(null)
(null)
kızlar dizlerimden aşağısı resmen tutmuyor bazen yol yürüyemiyorum hic hemen yoruluyorum.. gece yattığımda da huzursuzluk oluyor bacaklarımda masaj yapinca biraz rahatliyor.. varis felanda yok.. sizde de böyle oluyormu?
her aksam esimler yarim saat yürüyüşe çıkıyoruz iyi gelir umarim..
tatilde olanlara iyi tatiller denizin güneşin tadını çıkarın :) hem güneş hem deniz suyu bence bebişlere de sizlere de iyi gelir.
o kramplar bende yaklaşık 3 haftadır var. doktor calsiyum artı magnezyum içeren bir efervesan verdi. şimdi daha rahat uyuyorum. yoksa nerdeyse gece çığlık atacak şekilde acı içinde kaç kere uyandım.
ben bugün çok dertliyimdişim çok fena ağrıyor iki gündür. aslında bir aydır fenaydı ama atlatırım doğumdan sonra hallederim falan diyordum. ama artık dayanamıyorum dün gece parol aldım ancak öyle uyudum. saat 2 de randevum var bakalım ne diyecekler. muhtemelen kanal tedavisi. araştırdım ikinci trimester bu nevi tedavilerin yapılabildiği dönemmiş. bebiş de bugün tam 4 aylık oldu (her ne kadar kk takvimine göre daha geride görünsem de) inşallah bir şey olmaz
Ya kızlar benim göğüsten sıvı gelmio, neden ki?
BI de bende varis oluşumları var. Doktor damar cerrahisine git dedi. Sizde de oluyo mu?
aynen canim ya durumumuz ayni.. benimde 2 saatte bir karnim acıkıyor.. gecede karnim acıkıyor.. ama yemiyorum.. gündüzde meyve felan yiyorum..[/QUOTE
maşallah pek iradelesin canım. bende hiç olmayan bişey dayanamıyorum yiyorum valla vitamin ilacıda iştah yapıyo herhalde. yada dogal bir süreç galiba. henüz kilo almadım bir ay daha almasam iyiydi ama saglık olsun. canım çeşitlendirmek lazım yiyecekleri sonra hiç bişey yemiyormuş çocuklar. ablamın kız meyveyle yaşıyor ablam bir oturuşa 3 nar 1 ayva 1 elma yıyodum diyor. yemek pek yiyememiş bulantı falan çok olmuş. en fazla 15 kilo alasam 75 olurum sonra nasıl vercem bilmiyorum pek irade yok.
(null)
(null)
(null)
yok be canim ne iradesi bende bir oturusta 4-5 seftali yiyordum sadece :) ama frene basmak lazım :) hamile kaldigindan beri abur cubur bisküvi felan yemedim cay icmiyorum icsende haftada bir felan.. canimmm nasilllll cikolata istiyor anlatamam 4 aydir bir gofret bile yemedim ama şokella kutularinin önünden gecemiyorum markette :)
(null)
ay çok çok geçmiş olsun diş agrısı . allah en kısa zamanda kurtarsın. bende hamılelıgımı ögrendigim ay kanal tedavisi yaptırdım normalde pek ilaç kullanmayı sevmem agrı kesicide almıştım. o yüzden inşallah hamile degilimdir felan diye stress yapmıştım. ama doktor ilk ay etkilense düşerdi demişti hala aklıma geldikçe kütu oluyorum . ona gore uyusturucu igneleri oluyor. artık organ oluşumu tamamladıgında bişey olmaz herhalde. çok çok geçmiş olsun canım...
canim bu aylarda dis problemleri normalmis hatta sorun olmasa bile kontole gitmek gerekiyormus
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?