(null)
(null)
canım teşekkür ederiz valla masaallah kuzuna bende pazartesi günü görücem tekrar su an elimdeki son resim bu 12+4 gün dü burda :) cinsiyetimiz belli degil henüz
(null)
(null)
valla masaallah benim yeme düzenim süper oturdu herseyi yiyebiliyorum valla :) bu arada kız haberleri almaya basladik valla cok fazla erkek bebekten sonra kız haberleride iyi geliyor :) masaallah canim
herkese merhaba.dün doktora gittim ve dkt. ultrasonu iyice inceledi hiç bir sorun görmediğini söyledi bebeğim kıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği falan her şeyi iyi gördi cinsiyeti de kızmış bir oğlum vardı.çok sevindik.haftaya izmirdeyim orada 3 lü test yaptıracağım ordada risk çıkarsa sanırım içimi rahat ettirmek için amniyosentez olacağım şu an izmirde iyi bir dkt. arıyorum bönerebileceğiniz bir dkt. varsa memnun olurum şimdilik herkese iyi hamilelikler
(null)
biz hala cinsiyetini öğrenemedik kısmetse pazartesi günü öğrenicez :) umarim bir kızdır :)
isim konusuna gelince ben edirneliyim eşimle kız yada erkek olsada " meriç" koymayı düşünüyorduk.. amaa kız olursa " sena " da olabilir ismi benim ismim SEdef eşimin ismi NAip :)
hala net bir durum yok yani :) bubarada ismin kur- an da gecmesi şart degilmis ama anlam bakımından güzel birşey olması lazım.. offf gercekten cok zormus..
Sürekli ekşi yediğimden kız bekliyordum açıkçası ismini bile bulmuştum Ela ya da Tuana koyucaktım:) Şimdi de erkek isminde acayip zorlanıyorum. Demir istiyorum ama kimse beğenmiyor nedenseEşimde D sini atalım Emir olsun dedi. Bakalım Emir düşünüyoruz.
evet yaa erkek ismi koymak cok zorrrrrrrr....
Benim eşim de Çağrı istiyo..
canim bende hissediyorum ama cok ufak hareketler bunlar yani dönüyor galiba o zaman hissediyorum ama günde 2-3 kes felan :) daha yüzeysel hareketler bunlar bagirsak hareketi degil yani belli :) bizde yarin 17.haftaya basliyoruz..
Sürekli ekşi yediğimden kız bekliyordum açıkçası ismini bile bulmuştum Ela ya da Tuana koyucaktım:) Şimdi de erkek isminde acayip zorlanıyorum. Demir istiyorum ama kimse beğenmiyor nedenseEşimde D sini atalım Emir olsun dedi. Bakalım Emir düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?