Nisan Ayı Hamişleri

kızlar iyi geceler.. benmdenkızım olucaktı hayırlısıyla tüm dualarım bu yöndeydi biliyorsunuz bir kız diledim hep.. ama sanırım bu sıralar depresyona giriyorum.. mutsuzum.. endiseliyim.. böğrüme yine geldi oturdu bir öküz kalkmıyor.. Allah hayır etsin.. + ben bebeğimle hicccc konusmuyorum icimden gelmiyor cok fenayim cok... esim kucagina alnca gecer bu duygularin merak etme diyor..

forumdA okudum bazıları karındakı sertlesmelerın allah korusun erken dogum tehdıdı olabılecegını soylemıs bende dun cok endıselendım bugun doktora gıdıcem zaten sorarım ne oldugunu.ama sızde de olmasına sevındım bebeklerımızın hareketlerıdır ınsallah. benımkı kasıklarının orta ksmında bazen saga bazen sola dogru toplanma seklınde oluyor. hemen gecıyor elımle oksuyorum sevıyorum anlıyor heralde anacıgının onu sevdıgını:)) bol bol dua edelım onlar ıcın allahın bıze hedıyesı onlar saglıkla sıhhatle dunyaya geldıklerı gunlerı goruruz ınsallah...

bu arada ben artık kılo almaya basladım gecen hafta tatıle gtmıstık duzensız beslendım haplarımı da bellı bı saatte atmadım habıre acıktım ekmege cok yuklendım sonuc +2 kılo (((( eve gelınce cok moralım bozuldu ne guzel kılo almıorum fazla derken kendı kendıme nazar degdrdım ((( ama dıkkat edıcem kendıme söz verdım.sızde durumlar nasıl ayrıcaa elevıt iştah acıyomus.forumda okudum var mı benım gıbı bogazına duskun,kılo alan
anne adayı kızlar tek basımamıyımm yoksa??

normalde bugün 17+4 olmamız gerekirken ultrason ölçümlerine göre 18+4 olduk... bende kilo almisim kizlarrr boydan kurtariyorum Allahtan.. boy 180 kilo 90 abbbooowwwwww + kalsiyum demir ve vitamin hapi kull basladim bende bu ay..

kızlar bende dün bebişimin erkek olacağını öğrendim kız diye tahmin ediyordum hep çok şaşkınım kısa zamanda geçer herhelde bu durum bide afp mom diye bir kan tahlili yaptırdım dr istedi sizden yapan var mı bide tam anlamıyla ne olduğunu anlamadım o anki şaşkınlığımdan dolayı sanki erkek diyince böyle bi aptallaştım yapan vaarsa açıklasın lütfen nete bakktın da yinede açıklarsanız iyi olour banada demir ve vitamin yazdı

Kızlar benim de biir oğlum olacak kısmetse 16. haftaya girdik ama hareketlerini hissetmiyorum sizler hissedyor musunuz? hissediyorsanız nasıl bir şey ?

bana da yapıldı.. acılımı alfafetoprotein testi..çok şükür normal cıktı.. karaciğerle ilgli bi testmiş sanırm.. 3 lü testin bi parçasıymış bu.. 3 lü test yaptırmayanalarda sadece buna bakılıyomuş..

Yepyeni bi duygu yaşıyosun hayatın tamamen değişecek böyle duygular normal bence, ben de bebğimin geleceği için şimdiden endişeleniyorum en basitinden haberleri bile izlemek istemiyorum ama bu duygular da gelip geçici bence güzel düşünelim güzel olsun, güzel düşünemediğimiz zamanlardada kendimize zorla güzel düşündürelim bi de biliyosun hamile kalmak için sağlıklı bir bebek için senelerce uğraşanlar var o yüzden kıymet bilelim, tadını çıkaralım

Canım ben bu elevite başladığımdan beri 3 kilo aldım nefret ettim o haptan ama tabi içmeye devam:)

Kızlar ben bu hafta daha karnımda daha önce hiç hissetmediğim hareketler hissetmeye başladım ama tabi çok kısa sürüyo, hissettikçe bi hoş oluyorum:) Ben bu hafta 3 lü tarama testi yaptırdım ikili biraz sınırdaydı inşallah güzel sonuçlar alırım, alırız

elevit bende hiiiiiiiiç iştah açmadı hala kilo almadım çok şükür ama yemediğim için kendi vücuduma çok zarar verdiğimin de farkındayım gece bir sağ bir bacağım bir kasılıyor neredeyse çığlık atarak uyanıcam acıdan...

bir de o pıt pıt hareketleri ne hoş değil mi :)

revindelciğim heper haklı... bence zaman zaman öyle hissetmemiz de çok doğal

bugun doktora gttım.normalde 3luye gerek olmadgını soylemıstı kendı doktorum.doktorumuz tatıle cıkmıs 2 hafta yoktu bnde baska bır doktora gttım.adam 70 yasında odasında ultrason cıhazı bıle yok radyolojıden baktılar cocuga..neyse 3lu yapmayacagımız ıcın AFP ıcın kan verdım.kanımdakı deger bıraz yuksek cıktı.deger yuksek cıkınca 3lu yapılsın hemen dedı.benımde acayıp moralım bozuldu aglaya aglaya kan verdım eve geldım agladım.ya bısey cıkarsa dıye.AFP YUKSEKLIGI nöral tüp defektı yada beyınle alakalı sorunları dalaletmiş.
sonra ıcımıze sınmedı kalktık ozel muayenehanesı olan baska bı doktora gttık.endıselendıgımı gorunce uzun uzun ultrasonda ınceledı cocugu.ıyı oldgunu söyledi herseyının.haftaya 3lunun sonucu cıkacak.ınsallah bısey cıkmaz dua edın kızlar.endıselenıyorum.

