(null)
kızlar bende dün bebişimin erkek olacağını öğrendim kız diye tahmin ediyordum hep çok şaşkınım kısa zamanda geçer herhelde bu durum bide afp mom diye bir kan tahlili yaptırdım dr istedi sizden yapan var mı bide tam anlamıyla ne olduğunu anlamadım o anki şaşkınlığımdan dolayı sanki erkek diyince böyle bi aptallaştım yapan vaarsa açıklasın lütfen nete bakktın da yinede açıklarsanız iyi olour banada demir ve vitamin yazdı
kızlar iyi geceler.. benmdenkızım olucaktı hayırlısıyla tüm dualarım bu yöndeydi biliyorsunuz bir kız diledim hep.. ama sanırım bu sıralar depresyona giriyorum.. mutsuzum.. endiseliyim.. böğrüme yine geldi oturdu bir öküz kalkmıyor.. Allah hayır etsin.. + ben bebeğimle hicccc konusmuyorum icimden gelmiyor cok fenayim cok... esim kucagina alnca gecer bu duygularin merak etme diyor..
forumdA okudum bazıları karındakı sertlesmelerın allah korusun erken dogum tehdıdı olabılecegını soylemıs bende dun cok endıselendım bugun doktora gıdıcem zaten sorarım ne oldugunu.ama sızde de olmasına sevındım bebeklerımızın hareketlerıdır ınsallah. benımkı kasıklarının orta ksmında bazen saga bazen sola dogru toplanma seklınde oluyor. hemen gecıyor elımle oksuyorum sevıyorum anlıyor heralde anacıgının onu sevdıgını:)) bol bol dua edelım onlar ıcın allahın bıze hedıyesı onlar saglıkla sıhhatle dunyaya geldıklerı gunlerı goruruz ınsallah...
bu arada ben artık kılo almaya basladım gecen hafta tatıle gtmıstık duzensız beslendım haplarımı da bellı bı saatte atmadım habıre acıktım ekmege cok yuklendım sonuc +2 kılo(((( eve gelınce cok moralım bozuldu ne guzel kılo almıorum fazla derken kendı kendıme nazar degdrdım ((( ama dıkkat edıcem kendıme söz verdım.sızde durumlar nasıl ayrıcaa elevıt iştah acıyomus.forumda okudum var mı benım gıbı bogazına duskun,kılo alan
anne adayı kızlar tek basımamıyımm yoksa??
bugun doktora gttım.normalde 3luye gerek olmadgını soylemıstı kendı doktorum.doktorumuz tatıle cıkmıs 2 hafta yoktu bnde baska bır doktora gttım.adam 70 yasında odasında ultrason cıhazı bıle yok radyolojıden baktılar cocuga..neyse 3lu yapmayacagımız ıcın AFP ıcın kan verdım.kanımdakı deger bıraz yuksek cıktı.deger yuksek cıkınca 3lu yapılsın hemen dedı.benımde acayıp moralım bozuldu aglaya aglaya kan verdım eve geldım agladım.ya bısey cıkarsa dıye.AFP YUKSEKLIGI nöral tüp defektı yada beyınle alakalı sorunları dalaletmiş.
sonra ıcımıze sınmedı kalktık ozel muayenehanesı olan baska bı doktora gttık.endıselendıgımı gorunce uzun uzun ultrasonda ınceledı cocugu.ıyı oldgunu söyledi herseyının.haftaya 3lunun sonucu cıkacak.ınsallah bısey cıkmaz dua edın kızlar.endıselenıyorum.
bu arada bebegımın cınsıyetı kız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?