ahhhh kizlar ahhhh cok derdim var cooookkkkk......daha 15 haftaligim ve bugun itibariyle 82 kilo olarak 5 kilo almis durumdayimminanin oyle asiri da yedigim yok dengeli beslenmeye cok ozen gosteriyorum aciktikca azar azar yiyorum bunyem kilo almaya elverislidir ama bu kadarda degildi ya napcamm bennn ya gobegim zaten hamile olmadigim zamanda bile 5 aylik gibiydi simdi gerisini siz dusunun etrafimdaki insanlar da o kadar gicik konusuyorlar ki sinirden daha cok yiyesim geliyor sanki aldigim kilolari onlar tasiyor basta esim boyle dusunuyor cok moralim bozuk ya kilolardan korkmuyorum ama daha simdiden boyle alirsam 9 ayliga kadar naparim ben
(null)
kızlar ayak bileğinde bu şekilde kılcal damarlar beliren varmı?
(null)
kızlar ayak bileğinde bu şekilde kılcal damarlar beliren varmı?
kızlar bebek odasi almayi düşünüyormusunuz? yani gardolabı ahşap karyolası felan..
benim küçük odamda iki adet spor çekyat ve duvarda 3 boyutlu kedi yavrusu tabloları var :) halı olarakta krem kırmızı shagy halım var.. yani kırmızı - siyah - krem kombineli bir oda.. kırmızı grili bir park yatak alıcam karşı duvara koçtaştan ikili duvar rafı alıcam beyaz olabilir üzerine oyuncaklar felan dizicem :) etrafınada küçük ultrason resimlerimizi çerçeveletip dağanık düzende asmayı düşünüyorum.. eşyaları için ufak bir çekmeceli dolap alacaktım ama vazgeçtim yatakodamda büyük çekmeceli şifonyerimin üst iki çekmecesi boş orayada eşyalarını koymayı düşünüyorum.. sizin planlar nasıl?
(null)
Biz almayı düşünüyoruz. Hatta beğendik bile sitelerde. Beyaz takım alıcaz. Yatağı büyüyen yatak. Çekmece kulpları falan yıldız şeklinde. Büyüdüğünde yatağı açar kulplarınıda değiştiririz diye düşündük.Fiyatı biraz pahalıydı 3000 TL dediler. Nakitte inşallah iyi bir indirim yaparlar. Benimde eşiminde küçükken odası olmamış o yüzden özeniyoruz.Bu arada kızlar dün eşim karnımı seviyodu. Bizim pıtırcık tekme attı babasına:) Eşimde hissetti:) Bugünde iyice hareketlendi maşallah tekmelerini atıyo annesine:) İnşallah en kısa zamanda sizde hissedersiniz.
Size bir sorum olacak ben şimdi çalışıyorum.Yarın 20. haftaya giricez nasipse. 32 haftam dolduğunda yasal olarak doğum iznim başlıyo. Kafam karmakarışık açıkçası Doktorum izin verirse son 3 haftaya kadar çalışmak istiyorum. Diyelim ki 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım. Bi aksilik oldu 37. haftada doğum yaptım. Kalan 5 hafta doğum sonrasına eklenmiyormuş sadece 8 hafta kullanabiliyor muşsun gibi birşey duydum. Kendimede pek güvenemiyorum açıkçası iş yerim bu hafta başka bir yere taşınıyor. Gidişimiz biraz zor olacak çünkü 2 vesaite çıkacak yolumuz. Ankara'da malum kışı baya kötü yaşıyor. O halimle kış günü işe gidip gelebilir miyim bilmiyorum. Bana bir akıl verin ne yapayım
canım ya bu dogum izni konularini işyerindeki muhasebeciyle felan yada yanidik varsa kurumsal bir firmanin insan kaynaklarina sor derim..
(null)
kızlarrr bu arada benden başka ultrason resmi ekleyen yokmu yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?