bu arada bebegımın cınsıyetı kız..

kızlar yorumları okudum haklısınız zaman zaman duygu karışıklığı yasiyorum.. bu arada ne oynasıyor ne oynaşıyor benim kızım ultrasonda da böyle kıpraşsa ya ultrasona gelince kıpırdamamak i

İnşallah iyi çıkar canım biliyorum elde değil üzme kendini, kafanı dağıtmaya çalış, sonuç inşallah iyi olacak zaten

Kızlar öncelikle üçlü test yaptrcak olan herkesin insAllah sonucları çok güzel çıkar.
Revindelcim, bende senin gibiyim. Uç yıldır evliyim 25 yaşındayım ama hazır olmadığımı ve erkenmis gibi hissediyorum. Halbuki artık vakti geldigini hissettiğim için bilinçli hamile kalmıştım. Benim tanıdıklarım kucağına almadan tam anlayamiyorsun diyor. Tabi BI de hareketlerini tam hissetmeye başlamadık. O da bir dönüm noktası :)
Ben de toplandığını hissediyorum. Bazen hareket ediyo gibi geliyo :) umarım doğru hissediyorumdur
Kucağımıza aldığımız zaman nasıl olcak merak ediyorum ama anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Tek dileğim kocişime benzesin:)
( tam bu mesajı atarken ilk güçlü tekmesini yedim, sanki anne ben burdayom diyor :))

uzun bir aradan sonra herkese merhaba...
cinsiyet öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun, Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. minik oğlumla ilk tatilimizi yaptık, o yüzden uzak kaldık sizden teyzeleri:) tatile çıkmadan önce 3lü test yaptırmıştık, sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür. bu arada ben de yaklaşık 2 haftadan beri oğlumun hareketlerini hissediyorum, inanılmaz heyecan ve mutluluk veriyor bu minik pıt pıtlar bana. hormonlar yüzünden psikolojik dalgalanmalar yaşamamız çok normal, sakın kendinizi kötü hissetmeyin. onların varlığına artık alışmış olmamız lazım, Allahım acılarını göstermesin. bu hafta kontrole gittik, artık herşeyi çok net görünüyordu yavrumun. aynen babası gibi yatıyordu. 10 gün önden gidiyoruz. bu arada 20. haftadan itibaren tetanoz aşısı yaptırmamız lazım kızlar. sağlık ocakları ücretsiz yapıyorlar, aklınızda olsun. herkese iyi akşamlar... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...

selam kızlar özledim burayı 3 4 gündür eşim bilgisayarı bozuldu evdekini götürdü giremedim nete.

3 4 gün önce sankı karnımın bir tarafından bir tarafına bir hareket oldu. sanırım hareket etti.ama daha pek hisetmiyorum. bazen sankı ayagını falan mı dayıyorsa 6 7 sanıye bir agrı gibi kasılma gıbı bir şey olur. 1 aydır dogru düzgün süt içmiyorum belimde agrı gibi bişey olur tekrar başlamalı süte kemikler gidiyor herhalde . 2 haftadır karnım fena çıktı. nerdeyse 2 kilo aldım. vitamin haplarını pek düzenli içmiyorum ya biraz kabızlık yapıyor bellime vuruyor agrısı. salı günü cinsiyetini ögreniriz inşallah. hepinize saglıklı günler...

bu arada forumda dolaşırken şu yazıyı okudum ve çok duygulandım. sizlerle de paylaşmak istedim.

Annecim sen daha varlıgımdan haberdar degilken, ben nelerin farkındayım bir bilsen. Acını ve hüznünü paylasırım. Sevincine ortak olur, hoslandıgın seylere alışırım. Hayata küsüp beni istemedigin zaman sana gücenir ümitsizlige düşerim. Oksadıgın ve iltifat ettigin zaman sevinir mutlu olurum. Birseyden korktugun veya öfkelendigin zaman, benim minicik kalbim daha hızlı carpmaya baslar. Eger alıştıgım zamanlarda beni oksamazsan, kızgın bir halde tepinip senden ilgi bekledigimi belli ederim. Bana ninni söyledigin zaman, yada kuranı kerim dinlettigin zaman, yumusak hariketlerle tepinip tempo tutarım. Belki inanmıcaksın ama rüya bile görüyorum. Öyleki dogmadan önce gördügüm rüyaların sayısı, dogduktan sonra gördügüm rüyalardan çok daha fazladır. Daha zeki ve basarılı bir cocuk olmamı istiyorsan, bana hamile kaldıgın günden itibaren egitimime baslamalısın. Seni duydugumdan, sesini diger insanların sesinden ayırdıgımdan hiç süphen olmasın. Çünkü senin sesinden daha güzel bie ses yok annecim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…