu varmış. çok anlayışlıydı. k doğum doktorunu aradım o da ikinci trimesterde olduğum için sorun olmayacağını ağrının yaşatacağı stres ve kasılmanın daha tehlikeli olduğunu söyledi. kanal tedavisi yapıldı ... şimdi uyuşuk bir vaziyette bekliyorum
Allah kimsenin başına vermesin

canim bu aylarda dis problemleri normalmis hatta sorun olmasa bile kontole gitmek gerekiyormus

öyleymiş canım ama işte ben ilk üç ay uygun olmadığını bildiğim için gitmemiştim. aman sizler de dikkat edin.

Kizlar yediğimiz seyler amniyon sıvısının tadını değiştiriyormuş. O nedenle cocuklar dogduklarinda anne nasıl beslendiyse o sekilde meyili oluyomus. Dikkatli olmaz lazım yani. Aslında ben de pek dikkat edemiorm; ama zaten tatlı, abur cuburla pek aram yok :)

evet sanırım 20. haftada tetanoz aşısı yapılıyormuş dogum esnasında mıkrop kapılmasın diye mi ne. doktor yönlendirir herhalde. bende saglık ocagına aıle hekımlıgını kaydolurken biz sizi arıycaz durum takıb yapcaz, bazı aşılar var demişlerdi arayan soran yok belki çagırırlar. doktorda söyler herhalde... duygudan öğreniriz artık. yaşasın k.k

ben sucuk salam sosis yemiyorum cok canım çekerse 1-2 dilim arasıra..
Ama canım acayip cips cekiyo ara sıra yiyorum dayanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…