(null)
(null)
(null)
insaallah canim dedigin gibi kolay bir dogum olur ve sende bu sefer saglicakla kavusursun bebegine..
canım ben cok aman aman hissetmiyorum zaten hehalde dönüyor felan diyorum tam kasık bölgemde yüzeysel olarak hissediyorum oda günde 2 kez felan, bağırsak hareketleri daha derinden geliyor ayırt edebiliyorum..
allah yardimcin olsun canim dikkat et kendine(null)
arkadaşlar merhba..ben de biraz önce test sonucumu aldım ama resmen deliye döndük..gerizekalı adamlar benm değerlerlerden bazılarını yanlış girmişler ve dolayısıyla cıkan sonuc bana ait gibi diil..doktor da deliye döndü güya bi de ist a göndermişler kanları..neyse düzeltip yeni sonuç verdiler elimize ama aklıma bişey takıldı olasılıklar A llaha çok şükür oldukça iyi ama serbest beta hcg 17 cıktı doktor düşük buldu bu sonucu gölgeliyor dedi..deminden beri ağlıyorum bu arada oğlumuz olacakmış:) o haberi de verdi..netten bakıyorum benm gbi düşük olanlarda var ama onlara normal denmiş..doktor istersen 3lüyü bekle dedi yaDA başka bi doktor ismi verdi ayrıntılı ultrason için..yarın aksam gidicez..ama nasıl dayanıcam bilmiyorum önceye randevu da alamadım bu arada doktorla birlikte şikayet mektubu yazdk ama ne değişcek ki psikolojim alt ust oldu saatlerce bekledik bi de:S var mı duyumunuz bu beta hcg ile ilgili?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?