(null)
merhaba mandalina
sen nerelerdesin bakiim?
ben zıbın çok almayı düşünmüyorum, sadece göbek bağı düşene kadar olsun diye 3 tane aldım yeni doğan. bizim bebişler kış bebişi olduğu için bol bol uzun kollu çıtçıtlı body alacağım inşallah. ilk üç ay için çok çok kaliteli almayı düşünmüyorum çünkü revindelin de dediği gibi çok çabuk büyüyorlarayyyyy büyüsünler zaten yaaa
(null)
(null)
kızlar kullandıgınız ılac ısımlerını paylasabılırmısınız.ben elevit ve kan hapı olarak santafer fort kullanıyorum.ayrıca omega 3 ıcın marıncap onerdı doktorum balık ve et turu seyler yıyemedgm ıcın.sız ne kullanıyosunuz?
ayyy ben bir cinsiyetini öğreniyim bak neler neler alıcam kuzuma :)
kızlar kullandıgınız ılac ısımlerını paylasabılırmısınız.ben elevit ve kan hapı olarak santafer fort kullanıyorum.ayrıca omega 3 ıcın marıncap onerdı doktorum balık ve et turu seyler yıyemedgm ıcın.sız ne kullanıyosunuz?
selam hamişler
bende sadece decavit kullanıyorum. onuda arada içiyorum. kilo almaya başladım. vitamin ilacı kabızlık yapıyor. çatlak için ne alsam diye düşünüyorum... siz aldınızmı bir ürün
(null)
(null)
günlerimiz seninle aynı canim bende 15.haftadayim ve 23 temmuz Allah nasip ederse öğrenicez cinsiyetiniz :)
inanılmaz bir baş agrisi çekiyorum şu an ve aspirin ictim bir adet umarim keser..
bu ararda kizlar benim gibi göğüslerinden sıvı gelen varmı? ön süt oluyormus bu ve henüz 4 aylik hamileyken böyle olması ilerde sütümüzün bol olacagini gösteriyormussss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?