Nisan Ayı Hamişleri

herkese merhaba.bayadır ugramıyorum foruma.gorusmeyelı butun hamısler ıyıdır umarım.ıkılı test sonuclarımızı aldık.doktor ıyı oldugunu söyledı.25ınde de anomalı taraması yapılacak allahın ıznıyle ınsallah o da ıyı cıkar.bol bol her aklımıza geldıgınde dua edelım.allah saglıklı sıhhatlı ve de hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze.ayrıca bı arkds hcg degerının yuksek olmasıyla ılgılı bır soru sormus.test yapılan labaratuarların referans degerlerıyle alakalıymıs o. mom degerlerı daha onemlıymıs.dıger sonuclarınız normalse hcg ye takılmaya gerek yokmus.zaten bunlar hep tahmmın.hcg yuksekse kız oluyormus genelde benım yuksek ve doktor da kıza benzedgını söyledi :))))))

merhaba mandalina

sen nerelerdesin bakiim?

ben zıbın çok almayı düşünmüyorum, sadece göbek bağı düşene kadar olsun diye 3 tane aldım yeni doğan. bizim bebişler kış bebişi olduğu için bol bol uzun kollu çıtçıtlı body alacağım inşallah. ilk üç ay için çok çok kaliteli almayı düşünmüyorum çünkü revindelin de dediği gibi çok çabuk büyüyorlar ayyyyy büyüsünler zaten yaaa

topik topik geziyorum canım :)))

bende bir kaç tane aldım ama tulum filan öyle hazırlık olsun diye değil hoşume gidenleri :)))

kızlar kullandıgınız ılac ısımlerını paylasabılırmısınız.ben elevit ve kan hapı olarak santafer fort kullanıyorum.ayrıca omega 3 ıcın marıncap onerdı doktorum balık ve et turu seyler yıyemedgm ıcın.sız ne kullanıyosunuz?

Bana doktorum sadece elevit verdi. Başka birşey vermedi:44:

selam hamişler

bende sadece decavit kullanıyorum. onuda arada içiyorum. kilo almaya başladım. vitamin ilacı kabızlık yapıyor. çatlak için ne alsam diye düşünüyorum... siz aldınızmı bir ürün

bana da ağrı için minuset bulantı için medpamit vitamin olarak decavit verdi ama ben sadece vitamini kullandım..
vitaminim bitti megadyn e devam ediyorum zaten içerikleri aynı..
birde sonradan diş etlerim sabahları kalktığım da kanıyor diye magnorm verdi o da bittii bitecek 2 tane felan kaldı içinde onu da içmedim kaç gündür bugün içeyim =)
kızlar bu arada bende 2 gündür kasık ağrısı var nasıl anlatsam alt tarafım sızlıyor adet olacakken ağrır sızlar ya o şekil neden acaba büyüyor diye olabilir mi?
ama karnım 2-3 gündür baya gergin
bakalım yarın dr a gidicem inşaAllah cinsiyeti de bellidir =) yavrumun

ayyy ben bir cinsiyetini öğreniyim bak neler neler alıcam kuzuma :)

bende bende :)))

ben kullanmıyorum folic kullanmıştım bitti onuda kullanmıyorum artık doktor vermedi bişiy

Ben 19. haftaya girdim henüz çatlama falan yok ama niveanın bebek yağının almıştım önceden cildim kuru diye onu kullanıyorum.Banyodan sonra eşim sağ olsun bütün vücuduma sürüyor.

bende şuan sadece niveanın bebe yagı badem özlü onu banyoda ıslakken sürğp üstünden bir su dökünüyorum biyerde oyle okumuştum yagı vücüda sabıtlıyormuş su daha nemli oluyor. bir iki kerede acıbadem sütüm vardı un u surdum banyodan sonra ama kozmetik bişeyler alacam eczane ugramalı. çünkü ben kaşınıyorum galiba çatır çatır çatlıycam kaşımamaya çalışıyorum. şuan çok kilo almadım bişey görünmüyor ama zaten ergenlikten magdurum bide karnımda özellikle gögüslerimde çatlaksız atlatsam fena olmaz....

Meraba kızlar,
Ben de Gynoferon demir hapı kullanıyorum. İçinde folik asit de var. 2. kutuya geçtim.
Günde bir bardak süt bir bardak kadar da yoğurt tüketiyorum. Doktor yeterli buldu. Kramp yoksa kalsiyum hapına şimdilik gerek yok dedi.
Ayrıca bugün 2li test sonucumu da aldım. Şükür o da güzel çıktı. 15. hafta içindeyim ama doktorum 28 Temmuz'daki randevudan önce cinsiyeti söylememeye kararlı. Eşim için de benim için de hiç önemi yok ne olduğunun ama artık bilmek istiyoruz. Artık iyice hayal kurmaya başladık, çocuğun kız mı erkek mi olacağını bilmek yardımcı olurdu.
Bir de çok güzel kitaplar aldım. Sonra tek tek bloğa yazıcam ama bu dönemde bizi rahatlatması açısından "Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" harika bir kitap. D&R.com'da her yerden uygun fiyatı. Tavsiye ederim.

günlerimiz seninle aynı canim bende 15.haftadayim ve 23 temmuz Allah nasip ederse öğrenicez cinsiyetiniz :)

inanılmaz bir baş agrisi çekiyorum şu an ve aspirin ictim bir adet umarim keser..

bu ararda kizlar benim gibi göğüslerinden sıvı gelen varmı? ön süt oluyormus bu ve henüz 4 aylik hamileyken böyle olması ilerde sütümüzün bol olacagini gösteriyormussss

ay kuzuuum :) hadi inşallah sütün, sütümüz hepimizin bol bol olsun 2 sene falan emdirebilelim yaa...

kullandığım ilaçlara gelince, ben elevit, ferrum fort bir de kalsiyum takviyesi alıyorum, cal d vita diye birşey efervesan tablet. çünkü ne doğru düzgün süt içebiliyorum ne de yoğurt yiyebiliyorum.

çatlaklar için ise geçen ay ki randevumda hametan vermişti 3 kutu yağlanıp durdum. geçen cumartesi gittiğimde ise madecasol verdi yine günde 3 defa. ama hiç günde üç defa yapmadım. maksimum 2 sefer falan oldu. kaşıntım olursa hemen gidip bir dozcuk daha sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…