Nisan Ayı Hamişleri

canim bende hissediyorum ama cok ufak hareketler bunlar yani dönüyor galiba o zaman hissediyorum ama günde 2-3 kes felan :) daha yüzeysel hareketler bunlar bagirsak hareketi degil yani belli :) bizde yarin 17.haftaya basliyoruz..

canım teşekkür ederiz valla masaallah kuzuna bende pazartesi günü görücem tekrar su an elimdeki son resim bu 12+4 gün dü burda :) cinsiyetimiz belli degil henüz

Eklentiler

• $image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 27
maşaAllah canım yaa
biz seninle aynıydık ama şuan bilmiyorum çünkü her gittiğimde dr değişik gün söylüyor 2dir de annemdeyim ddiye devlete gittim o da hepten farklı söyledi
zaten cinsiyeti belli olan bebeğimin cinsiyetini bile sölemedi
tamam çok önemli değil ama çocuğuma bişey almak istesek alamıyoruz yav
bu bende bebişimin hareketlerini son 4-5 gündür gayet net hissedebiliyorum
ve bugün göbeğim resmen çıktı diyebilirim =)

herkese merhaba.dün doktora gittim ve dkt. ultrasonu iyice inceledi hiç bir sorun görmediğini söyledi bebeğim kıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği falan her şeyi iyi gördi cinsiyeti de kızmış bir oğlum vardı.çok sevindik.haftaya izmirdeyim orada 3 lü test yaptıracağım ordada risk çıkarsa sanırım içimi rahat ettirmek için amniyosentez olacağım şu an izmirde iyi bir dkt. arıyorum bönerebileceğiniz bir dkt. varsa memnun olurum şimdilik herkese iyi hamilelikler

canım teşekkür ederiz valla masaallah kuzuna bende pazartesi günü görücem tekrar su an elimdeki son resim bu 12+4 gün dü burda :) cinsiyetimiz belli degil henüz

Maşallah, her yeri belli olmuş. Anne karnındayken bile duruşları görünüşleri ne kadar farklı oluyor değil mi?

günaydın kızlaar
ara ara sizleri takip ediyorum ama işte oldugum için her zaman yazamıyorumm
bende hamileliğimin 15. haftasındayımm
doktorumuz kız dedi ama %80 ihtimal verdi bikaç haftaya kesinleşir sanırım

yeme içme düzeninizi oturttunuz mu?
süt içebiliyormusunuz ?
ben sütle hala aramı düzeltemedim yaa :2:

valla masaallah benim yeme düzenim süper oturdu herseyi yiyebiliyorum valla :) bu arada kız haberleri almaya basladik valla cok fazla erkek bebekten sonra kız haberleride iyi geliyor :) masaallah canim

saol canımm benim hala sabahları midem dönüyor süt içemiyorum ama yogurt yiyorum bende
seninkini cinsiyeti neydi ?
isim düşünüyormusunuz ?
ayy çok zormuş isim bulmak yaa :)

dokuz eylül üniversitesi bu konularda iyi ama randevu almanız baya zor olabilir..Ancak ikili testte sorun cıkrsa falan hemen randevu veriyolr. onun dısında şifa hastanesine falan gidebilrisiniz..

biz hala cinsiyetini öğrenemedik kısmetse pazartesi günü öğrenicez :) umarim bir kızdır :)

isim konusuna gelince ben edirneliyim eşimle kız yada erkek olsada " meriç" koymayı düşünüyorduk.. amaa kız olursa " sena " da olabilir ismi benim ismim SEdef eşimin ismi NAip :)

hala net bir durum yok yani :) bubarada ismin kur- an da gecmesi şart degilmis ama anlam bakımından güzel birşey olması lazım.. offf gercekten cok zormus..

Sürekli ekşi yediğimden kız bekliyordum açıkçası ismini bile bulmuştum Ela ya da Tuana koyucaktım:) Şimdi de erkek isminde acayip zorlanıyorum. Demir istiyorum ama kimse beğenmiyor nedense Eşimde D sini atalım Emir olsun dedi. Bakalım Emir düşünüyoruz.

sena ismi benimde çok hoşuma gidiyor anlam olarakta güzel..bende okudum önemli olan anlamlı olmasıymış illa Kuranda geçmesi gerekmiyormuş
sanki hiç bi isim yakışmıyor gibi geliyor daha güzeli olsun daha farklı olsunn bakalım napıcaaz
9. aya kadar zor bulucaz bi gidişle :)

ayy bende ne ekşi yedim ne ekşii..doktor kız dedi ama kesin konuşmadı benimde hep içimden kız geçti sağlıklı olsunlarda önemli değil tabi
eşimde benim begendiğim isimleri hiç begenmiyor bakalım napcaz

canim bende hissediyorum ama cok ufak hareketler bunlar yani dönüyor galiba o zaman hissediyorum ama günde 2-3 kes felan :) daha yüzeysel hareketler bunlar bagirsak hareketi degil yani belli :) bizde yarin 17.haftaya basliyoruz..

ya daha ben hissedemiyorum. bazen kramp girer gibi sanıyelık bir agrı gıbı bişey oluyor acaba hareketınden mı oluyokı. eşim artık baya baya güçlü diyor. karnımdan dinleyınce sonra elini koyuyo hissedilmiyor diyor. ama sesı baya duyuluyormuş. ben geç hissetcem galıba çünkü benim acı seviyem falan yüksektir. kanamada doktoro gıdınce agrı gözüküyor hisetmiyormusun dedi. ben hiç hissetmedim agrıyı. umarım doğumumda kolay olur...

valla canım benim ağrı eşiğim düşüktür bu halde normal dogum istiyorum.. hoş artık sezaryan yasaklandı mecbur normal dogum olacak gibi görünüyor.. iyi güzel de kafama takılıyor normal dogumdan cok korkan bir annenin psikolojisini bozmaya degermi ??

ismi her ikinizinde sevmesi iyi olur ama ben sana destek çıkıyım, Demir kesinlikle Emir'den güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…