Nisan Ayı Hamişleri

ya bende çatlak felan yok henüz hatta karnım bile belli degildi ama ne olduysa şu son bir haftada oldu hem miğdem hem karnım resmen kocaman oldu yaa... çatlar felan hemen basladim bende kremlenmeye aksamlari sadece göbegime sürüyorum banyodan sonrada tüm vücuduma

canım benim de yaklaşık olarak 3 haftadır fena gerginliğim var. göğüslerim karın bölgem ve üst bacağıma çokça sürüyorum. zaten cildim çok kuru benim. annemde hiç yok 6 doğuma rağmen çatlak ama ablam ilk doğumda daha feciiiiiiiiii olmuştu ... korkuyorum ama Allah korktuğumuzdan emin etsin

bu kitabi aldim bende bunu okuyorum kızlar..

Eklentiler

• $image.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 28

ben de elevit, ferrum fort, magnorm ve marincap kullanıyorum. geçen hafta ağrılarım olmuştu, doktor ferrum ve magnorm bağırsak hareketliliğini bozar o yüzden ishal yapar ve su kaybın olduğu için ağrın olur demişti. biraz ara verip yine başlayacağım yani ferrum ve magnorma. yarın da 3lü tarama testi için gideceğim, ,inşallah iyi sonuç alırız.

kizlar bende icinde a dan z ye olan butun vitaminler folik asit demir betakoratin olan tek bi vitamin kullaniyorum hamile kaldigimi ogrendigim gunden beri baska bi ilac kullaniyor muyum....catlaklarim baslamadi henuz insallah da baslamaz diye umud ediyorum annemde hic catlak yokmus ama annem hala incecik bi kadin benim gibi kat kat yagli bi gobegi olan bi hanim gibi degil:)ben daha gobegimin buyudugunu falan hissedemiyorum maalesef cunku yagli bi gobegim var.....bi daha hamile kalirsam kesinlikle yagsiz bi gobekle hamile kalacagim......daha 4 aylik olmadan psikolojim bozuk simdiden 3 kilo aldim ve simdiden ayaklarim ellerim sisiyor odem olusuyor
bide catlaklar icin dustan sonra bebe yagiyla yaglaniyorum ama cok yagli oluyorum onu da sevmiyorum nivea kullanan arkadaslarnasil memnun musunuz? bide kakao butter creem kullaniyorum ......benimkiler bu kadar cinseiyeti daha ogrenmedik onun stresi yok da 5 aylikken burda arastirmalar basliyo 9 tup kan alinacak ve bende igne korkusu var direk bayiliyorum...kiz erkek farketmez ne olursa doguracaz da bu igne olmasa iyi

Bende ELEVIT ve GYNOFERON KAN HAPI kullanıyorum.. 3.cü aydan sonra kan hapına mutlaka başlanması gerekiyo.. cünkü cocukta kanı alıyo sizden.. çok halsiz kalırsınız..

Ceylis o kasık ağrıları bazen bende de cok şiddetleniyo.. aynı adet olcak gibi.. ama sonra geiyo ve sürekli yer deiştiriyo ağrılar.. sanırım büyüdükleri için geriliyo içerisi..

Günaydın kızlar 19. haftamdayım 3 kilo aldım. Çatlak olmasından çok korkuyorum bende. Yüzüm çirkinleşti sivilce bastı resmen ya Kendimi acayip bakımsız çirkin hissediyorum

günaydın kızlar...

nasılsınız.... bebeginizin hareketlerini hisediyormusunuz. gerçi herkesin ilk bebegi galiba geç hisedilirmiş ozaman. belki duygu hisediyordur. 19 aylık hisetmeye başlamıştır.babamız dinliyor suya biseyler çarpıyo gibi diyor ama ben duymuyorum

Ben hissetmeye başladım ama bebek hareketi mi bilmiyorum:) Sanki pıt pıt birşeyler oluyor. Yeğenimde karnıma kulağını dayadığında teyze sanki su sesi geliyo demişti. Sanırım bağırsaklardan gelen sesti.

Selam kızlar
Dün kontrolumuz vardı. Yavrumu gördüm. Nasıl kıpır kıpır. Doktor yüzde 80 erkek dedi. Hatta dört boyutluyla da baktı. Esim bu habere çok sevindi. Ben de elevit kullanıyorum. BI ay sonra kontrolum var ve doktor ikili testte sorun olmadıgı için üçlü ve dörtlü test istemedi.
Ben çatlaklar için sürekli bebe yağı ve Vazelin sürüyorum. Bu arada pazar gunü tatile cikioruz; İtalya ya gidicez, sanırım bundan sonraki bıkac yıl göçümüzde gidemeyiz zaten
Bu arada şimdiye kadar 1 kg almisim. Kg problemim var genel anlamda; ondan az aldgma seviniyorum. Evet beşinci aya kadar hiç almasak güzel olur ama buna takilmiyorum. Napayim :)

slm kızlar , nasilsiniz? bugün eşinle birlikte denize gittik bir yanmışim allahım zaten esmerim hemen karardım :) kısacası cok yorucu ama güzel bir gündü :)

Revindel günaydın?

Dün akşam fark ettim bendende sıvı gelmeye başladı. Sarımsı bi sıvı

kızlar dizlerimden aşağısı resmen tutmuyor bazen yol yürüyemiyorum hic hemen yoruluyorum.. gece yattığımda da huzursuzluk oluyor bacaklarımda masaj yapinca biraz rahatliyor.. varis felanda yok.. sizde de böyle oluyormu?

her aksam esimler yarim saat yürüyüşe çıkıyoruz iyi gelir umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…