ben sucuk salam sosis yemiyorum cok canım çekerse 1-2 dilim arasıra..
Ama canım acayip cips cekiyo ara sıra yiyorum dayanamıyorum :)
evet sanırım 20. haftada tetanoz aşısı yapılıyormuş dogum esnasında mıkrop kapılmasın diye mi ne. doktor yönlendirir herhalde. bende saglık ocagına aıle hekımlıgını kaydolurken biz sizi arıycaz durum takıb yapcaz, bazı aşılar var demişlerdi arayan soran yok belki çagırırlar. doktorda söyler herhalde... duygudan öğreniriz artık. yaşasın k.k
günaydın güzel anneler nasılsınız?
sıcaklarla aranızı nasıl normalde ben sıcagı severim çok terlemezdim. bu sene resmen yanıyorum zaten kan basıncından mıdır nedir elim ayagım ısınmıştı şimdi sıçakta heptem tutuşuyorum. allah kolaylık versin hepimize inşallah ramazana serinler biraz yoksa insanlar nasıl oruç tutcaklar. bende arada tutarım diyodum ama tutamıycam bu gidişle...düşünen varmı oruç tutmayı ilk haftalar falan olsa tutmazdım diyodum acaba suyu falan azalır mı ki diye düşünüyorum gaiba tutmaycam...
r
ben sucuk salam sosis yemiyorum cok canım çekerse 1-2 dilim arasıra..
Ama canım acayip cips cekiyo ara sıra yiyorum dayanamıyorum :)
Kızlar sabahtan beri inanılmaz bir sırt ağrım var oturuyorum kalkıyorum hala aynı. Skalyoz çıkmıştı bende omurililk eğriliği, Dr hamilelikte sırt ağrısı çekersin baya demişti. Dediği gibi de oldu çok fenayım.
Kızlar sabahtan beri inanılmaz bir sırt ağrım var oturuyorum kalkıyorum hala aynı. Skalyoz çıkmıştı bende omurililk eğriliği, Dr hamilelikte sırt ağrısı çekersin baya demişti. Dediği gibi de oldu çok fenayım.
çok çok üzgünüm ikili test sonucumu yeni öğrendim 79/1 sonuç çıktı amniyosentez dedi doktorum ne yapacağımı bilemiyorum izmir de tatildeyim haftaya cuma yaptırmam lazım kime hangi hastaneye gidecem bilemiyorum izmirde hastane ve doktor bulmam lazım allak bullak oldum şu an
canim bende de bel fitigi var bende birkac gündür sırt ve bel agrisi cekiyorum ilerleyen zamanlari düşünemiyorum bile
çok çok üzgünüm ikili test sonucumu yeni öğrendim 79/1 sonuç çıktı amniyosentez dedi doktorum ne yapacağımı bilemiyorum izmir de tatildeyim haftaya cuma yaptırmam lazım kime hangi hastaneye gidecem bilemiyorum izmirde hastane ve doktor bulmam lazım allak bullak oldum şu an
kızlar şimdi tuvalete gittim afedersiniz peçetede pembe leke vardı birkac damla ciddi bisey olabilirmi ya? takibe aldim yarim saat sonra tekrar bakıcam:18:
canım yorulduysan yada eşinle birlikte olduysanız olabilir devamı gelmezse telaşlanma ayaklarını kaldır ve yat altına yastık koyarak..
p.tesi dr unu arasın canım inşaAllah önemli bişey değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?